netrootbg Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Офицер от отдела за борба с наркотиците отива в една ферма и иска да провери района за растения, от които може да се правят наркотици. Фермерът казва: - Няма проблем, сър, само не ходете в ей онова поле... Офицерът избухва: - Мистър, аз представлявам щатската власт! И гордо вади значката от джоба си: - Виждате ли тази значка?! Тази значка ми дава право да ходям където пожелая, за да си свърша работата! Без повече обяснения! - Окей, сър, - съгласява се фемерът - Можете да ходите, където си поискате, След пет минути фемерът вижда, че офицерът бяга с пълни сили, а след него - разярен бик. Фермерът притичва след тях, крещейки: - Значката! Покажи му шибаната си значка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Това ми напомня за онази история със самолетоносач-а и фар-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Между роми: - Тате, ще ме вземеш ли от детската градина? - Да те вземе мъжът ти, аз съм на училище! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Веселин Маринов, изпълнил концерт в памет на жервите от миналия му конерт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 На изповед при свещеника идва красавица с дълбоко деколте. Свещеникът поглежда в деколтето и казва: "О, боже! " От небесата се чува глас: "Ей, най-накрая ме призова за да видя нещо, което си заслужава!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Руса девойка се оплаква на приятелка: - Днес падна пред мен на колене и аз трепнах в очакване. - И той какво? - Той изкрещя: "Шибан лед!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Краят на света ще дойде, ако наемат Черната Златка на работа в Google Maps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) Краят на света ще дойде, ако наемат Черната Златка на работа в Google Maps. Хммм... от Apple май са ги изпреварили. iLost: 5 Hilarious iOS6 Map Mistakes Edited September 21, 2012 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Забавното е как в сайт за андроид отделят толкова внимание на iPhone. В сайтовете за iPhone няма такова нещо. Все пак е разбираемо де. Всички искат да се сравняват с еталона в този пазар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Дали има хора на които действително да им е смешен тоя хумор.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Дали има хора на които действително да им е смешен тоя хумор.... Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Дали има хора на които действително да им е смешен тоя хумор.... Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Дали има хора на които действително да им е смешен тоя хумор.... Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Apple може и да са се осрали, обаче ме радва че се борят с гугъл. Трябва да има борба между гигантите иначе става страшно. Майкрософт някак изостанаха, но все още са големи и лично аз се надявам да се включат отново в борбата. Трябва да има разнообразие! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Аз чувам, че от ДядоМраз LTD ще правят MrazMaps. Карта, на която са отбелязани къщичките на всички лоши момичета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 (edited) Ама трябва да си купиш djadoPhone, за да можеш да ги ползваш. Edited September 24, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 (edited) Аз чувам, че от ДядоМраз LTD ще правят MrazMaps. Карта, на която са отбелязани къщичките на всички лоши момичета... Да ама тях ще ги получават само добрите момчета Отличниците един вид Edited September 24, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Да ама тях ще ги получават само добрите момчета Отличниците един вид т.е. тези които имат пари за djadPhone и най-вече за версията с изкуствен почти интелект, генериращ по 7-8 мръна в секунда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Оригинал Everything is electricity and cable! - Всичко е ток и жица! She became one! - Тя стана еднааа.... She became, what she became! - Стана тя, каквато стана! I'm pushing oil! - Бутам масло! Remove, remove! - Мани-мани.. Lets rob our pears - Да си обираме крушите! From a famous weather nobody shaves me for a plum! - От известно време никой не ме бръсне за слива.. Village stick - селска пръчка Тo hit the cross-eyed! - Да удариш кьоравото! I'll fuck your numbers! - Ще ти е*а номерата The fast bitch gives birth to blind puppies! - Бързата кучка, слепи ги ражда! Guilty unchased runs! - Гузен, негонен бяга! Let`s lift the pigeons! - Да вдигаме гълъбите! It doesn't fuck me at all! - Не ме е*е въобще! Sleeping on my d*ck! - Дреме ми на к**а! I made myself very much! - Много се напрайх! My lighthouse hurts! - Боли ме фара! Work is his mother! - Работа му е майката! Drive to go! - Карай да върви! This work doesn't get up! - Не става тая работа! They are giving it to rain! - Дават го да вали! I've thrown him an eye! - Хвърлил съм му око! What knocked, such called! - Каквото почукало, такова се обадило! Be careful in the picture! - Внимавай в картинката! Only, don't make yourself to me! - Само няма да ми се прайш! Don`t throw me on the willow! - Не ме хвърляй на върбата! Your grandmother's kite! - На баба ти хвърчилото! He baked his work! - Опекъл си е работата! Еxcuse me, do you have connections for shoes? - Извинете, имате ли връзки за обувки? I'm going to bed cause I can`t see two! - Лягам си, че две не виждам! enjoy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Стар майтапчия е на смъртно легло. Вика своите роднини и се покайва: - Жена, помниш ли, когато ти изгоря палтото от норки за 10000$, аз го запалих! - А ти братко, помниш ли онази нова кола, която се взриви, нея също аз я взривих. - Сестричке, на вас ви изгоря вилата, пак аз бях. - Моля ви, всичките да ми простите. Имам и една последна молба. Когато умра ме обърнете по корем, набутайте ми една свещ в задника и я запалете! Умира човека. Роднините, няма как, решили да изпълнят последното му желание. След пет минути входната врата пада с трясък, в стаята връхлитат ченгета и крещят: - Имаме сигнал, че тук издевателстват над трупове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 1. ”Ръмбо - Първа кръв" 2. "Сам вкъщи с една (и продълженията с две с три с четири) 3. "Апокалипсис в гъза" 4. ”Ебяхме войници" 5. ”Аладин и вълшебната кака" 6. "Свършвай трудно/ Cum Hard" 7. "Извращението Шоушенк" 8. ”Знам кого оправи миналото лято" 9. ”Слонът моят интимен приятел" 10. ”Аз с роботът" 11. "Бътман / Buttman" 12. ”Мумията ме обръща" 13. "Цар Лъв/ Love King" 14. ”Списъкът на Шиблер" 15. ”Спящата с краставица" 16. "Robocock” 17. "Cocky” 18. "Transsexers ” 19. "Досиетата ХХL" 20. ”Доволния Уили" 21. ”Срам вкъщи" 22. ”Похитителите на изчезналия кюлот" 23. ”Всички събличат Реймънд" 24. ”Анатомията на Гей" 25. "Смело с ръце" 26. "Perv. Harbour” 27. ”Две кървящи гърла" 28. "Handcock” 29. ”Мъже с черни" 30. ”Спермагедон" 31. ”Гейбой" 32. ”Мисионерската невъзможна" 33. ”Мърсуващият с вълци" 34. ”Този див див задник" 35. ”Улица Содом" 36. "С 300" 37. ”Хвани го ако можеш" 38. ”Али Еба и 40-те девственици" 39. ”Мацката на зор" 40. "Star Shpek ” 41. ”Отварянето на Немо" 42. ”Кунг фу патка" 43. ”Еректра" 44. Cockzilla” 45. "Tvoy/ Твоя" 46. ”Перверзната четворка" 47. "Lara Croft: Ass Rider ” 48. ”Набутакът" 49. ”Сексорсистът" 50. ”Магьосникът от Зад" 51. ”Принцесата с граховите зърна" 52. ”Изпразването на редник Райън" 53. ”Кавалджията" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts