trent Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Влакчето е мания особенно за такива като мен на 27 години направо ми носи трепети в сърцето Миневски и неговото начинание е велико!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 S netarpenie 4akam da otkriqt jeleznicata Ako moje az 6te otida da se butam daje i na otkrivaneto i ako moje da sym edin ot parvite koito 6te se ka4at na vlak4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 От много време не бях наминавал към т.нар. "Пионерско влакче" честно да си кажа чак ми се плаче като гледам на какво са го направили Дано наистина да го ремонтират и да стане отново едно прекрасно място където семействата да могат да ходят и дечицата да си играят! TAZ беше писал, че ще качва "Войната на таралежите" и аз така се зарадвах! Сега научавам и това и наистина ще ми е много приятно да видя доброто старо влакче отново в движение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 аз като малък мисля ,че съм се качвал (може и да греша ) дано да го пуснат найстина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Тва за срещата при железницата е много добра идея!Аз съм за!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Уважаеми Дами и Господа, Приятели и Съмишленици, Започна следващия етап от проекта за възстановяване на Детската железница "Знаме на мира". След Заповед №ОА-1802/12.11.2004 .... ЕТО ОЩЕ НОВИ ПОДРОБНОСТТИ.... На този адрес периодично ще се поставя актуалната имформация за развитието на проекта... Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" www.railfriends.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Олееее. много се радвам че ще го пускат т'ва влакче.Като малък колко пъти съм ходил и всеки път ми беше много забавно и интересно. Преди около година бях до там и беше направо отчайващо. надявам се да стане по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Уважаеми Дами и Господа, Приятели и Съмишленици, Започна следващия етап от проекта за възстановяване на Детската железница "Знаме на мира". След Заповед №ОА-1802/12.11.2004 .... ЕТО ОЩЕ НОВИ ПОДРОБНОСТТИ.... На този адрес периодично ще се поставя актуалната имформация за развитието на проекта... Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" www.railfriends.org <{POST_SNAPBACK}> Mn se zaradvah kato vidqh kolko hora sa podkrepili tova na4inanie Dano i za napred ima takiva dobri hora i da moje jeleznicata da trangne otnovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Приятели включете се в подписката за въстановяване на детската железница, на главната до паметника на Стефан Стамболов. Благодарим предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Утре е последният ден от подписката. Всички фенове на детската железница утре да дойда да ударят по един подпис на копчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Непременно ще мина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Благодарим на всичките над 1600 Граждани подписалисе до сега!!! Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" www.railfriends.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 СУПЕР Е ЧЕ ЩЕ РАБОТИ ИМАМ МНГО ХУБАВИ СПОМЕНИ ОТ ТАМ - САМО ЧЕ СИ СПОМНЯМ ЧЕ В ТУНЕЛЧЕТО МЕ БЕШЕ МНОГО СТРАХ. АМА БАЯ ЗОР ЩЕ Е ТАЗИ РАБОТА С ПУСКАНЕТО АКО ЗЗНАЕТЕ ТАМ КОЛКО Е ЗАПАДНАЛО ВСИЧКО......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Bravo tova e strahotno triabva vsi4ki parkove da se opraviat iz celia grad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 samo dano vsi4ko da stane s tiq podpiski hubavo shte e da se vyrne tozi spomen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Разбира се че ще стане! Нали всички са ЗА ! Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" WWW.RAILFRIENDS.ORG Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Az iskam da popitam to hubavo vsi4ki hora sa ZA no qvili li sa se relni sponsori koito sa gotovi da pomognat za vastanovqvaneto na jeleznicata?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Разбира се, търсят се спонсори. Изпрати ли сме писма до шефовете на най-престижните и печеливши фирми в региона. Тези дни ще поставим списък с имената на фирмите, които сме поканили. Естествено и на тези, които ще искат да помагат! Скоро ще може да ги видите на официалния сайт на детската железница http://web.railfriends.org/DetskaJeleznica/index.html Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" www.railfriends.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Не сте пратили явно на всички фирми. Как ги подбирахте? :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Напълно е възможно все пак в Пловдив има над 1 200 по-големи фирми, а ние се отиваме лично до мениджърите им. Това е наша практика в този проект, така че представете си колко време и пари ще не трябва да осъществим контакт с тезеи хора Но вече получихме първото писмо от КЦМ, ще помагат, ако се наложи ! Скоро ще може да ги видите всичките фирми, които ще помагат на официалния сайт. Детска железница "Знаме на мира"- Пловдив Поздрави, Владимир Миневски и Варужан Апелян Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" www.railfriends.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Много се надявам да управят железницата. Страшно ще се радвам да се кача пак на влакчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 aaa ludnicaaa ) super qko beshe, ot tam imam mnogo gotin beleg na glawata i posle Plowdiw zapadal... ha wizhte ni sega de!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Railfan Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Ще сме ви много благодарни, ако ни помогнете да популяризиваме влакчето чрез този сайт http://web.railfriends.org/DetskaJeleznica/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 ei hora tia dni 4etoh v navigatora za vlak4eto, neka da se saberem i da napravim nesto da pomognem za vaztonovqvaneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Tova e edin ot simvolite na grad Plovdiv.I az 6te bada mnogo dovolen ako vlak4eto zaraboti otnovo.Spomnqm si kato malak kak na6te me vodiha tam. sigurno kato q napravqt pak 6te otida tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.