Valesh Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Toku 6to ednata bradavica(A TE SA 3) mi sa mahna Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 A kak postigna tozi efekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Нито с ток, нито с азот боли.....тия дет ва е боляло,ще да сте били големи женчовци Отивай на кожен и да не ти пука. Само не се бръсни и не ги чопли,че се разможават така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 A kak postigna tozi efekt? <{POST_SNAPBACK}> s 4oplene no mislq 4e pak mi izliza edna na sa6toto mqsto.Ve4e 6a hoda na lekar ili 6a probvam mle4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 s 4oplene <{POST_SNAPBACK}> Toia nomer i az sam go probval. Efekta beshe nulev. Daze s noktorezachka gi biah riazal... nishto. Samo mlechkata mi pomogna na men, neznam pri teb dali ste ima rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Много неприятна за мен тема,но все пак реших,че може да ти е от полза-днес видях обява,която гласеше:Премахвам брадавици напълно безболезнено.И ето,записах ти тела: 0889939708Успех! Обявата беше залепена на едно дърво на улица Иван Вазов,точно срещу Лиляната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Нито с ток, нито с азот боли.....тия дет ва е боляло,ще да сте били големи женчовци <{POST_SNAPBACK}> аве на тебе трепали ли са ти ги с ток?на показалеца и на средняа пръст на ръката имах по една точно до ноктите появиха се от чоплене с ток щи каа че никога не съм изпитвал такава болка!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 От какво се получават тези брадавици??? Аз все си мисля,че е от мръсотия и пр.,но не знам дали е така.Никой да не ми се обижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 От какво се получават тези брадавици??? <{POST_SNAPBACK}> Da rechem nai-grubo, che se prichiniavat ot virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Много неприятна за мен тема,но все пак реших,че може да ти е от полза-днес видях обява,която гласеше:Премахвам брадавици напълно безболезнено.И ето,записах ти тела:0889939708Успех! Обявата беше залепена на едно дърво на улица Иван Вазов,точно срещу Лиляната. <{POST_SNAPBACK}> zvannah na toq nomer ama mi dava zaeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 zvannah na toq nomer ama mi dava zaeto Ми звънни пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 tri pati zvanqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 не знам дали е актуална темата все още но ще ти кажа как :> нали се сещаш като скъсаш от дърво смокиня плод или листо тази бяла течност която излиза ? всяка вечер минаваш през на комшията двора и късаш по едно листо за по малко от месец си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 аве на тебе трепали ли са ти ги с ток?на показалеца и на средняа пръст на ръката имах по една точно до ноктите появиха се от чоплене с ток щи каа че никога не съм изпитвал такава болка!!! <{POST_SNAPBACK}> Да...под коляното,на коляното и в тая област. А относно чопленето....прочетох в някой от постовете,че е вирус...ми нормално е да не ти минат кат' ги човъркаш, а да се размножат даже. Ама, ей-на, Nakata, хората ти казват и по бабешки да го направиш. Хем щ'и е безплатно, хем безболезнено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.