Jump to content
BulForum.com

вицове, забавни историйки, лафове

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Две приятелки си говорят:

- Вчера поръчах специалист от фирма “Съпруг за един ден”.

- И как беше?

- Супер! Поправи кабела на ютията, монтира нов корниз в спалнята, опустоши ми барчето и хладилника, преспа със съседката, а мен ме бушонира!!!

- Браво дъще, още една крачка, оооще една!

Скъпаааа, донеси камерата - Детето се върна от абитуриентския бал!

Селянин имал много свине. Един ден дошъл инспектор и го попитал:
- С какво храните свинете?
- Ами, като има царевица с царевица, иначе с отпадъци. Защо?
- Аз съм от Асоциацията за защита на животните. Не ги храните както трябва - те не трябва да ядат отпадъци. - И го глобил.
След два дни дошъл друг и го попитал с какво храни свинете.
- Ами, със сьомга, с хайвер, със скариди. Защо? - попитал селянинът.
- Аз съм от ООН. Не може, когато милиони хора измират от глад, да храните свинете с деликатеси. - Също го глобил. След дни дошъл трети и попитал с какво храни свинете. 
- Ами, аз не ги храня - давам им по 4 лева на ден да си купят каквото им се яде - отговорил ядосано селянинът.

Английска дискотека. Всички беснеят и се кефят. Диджеят взима микрофона и се цепи: "Гооооотооовиии лииииии стеееее даааа ИИИИИЗБУУУУХНЕЕЕЕЕМ ?!"

От далечния край се чува: АЛЛАХ АКБАР !!!

В театъра. Играе се постановката " Аладин и вълшебната лампа"

Преди началото в бюфета мъжът удря 3 бързи бири .Почва първо действие и в един момент му се допикава ужасно .Излиза и в тъмното започва да търси WC .

Отваря една врата ,втора ,трета - няма тоалет ! С последна надежда отваря четвърта - вижда вътре да стои една висока ваза ...облекчава се и доволен си сяда на мястото ,обаче не може да разбере защо цялата зала е изпопадала от смях ..

Пита жена си какво се е случило ..

- Ами как да ти обясня ...като излезе на сцената - всички утихнаха ,като се изпика в Лампата настана гробна тишина ...обаче като излезе Духът от лампата и взе да псува ,че това не е роля ,а някаква гадост и обявява стачка ...е тук вече залата не издържа .

Руснак отива в турска дискотека в Германия с тениска на която пише с големи букви:
"ВИЕ ТУРЦИТЕ ИМАТЕ 3 ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМА"
Охраната на входа го спира и леко го избутва и пита:
Къф ти е проблема на тебе бе?
Руснака казва:
-Е тва ви е първия проблем, от нищо правите нещо...
... Обръща се а зад него 5 човека вече са се събрали да го маризят...
Руснака вика:
- Е тва ви е втория голям проблем.. за нещо което сам човек може да свърши се събирате цяла тайфа...
Онея вече яко се набрим4или и извадили ножовете да го колят.
Руснака казал:
- Е т'ва ви е третия голям проблем.. на престрелка идвате с ножове ...
И извадил Калашника....

Потресаващ номер в цирка: крокодил свири на пиано, а хипопотам пее романси. Бесен успех. Директорът на цирка поверително пита автора на номера:
- Кажете честно, нали не може да има такова нещо, крокодил да свири на пиано, а хипопотам да пее. Кажете, между нас ще си остане, в какво е секретът на номера?
- Прав сте - отговаря авторът - Разбира се, такова нещо не може да има. Всъщност хипопотамът само си отваря устата, а крокодилът и пее, и свири.

magdanoz4o, това го чух за първи път преди повече от 20 години. Интересно е, че все още/отново е актуално  :grin: 

Само дето беше с кон и крава или от сорта :)

Уважаеми, не претендирам за актуалност.А и като се замисли човек, повечето вицове са си същите само са им сменени героите, а даже в някои не са.

Както и да е все пак си е забавен. :laughing:

Edited by magdanoz4o

Една прекрасна лятна нощ, двама си седят прегърнати на полянката до едно езеро, полъхва лек ветрец, носещ аромата на билки ... и пича тихо пуска ръце по-нататък. Момата обаче деликатно го спира, лепва му една дъъъъъълга целувка и му прошепва:

- Миличко .... секс само след сватбата...

- Разбира се, любов моя! Щом се омъжиш - звънкай, насреща съм  :))

Cлeд ceкc дeвойкa гaли момчeто по топкитe, рaзглeждa ги, рaдвa им ce и въздишa...

- Зa кaкво cи миcлиш cкъпa?

- Cпомням cи моитe кaкви бяхa.

Момиче на 16 години реве цяла седмица след първия си секс. Приятелка я пита:

- Ама да не те е насилил? Да не се е гаврил с теб?

- Не.

- Тогава що ревеш?

- Ако знаех, че е такъв кеф, щях да почна много по-рано. Господи, колко месеци съм живяла напразно!

Мъж на бара си поръчва една Астика.

Бармана:

- Много съм зает, би ли си я взел, ей я на една ръка разстояние.

Навежда се мъжа е през това време някой го опъва отзад.

На другия ден.

- Дай една Каменица.

- Ама нали пиеше Астика, защо Каменица?

- Мъжете знаят защо.

Да го пусна и тука. Това просто е ВЕЛИКО:

Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:

... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!

Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?

Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!

Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.

- Е, и какво си видяла? - попита майката.

- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!

Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.

Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"? "

Влиза американец в английска кръчма и си поръчва Будвайзер.

- Вие сте американец сте, нали? - предполага барманът.

- Да, по какво познахте? По акцента ми или заради това, че поръчах Будвайзер?

- По това, че сте най-дебелият човек, който съм виждал някога.

Тая криза мамата си трака!

Сега ходих до банкомата да тегля пари, а той не стига, че не ми дава, ами ми ми поиска 50 кинта назаем до понеделник и не ми връща картата, докато не му ги дам?!?

Петелът е награбил яко една кокошка . Излиза стария грузин и хвърля шепа царевични зърна . Петелът зарязва кокошката и лакомо кълве зърната.

Грузинът клати глава : Да не дава Господ така да огладнея ...

Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака?
Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!

В отговорите на анкета "На какви екстремни мерки сте готови ако има опасност да ви уволнят?"

50 % са отговорили ще се съгласят на понижение на заплатата

40 % на секс с шефа

10 % дори на секс и с кучето на шефа.

Нито един обаче не е отговорил, че е готов да работи по-старателно и/или повече!

Ту- 154 на Аерофлот преди излитане от летище Кенеди,Ню Йорк
Разговор между пилотите
- Мамка му ,Вася защо и ти си се насвяткал така като казак ?? Нали се разбрахме да се редуваме ? Сега беше моя ред !
- Споко ,ве Серьога ..ще го закараме ,ще го приземим ...да не ни е за пръв път
- Самолета - ясно ...ама кой ще кара колата после ??