limpbizkit_fena Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Nqkoi znae li koga 6te go opravqt i 6te raboti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Хора, научих, че детската железница на Джендема ще се ремонтира и ще работи пак!!! Повечето хора в тоя форум са твърде млади, за да я помнят, ама аз като дете адски се кефех да се возя. Супер ще е да я пуснат пак ! Ей ви и линк - http://web.railfriends.org/DetskaJeleznica/index.html Ха със здраве! <{POST_SNAPBACK}> Tova e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ехххх ,едно време га' бяйми млади ,понеже дедито беше с връзки ме качваше в локомотива и даже управлявах замалко аз дано се получи !! пак ще го пробвам това влакче! п.с. даже си спомням ,че машиниста се казваше Дядо Сотир! <{POST_SNAPBACK}> Наистина машиниста се казваше Сотир Драганов,аз също съм карал.И от там се запалих и сега карам големи влакова Дано да стане нещо с детската железница.Искрано се надявам,макар,че се съмнявам малко в успеха на тази кауза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 nie pokanihme g-n apelqn vav firmata i go pokrepihme makar i skromno, hora kato nego zaslujavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larus Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 nie pokanihme g-n apelqn vav firmata i go pokrepihme makar i skromno, hora kato nego zaslujavat <{POST_SNAPBACK}> I kakvo zaslujavat horata kato nego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Според мен най-добре е да се купи от някой и той да си го оправи. Не да се правят подписки, комитети, чети и т.н. Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Според мен най-добре е да се купи от някой и той да си го оправи. Не да се правят подписки, комитети, чети и т.н. Лично мнение. <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб.С тези подписки и чети само до" кривата круша"Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Според мен най-добре е да се купи от някой и той да си го оправи. Не да се правят подписки, комитети, чети и т.н. Лично мнение. <{POST_SNAPBACK}> Po dobre da ne se prodava a da se dade pod koncesiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 i az sam saglasen za konsesia no zasto tolkova godini nikoi ne e napravil nisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 И ние не можем да отговорим на този въпрос, ако искате питайте компетентните органи. Отново благодаря на Петър П. (4valens), важното е сега да поправим старите грешки, докогато е възможно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 i az sam saglasen za konsesia no zasto tolkova godini nikoi ne e napravil nisto <{POST_SNAPBACK}> Ми просто никой не се е сетил. Или е липсвала добра организация. Но ето че хората са се събрали, за което трябва да им кажем едно евала. Но според мен целта на организацията е да представи проекта ( железницата ) и да вдигне "шум" около нея отколкото да се опитва със собствени средства и спонсорство да прави нещо. Не мисля, че трябват много пари за да се оправи мястото; все пак Основата е излята!! както се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 ami vijte sq tq ob6tinata samo prostotii ne iska i stadionite da dade pa kamoli jeleznicata DANO Q NAPRAVQT 6A HODA SEKI DEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Няма да я направят в близките години. Концесия..хмм, ако беше Капитан Райчо, или Пешеходния мост, може би, но за детската железница...все едно да дадат катерушките зад блока на концесия, образно казано. Всеки ден през ден съм на джендема, всичко е поломено. Осморката която прави влакчето, там прилича на клуб наркоманска сбирка, всичките парапети на осморката са като Бузлуджа след 10-ти ноември... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 i az imam mutni spomeni,no sym sigurno 4e mi e dostavilo udovolstvie da se vozq. uspeh na tezi koito iskat da remontirat traseto i da pusnat otnovo vlak4eto LAUTA HOOLS - THE USUAL SUSPECTS CHEERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Аз като гледам, май скоро няма да я отворят. Ако не я оправят до средата на лятото значи ще е за следващото. Тия спонсори където са ги събрали са само да могат да ходят организаторите по кръчми нощно време. Като гледам няма голям напредък Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Няма да я направят в близките години. Концесия..хмм, ако беше Капитан Райчо, или Пешеходния мост, може би, но за детската железница...все едно да дадат катерушките зад блока на концесия, образно казано. Всеки ден през ден съм на джендема, всичко е поломено. Осморката която прави влакчето, там прилича на клуб наркоманска сбирка, всичките парапети на осморката са като Бузлуджа след 10-ти ноември... <{POST_SNAPBACK}> Защо да не може да се даде на концесия.Там става един чудесен увеселителен парк.Не само железницата.Там могат да се направят още много атракциони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 ot g-n apelqn znam 4e do sega ima privedeni 84 lv. a te sa izhar4ili okolo 1 200 lv.(pokaza mi izvadkata i nie sme dali 50 lv. ot tqh) za remont na vlak4eto a po grubi smetki sa neobhodimi 60-70 000 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 За съжеление това е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 aida ve koga 6a go puskame Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS_ Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 че няма да се възстанови-няма.Интересно ми е защо яз не го помня,като тогажа съм бил вече на 8 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 че няма да се възстанови-няма.Интересно ми е защо яз не го помня,като тогажа съм бил вече на 8 години <{POST_SNAPBACK}> Ами защото си много малък,моито момче,ти като си бил на 8 аз съм бил на 22.Така,че няма кво да се учудваш.И тоя Ленин дето си го сложил..... и за него сигурно не знаеш!!!Ама ако се интересуваш,ще научиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 че няма да се възстанови-няма. taka ste e kato v toa grad ima samo dvama du6i koito mislat za decata, ako vsi4ki firmi po koito obikalqha g-n minevski i g-n apelqn bqha dali kato nas po 50 lv. dosega vlak4eto da e gotovo a i proekta za ravitie na djendema na tqhnata asociacia e prekrasen, no ne sme v sofia a v plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Tва го знааам качвал съм сеееее ша го опраат като цъфнат налъмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Едно време си спомням, че майка ми само там ме водише...все пак живея на 10 мин пеша от първата спирка Беше много яко, ама сега дори и да я оправят, трябва да оправят с нея още 100 неща за да си върне предишната "слава"... най-малкото около спираловидния мост всичко е изпотрошено от наркоманите, обстановката е изключително подтискаща и определено не става за гледка на малките деца След това тряба да оправят и бутката за билети на началната спирка, която в момента е под всякъква критика, цялата алея, която минава от там, пейките, растителноста, тунела......................... Според мен скоро няма да стане това, за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Абе тая работа с дарения няма да стане. Незнам чия собственост е влакчето и тези хора от асоциацията кой им е разрешил да го пипат изобщо, но докато не се даде на търг и някой да види че освен да си даде парите за него, то ще може да му донесе и печалба..нещата ще си останат както до сега. Просто локомотивът няма да е в тунела Изхарчихте 1000лв и сега какво? А и без да имам за цел да обиждам някой, на всеки му е ясно, дори и на тези които са се захванали с това, че 70 000лв не се събират лесно. Едно че няма кой да ви ги даде, ами дори и да всичко да е 6, пред кой ще се отчетете че сте похарчили парите за ремонт, а не за лична употреба? Също така ако влакчето работи на загуба, кой ще я покрива? Ако работи на печалба, кой ще я прибира? Трябва да се знае кой е собственика и само той да се занимава, а не така някой си решил да направи нещо, колкото и да е благородна целта. Ако собственикът неможе да се справи със ситуацията да го продава. Има си установени процедури за това, дори и ако е държавно/общинско. Аз също съм се возил много пъти на него, съжалявам за сегашното му състояние и ще се радвам да работи отново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.