Jump to content
BulForum.com

Bradavici.

Valesh

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Guest the_hot_guy

na men sa mi mahali s azot uzasna bolka moga da vi kaja ot li4en opit parvo mi gi zamraziha taka da se kaje 30 min mi treperiha racete i sled nqkolko dena kato otidoh taq izvadi skalpa i po4na da gi izrqzva ama to ne boli ama az kato vidqh kak vi otrqza tva par4e meso mi sa dodraifa i pripadnah :lol: ta sled tva ma svesti i prodalzi da gi reze s skalpa kato gi otrqza otnovo gi polq dupkite koito bqha ostanali s aot i mi sloji po edna lepenka moga da mi kaja 4e e super BOLEZNENO oba4e moga da ti kaja 4e ako gi natarka6 s sapun i go ostavi6 da ti izsahne na rakata moje da se mahnat probval sam i deistva ! nqkolko pati gi mazi6 s sapun vero i 6a po4nat da izgarqt a ti ne 4ustva6 nikva bolka oba4e ne XODI NA LEKAR da ti gi maha s azot se pak tva e tvoe li4no re6enie ama ....

valbg-ако ги оставиш да станат 50 си умрял одма -кръвта се заразява -на времето са умирали хора сега никой не ги чака да стават 50

nibelung-виж си аватара :woot знаеш ли какво стана с този индивид на снимката ? караше цистерна с течен азот и когато тя се обърна той се превърна в статуя

A тоя последния няма да го коментирам дето припадна да не се обижда ама тва е запазена марка на децата от втора група в детската градина :D

valbg-ако ги оставиш да станат 50 си умрял одма -кръвта се заразява -на времето са умирали хора сега никой не ги чака да стават 50

nibelung-виж си аватара  :woot  знаеш ли какво стана с този индивид на снимката ? караше цистерна с течен азот и когато тя се обърна той се превърна в статуя

A тоя последния няма да го коментирам дето припадна да не се обижда ама тва е запазена марка на децата от втора група в детската градина  :D

he-he , may ti si 1-stvenia , koyto mi pozna avatara :)

Predi godini imah niakolko bradavici na ednata raka. Kakvo li ne sam opital.... efekta beshe nulev. V kazarmata obache edin starshina mi kaza da sam gi bil mazel s mlechka. Tova e edno neshto deto miaza malko na borche, no e dosta po-malko i kato go skusash teche mliako, zatva i mu vikat mlechka. Mnogo skiptichno gledah na taia rabota kato se vzeme predvid che biah opital kakvo li ne predi tova... Triabvashe da gi maza kolkoto pati se setia ne den.... E, mazah gi v prodalzenie na pone sedmica po niakolko pati na den, no nishto ne se poluchi i tama biah teglil edna maina na cialata taia rabota i neshtesh li.... te vzeha che izsahnaha i izcheznaha. Tvardeniata sa che i sas gluharche stavalo, a ma neznam, az polzvah mlechka.

Neznam dali pri teb ste ima efekt, no mozesh da opitash, na men mi pomogna.

Samo ne me pitai kakvo e mlechka i koga raste. Pitai niakoia baba da ti pokaze koe e mlechka.

Znachi kolkoto i da e stranno az kato malak imah dosta bradavisi po

racete i hodih da si gi natyrkvam bradavicite na racete sys pryst opt star grob

ot togava do sega a towa pravi blizo 10 -11 godini nikakvi bradavici

ne sam mi izlizali

Ili sushto pomaga za kokoshi tryni a za bradavici neznam sigyrno i za tqh

da se pie sok ot byz.

Towa e moqt syvet

:punk

Един пич от нашия квартал имаше на пръста брадавица и с някви цпециални лепенки си я махна. Малко го щипеше ама го изтрая.

Awe hora imam po tqloto nqkvi takiva malki ama napravo miniatiur ni izrastu4eta. mislq 4e sa 4-5 koito vob6te ne se zabelqzvat. Ne znam kvi sa. Bradavici li, izrastu4eta li de da znam sigurno i vie imate ama moje i da ne ste gi zabelqzali 6toto sa super miniatiurni. Ta kakto i da e. V4era kato si brusnah mi6nicite i mai sum otrqzal edno ot teq ne6ta(ednoto e to4no pod mi6nicata) 6toto dneska kato se vgledah go nema. Ama nito me e zabolqlo, nito sega me boli, nito kruv e teklo, nito rana ima. Iskam da pitam moje li da mi stane ne6to? :blink:

Awe hora imam po tqloto nqkvi takiva malki ama napravo miniatiur ni izrastu4eta. mislq 4e sa 4-5 koito vob6te ne se zabelqzvat. Ne znam kvi sa. Bradavici li, izrastu4eta li de da znam sigurno i vie imate ama moje i da ne ste gi zabelqzali 6toto sa super miniatiurni. Ta kakto i da e. V4era kato si brusnah mi6nicite i mai sum otrqzal edno ot teq ne6ta(ednoto e to4no pod mi6nicata) 6toto dneska kato se vgledah go nema. Ama nito me e zabolqlo, nito sega me boli, nito kruv e teklo, nito rana ima. Iskam da pitam moje li da mi stane ne6to? :blink:

не ги режи,че ще ти излезат още повече

Не Ги режееете :excl: :lol:

Ако са злокачествени Меланоми може и да УМРЕТЕ :ghost

Awe hvana ma 6ubeto. Stra6na raota. I kvo da praa sq?

Отиди на Лекар,и му покажи другите(който не си отрязал).Той ще ти каже дали са "Активни" или не ,ако са активни лоша работа.

То има мнго видове,може да отрежеш 5 и нищо да не тистане,да отрежеш една и да пукнеш.Злокачествената брадавица когато се отреже така действа като "Бомба" и заразява цялата кръв,почват да ти никнат на всякаде,даже по органите и накрая умираш

Доказано е повлияването на брадавици от психотерапия , разбирайте баячки .

Ако са брадавици , а те са с вирусен произход може да се опита с това.

Разбира се след консултация с дерматолог.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...