Jump to content
BulForum.com

Детската железница в Пловдив

cheese

Recommended Posts

4valens, като му дойде времето всяка помощ ще е добре дошла.

Ще съберем чета от форумци и ще се свържем с Railfan и Асоциацията да видим как може да дадем едно рамо. Иначе в момента мотрисата е вече на ремонт в депото. До къде са стигнали с ремонта, не знам. Щи свирна като имам информация.

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Лелееее.... спомени, спомени. Гледах преди време снимки във warez-a за детската железница и във какво състояние се намира мотрисата, и ми се приклака. Знаех, че не работи, младежкия хълм ми е любимо място за разходки и често минавам от там. Но не знаех колко е зле всичко.

Като дете си спомням колко много обичах да се возя там и врънках майки, бащи, баби дядовци да ме водят там... И горкия ми баща как се сгъваше на 16 за да се вози с мен :))

Дано наистина я пуснат железницата. Макар и да не съм от най-компактните с удоволствие ще се повозя някой път, в името на доброто старо време.

Тва е супер зарибено, лудник. Аз редовно карам колело на Младежкия Хълм и си мислех че е голям позор такова изродско съоръжение да е така подло запуснато. Е, най-накрая някой се е сетил! :punk

Ще ви разочеровам малко,ама да знаете,че няма скоро да проработи.Аз работя в локомотивно депо,и локомотивчето на мотриската е при нас.Гледам го всеки ден,и никои не подхваща работа по него.Така,че за жалост,ако някои не подеме сериозно инициативата в скоро време няма да се радваме на това чудесно съоражение. :(

do kolkoto znam :music :huh: 6efa na depoto mu e pravil ocenka na remonta tam :zzz no na oficizialnia sait ne pishe nisto za tazi ocenka sigurno ili e mnogo skapo ili nikoi ot firmite osven kcm ne e otkliknal na pismata na asociaciata

tva e pi4ove :angry1 na nikoi ne mu puka :( za tva vlak4e

a sigurno i tia mom4eta nqmat dostata4no pari da go remontirat :angry: i za tva re6ih da govorq s 6efa da gi pokanim v ofisa i da im dadem edno ramo ina4e samo si govorim na prazno tu :ghost k

ste ispratq i linka im do vsi4kite mi adresi v e maila... te mi pisaha skoro z a tva no bqh zabravil :( IZVINQVAITE

влакчето си беше супер яко.....аз като малак много му се кефих...ама сега като хода към тепето и като гледам кво са направили мангалите със спирката кадето си купувахме билети..бая пари ще паднат за да се пусне пак влакчето....,а пък и тва не е гаранция че пак няма да го разбият ...и така нататака....ама ако наистина го пуснат аз ще ида и ще се повозя.....100% :woot

Ами много се надявам да проработи,ама както споменах съм песимист по въпроса,не за друго а защото работя в тази свера и знам,че няма пари за голямата а камоли за детската железница.А иначе и аз имам много хубави спомени от влакчето,даже съм се возил в кабината на машиниста :punk .А иначе на това миасто става такъв овеселителен парк,Дисниленд ряпа да яде!!Ама трябват парици! :angry:

Приятели,

Кампанията върви добре, но имаме нужда от още популяризиране. В Пловдив почти никой не знае за въстановяването на влакчето, да не говорим за София.

Ако имате интернет страници или ако ваши познати имат такива, моля поставете ликове към http://web.railfriends.org/DetskaJeleznica

Може да ви изпратим и банер, ако ни пишете!

Ще ви разочеровам малко,ама да знаете,че няма скоро да проработи.Аз работя в локомотивно депо,и локомотивчето на мотриската е при нас.Гледам го всеки ден,и никои не подхваща работа по него.Така,че за жалост,ако някои не подеме сериозно инициативата в скоро време няма да се радваме на това чудесно съоражение. :(

off nqma da sa u4uda 4e nikoi nego poglejda te na horata ne im plastat zaplati :blowup: tai kato basta mi raboti tam i znam ot nego pak te ste zemat da q remontirat.

dano pone se stigne do tam da po4ne da se remontira nqkoi slun4ev den :) moje taq sedmica det idvada otida do depoto da q vida na kvo prili4a i do kade sa stifgnali ako e po4nal ste q snimam i ste gi ka4a snimiite w wareza

a sega ste vida tuk v albumite imam snimki na vlak4eto ste gi ka4a w wareza da si spomnim kak e izglejdala dori pomna imam edna snimka s stariq dizelov lokomitv koito e bil tam ste edit temata s linka

eto gi i snimite ka4ih gi v bol.bg stot v wareza nqma mqsto SNIMKI

na po4ti si4ki snimki sam az i dqdo mi - osnovatel na jeleznicata

Здравей XC^^The_Devil^^,

Разбирам, че искаш и ти да помогнеш, каня те да се срещнем и да видим с какво може да ни съдействаш, може би си сменил мейла си, защото не отговори на писмата, които ти изпратихме.

Очакваме те с нетърпение.

Разбира се, че ще се възстановява цялото трасе!

Даже в нашия проект има и удължение на трасето, но няма да кажа на къде ще бъде. Всичко зависи от финансите които ще се отпуснат, за сега повечето от 30-те големи фирми, към които сме се обърнали за спонсорство нямат интерес, но има и три които ще помагат.

Скоро на официалния сайт

http://web.railfriends.org/DetskaJeleznica :)

ще научите повече!

ехххх ,едно време га' бяйми млади ,понеже дедито беше с връзки ме качваше в локомотива и даже управлявах замалко аз :)

дано се получи !!

пак ще го пробвам това влакче! :punk

п.с. даже си спомням ,че машиниста се казваше Дядо Сотир!

Аз имам въпрос. Да приемем, че се направи влакчето и всичко е ОК. И...после как ще се издържа това влакче. То...ще се направи и после какво :confused:

хихих :) що да не ? ;) само като гледам тая спирка да не стане така че да ги чакат няколко наркоманчета там и децата да си изпатят?

Malko e veroqtno za6toto sigorno 6te ima ob6tinska ohrana vav vlak4eto (se pak e ob6testven mqsto)

Аз имам въпрос. Да приемем, че се направи влакчето и всичко е ОК. И...после как ще се издържа това влакче. То...ще се направи и после какво :confused 

Ние имаме разработен проект за експлоатацията му, който има интерес да заповяда, готови сме лично да му презентираме.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...