Jump to content
BulForum.com

Детската железница в Пловдив

cheese

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Според радио Пловдив ремонта ще започне до месец, и ще е изцяло със средства от общинският бюджет. Така че има някакво надежда.

за повече информация

Дано комисионите и желанието на кветчето да си направи поредната реклама надделеят над мързела, та наистина да тръгне това влакче. А инак ... не ни е яд нас, ентусиастите, че ни крадат идеите за да ги реализират, яд ни е, когато ги крадат, за да ги погребат.

Нашият (да не опотребявам вулгарна дума) кмет ще оправи влакчето на джендема колкото и когато се кълнеше че ще оправи и стадион Пловдив.....

Така че....

Да се надяваме, че този път наистина ще потръгнат нещата и ще го оправят!

Наистина страхотна новина за първи юни :)

• 1 month later...
  • 5 months later...

Какво става? Има ли някакво развитие по въпроса или никой нищо не е пипнал, както се и очаква ;)

вчера се возихме ;)

Звучи съмнително но... все пак...

Някой може ли да каже със сигурност?

• 3 weeks later...

От няколко дни разни строители с уреди обикалят по линията на влакчето. Може би наистина почват да го ремонтират? А и идват избори за кмета все пак!

От няколко дни разни строители с уреди обикалят по линията на влакчето. Може би наистина почват да го ремонтират? А и идват избори за кмета все пак!

Е той Чомаков няа право на трети мандат или има?!Абе не ма интересува само да оправят влакчето :)

Вече официално е започнал ремонта. Ако се спазят дадениет срокове, то за 1-ви Юни влакчето трябва да е в движение.

Повече информация тук.

А, искат да сменят името на тепето :angry1

Кое му е лошото на това? Харесват ти турските имена ли? Всичките тепета трябва да са кръстени по подобен начин... да се направят паметници на велики българи. Те малките поне като не учат в училище, нека поне по такъв начин да им се набие нещо в главите, а не надраскани табели с турски имена.

• 3 weeks later...

най-после ебаси!

тва трябваше да го направят още преди десетина години...кой знае чий джоб ще пълни тва влакче...

Не че съм много голям, ама помня като бях на 3-4 години баща ми ме е водил там, супер тръпка беше!Бай-дъ-уей ся1 както са взели да подменят траверси няма да е зле някое шефче да обърне малко внимание и на естетическата страна на нещата, бахти грозните парапети ръждиви...

Това е НАЙ-ДОБРАТА НОВИНА, която съм чувал не знам от к олко време насам! Така искрено се радвам за влакчето! :laughing:

На първи юни ще се радвам като малко дете. Само не знам дали ще пуснат освен дечицата и някой батко като мене да се повози :rolleyes:

На първи юни ще се радвам като малко дете. Само не знам дали ще пуснат освен дечицата и някой батко като мене да се повози :rolleyes:

Там сме :) При положение че съм израстнал на.. 50 метра от тази железница.. съм първия на опашката :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...