Jump to content
BulForum.com

вицове, забавни историйки, лафове

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Седи си djadomraz по малките часове, пийва коняк и пише код. В този момент косата му настръхва, побиват го студени тръпки обръща се... и зад него смъртта. Висока 3,5 инча, но пак страховита.

- Ама чакай... аз съм млад... деца... жена - почнал ужасен да пелтечи djado.

- Спокойно, аз дойдох за хард диска ти!

Седи си djadomraz по малките часове, пийва коняк и пише код. В този момент косата му настръхва, побиват го студени тръпки обръща се... и зад него смъртта. Висока 3,5 инча, но пак страховита.

- Ама чакай... аз съм млад... деца... жена - почнал ужасен да пелтечи djado.

- Спокойно, аз дойдох за хард диска ти!

:rofl:

Предполагам, че всяка прилика с действителни лица и събития е случайна? :lol:

И за да не съм офф:

Влиза перничанин във фризьорски салон и пита:

- Колко струва да ми измиете главата?

- 6 лв.

- А целия х*й ???

Grimjaur се събужда след зверско пиене. Жената пита:

- Колко си изпил вчера?

- 50 грама...

- 50 грама какво?!

- ... в тротилов еквивалент...

Взели Antares войник. Седи си той на пост. По едно време чува стъпки.

- Парола! - пита той.Тишина.

- Парола! - пак пита, и пак тишина.

Тогава извиква силно:

- Usеr Unknоwn: Ассеss Dеniеd..

Хъ, Пешо, не искам да ти разваля вица, ама не е верен...

50гр т.е. = на 50Kcal. В 100гр бира има 40Kcal...Не, че нещо ама не са ти правилни сметките...Виж, ако си говорим за 1кг т.е., тогава нещата придобиват по-друг вид....

Ред. Което от своя страна ме кара да се замисля, какво количество енергия приемаме с алкохола, измерено в т.е.

Edited by Grimjaur

Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай.

По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик.

Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!

Бойко пита:-А как се разбира дали някой е интелигентен или не?

-Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа.…

Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън

-Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?

-Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество – отговорил Камерън.

-Правилно, благодаря Ви – казва кралицата, затваря телефона и се обръща към Бойко:

-Разбрахте ли сега, г-н Борисов?

-Да, Ваше Величество, разбрах!

Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита:

-Абе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?

Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре, за да отговори правилно. След това излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ, да му отговорят. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита:

-Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос?

-Разбира се, г-н Цветанов!

-Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?

-Естествено, това съм аз – отговаря ректора.

Доволен и щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва:

-Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет!

-Не, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!

laughing.gif

edit: оправих гоbiggrin1.gif

Edited by Stenli

- Hey Dad, what does a vagina look like?

- Well son, a vagina, before sex, imagine a beautiful pink rose, just opening its petals on a spring morning, glistening a few dew drops.

- And what does it look after sex?

- Imagine a bulldog eating mayonese.

Today, after great sex with my boyfriend, I lay in my bed while he went to get a drink from downstairs. Hearing someone come up, I shouted out as a joke, "Damn babe, I'm covered in cum, was there a hole you didn't fill?" It wasn't my boyfriend, it was my dad. FML

-Мило ако знаеш какви ботушки си харесах в мола ...

-Боли ме кура за твоите ботушки!

-Дай да го цункам да му мине и да ходим да ги видим!

Син пита баща си - Тате, тате, какво е свирка? Бащата зает отговаря - Питай майка си

Мамо, мамо, какво е свирка?

Свирка е когато ти го слагат в устата - отговаря майката, а в това време бащата пляска майката по врата и вика - свирка е когато ти сине го слагаш в устата на някоя, син отглеждаме тука не педал!

w00x хванал златната рибка и я пуснал веднага. А тя:

- Я чакай малко! Ами трите желания?

DJ-ят въздъхнал и казал:

- Ох, добре! Казвай кои песни искаш!

Поздрави за тези, които ще го разберат:

"The best thing about UDP jokes is that I don't care if you get them or not."

------

"An SQL Query walks into a bar and joins three tables."

Edited by Antares

The Query was soon surrounded by subQueries – it was then he realized he had walked into an Array Bar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Two MySQL DBAs walk to a NoSQL bar, but they had to leave because they couldn't find any tables!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A SQL injection walks into a bar and starts to quote something but suddenly stops, drops a table and dashes out.

Edited by rargirov

Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство,след което разглеждат експонатите. ББ коментира: Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар.

Уредничката на музея: Това е огледало, г-н Борисов.

Доста сексистки :lol:

При психолога влиза неква кака - целата ф синявици и бушони, раздърпана, бинтована...Докторът пита

- А, защо изглеждате така, къф е проблема, разкажете...

- Ми докторе, мъжът ми мноо кърка, и кат се прибере мотан у дома и ми дава едни тукати... и те така.

Докторът вика:

- Ясно. Глей ся - приготви си отвара от лайка и следващия път кат си доде мъжо ти фиркан, още щом чуеш че отвара вратата, почваш да си жабуркаш устата с таа отвара, и така 30 - 40 минути секи път.

След две седмици каката пак идва. Тотална промяна. Тя изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост.

- Докторе, направо не мога да повярвам как едно толкова просто средство може толкова много да помогне...

Докторът:

- Мдааа... Виж мойто момиче, има ситуации в които най-полезното е да си запушиш с нещо дзурлата и млъкнеш за известно време. Помага, вервай ми.

Американски конгресмени, притеснени от кризата, банките и последния албум на Лейди Гага отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати. Индианецът изгледал внимателно бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:

-Обърнете особено внимание на нелегалните емигранти. Ние навремето подценихме този въпрос.

Средностатистически български квартал...

Средно висок блок...

Тесен панелен апартамент; среден вход... двустаен... на среден етаж...

Жена на средна възраст стои права пред кухненските шкафове с вградена мивка „алпака”... в средата...

Чисти 56-тата каракуда... мръщи се... нервира се... мърмори си под нос:

Идиот с идиот такъв!

Ама... аз съм си виновна! Добре ми казваше мама да не се женя за този абдал, ама аз...

Не може ли веднъж, както всички истински мъже, когато отиде за риба, да пие бира... или да чука някоя?А тоя моя, серсеминът му със серсемин, наистина лови риба!

Шотландец пътува по море. Още първия ден той посещава корабния лекар и го пита кое е най-доброто средство срещу морска болест.

- Що се отнася до вашия случай - отговаря лекарят, - ви препоръчвам да държите в устата си един шилинг...

Олимпийските игри, финалите по борба. Треньор дава последни напътствия на един от борците:

- И внимавай много! Твоят противник има коронен номер. Досега никой от неговите съперници не е успял да се справи с неговия захват.

- ОК, тренер. Ще се постарая.

Още не започнала схватката и борецът попаднал в коронния захват. Виждайки, че неговото момче не може да направи нищо, треньорът се разстроил и се прибрал в съблекалнята. В съблекалнята работи телевизор. Треньорът вижда, че публиката, станала на крака, аплодира неговия състезател. След награждаването треньорът пита:

- Как успя да се измъкнеш от тоя захват?

- Разбираш ли, тренер, щом почна мачът и оня ме хвана. Седя аз и не мога да мръдна, а той ме усуква отвсякъде, вече не мога да дишам, викам си - ще се предавам. Изведнъж гледам, пред очите ми висят топки, повдигнах си главата и ги захапах с всички сили.

- А, стига, бе! Това не е спортсменско! Не можеш да се измъкнеш по този начин от захвата!

- Ти ще кажеш, тренер. Въобще не можеш да си представиш на какво е способен човек, като се захапе с всички сили за топките…

Щирлиц бил арестуван от Гестапо. Искали да измъкнат имформация от него чрез всякакви брутални и нечовешки методи на мъчение. Накрая се принудили на най-строгият и зловещ метод - изпратили му стажанта Курт, който с часове, дори с дни можел да извършва полов акт… Започнал той Щирлиц.

След ден яко клатене вече хората започнали да се чудят защо още няма измъкната информация. След два дни изумлението нараствало, а вече на третия ден хората започнали да се присмиват на младия Курт, който се чувствал много засрамен, но продължавал неуморно да извършва своите издевателства над нещастния пленник. На четвъртия ден, Курт вече се видял принуден да се обърне към Щирлиц с молба:

- Щирлиц - казал той - моля те Щирлиц, кажи нещо! Репутацията ми е сломена, хората чакат информация, посрамих се, умолявам те, кажи, кажи НЕЩО! ГОВОРИ!

- Курт - проговорил Щирлиц най-накрая - Обичам те!