adibas Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 И мене дядо ми ме е водил там! Толкова скъпи детски спомени!!!! Дано го оправят по-бързо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 абе то и охрана да сложиш те като са решили да го разрушат, ще си намерят начин. не го оценяват въобще това влакче, а аз съм се разцепвал баба ми да ме вози на него. даже помня, че на единия ден баба ми ме заведе и на другия пак ходихме, ама влакчето не бачкаше и от тогава вече не помня колко години нито го виждам, нито чувам за него ;( а кога се очаква да го отворят пак??? ами от работниците преди години като го правеха още разбрах от тях,че на 1-ви юни,ама май нещо е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Трасето е завършено, спирките са измазани и боядисани, вратата на тунела е оправена, завършена е и подпорната стена преди спирка "Панорама". В момента се полага телефонната линия между спирките. Трябва да се завърши и сигнализацията (семафорите). Датата 1 юни не беше спазена но се работи. Не е ясно какво става с локомотивчето и вагоните. Доколкото чувам в момента има големи колебания какво задвиждване да му сложат. Има вариант с генератор, дизел или акумулатори. Ако остане на акумулатори, влакчето ще може да прави само 4 курса дневно. Толкова ще му стигнат силите. Ако някой има връзки в депото да каже какво става там. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Дизела определено е лоша идея. Иначе... странна работа.. преди пак беше на акумулатори (като се правеше едно зареждане на обяд но.. ми се струва че правеше повече от 4 курса на ден. Най тъпото е че толкова време никой не си мръдна пръста.. все пак дори не е нужно да се прави социологическо проучване за да стане ясно че още на първия ден ще е фраш с хора които искат да си припомнят детството (по няколко пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Линията е вече готова, кво става с локомотива и вагоните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Линията е вече готова, кво става с локомотива и вагоните? Понеже бащата работи в БДЖ .... ми каза, че локомотива още стои в депото и бере прах ... до сега никой не си е мръднал пръста да го оправи ... а за вагоните нз кво става с тях.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Понеже бащата работи в БДЖ .... ми каза, че локомотива още стои в депото и бере прах ... до сега никой не си е мръднал пръста да го оправи ... а за вагоните нз кво става с тях.... Кай на бащати да вземе да го оправи де, нали работи в БДЖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Кай на бащати да вземе да го оправи де, нали работи в БДЖ Хах да ама той е машинист не работник :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Що така бе хора? Говорих с хората от асоциацията и ми казаха че не коментират, защото били обидени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 За празника на Пловдив пускат Детската железница 13.08.2007 17:08 ч. News.Plovdiv24.com Приключи реконструкцията на детската железница в Пловдив. Това стана възможно след като общинска администрация реши това да стане със средства от бюджета.На 6-ти септември железница официално ще се пусне в експлоатация. 300 хил. лева излезе основният ремонт, съобщи зам.-кмета Константин Писков. Модернизираното влакче има изцяло нов локомотив, три нови вагончета и три напълно ремонтирани гари. На релсите и траверсите също е направен основен ремонт. Освен това са ремонтирани батерийте на влакчето, което ще позволи целодневното му ползване. Влакчето ще зарадва децата с нов дизайн. Локомотивът и вагоните му са обрисувани с приказни герой. Трасето, което влакчето ще изминава е дълго 1 км. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Е как да не го посети човек Спомени, влакчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Браво! След 3 години се видя края! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 ... а за вагоните нз кво става с тях.... боядисаха ги някви свежи цветове ... жълтички са ... единият го изрисуваха с разни цветенца предполагам че и другите ще ги довършат скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 И аз ще ида ще взема и единия от двамата пламенника да си имам уважителна причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaPh Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Споко локомотива е почти готов ! Аз работя в депото и следя всеки ден как варви работата по него. Беше бая изгнило. Сега има 2 нови кабини и ремонтиран кош и усилено се работи по него. Скоро трябва да е готово. Ако не мине котка пат предполагам до края на годината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Детското влакче направи успешни пробни изпитания Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Детското влакче направи успешни пробни изпитания Лееееееееелеееееееееееееееееееее не мога да повярвам, ще се обадя веднага на г-н Варужан и Владимир неееееееееееее е истинаааааааааааааа Детското влакче направи успешни пробни изпитания Лееееееееелеееееееееееееееееееее не мога да повярвам, ще се обадя веднага на г-н Варужан и Владимир неееееееееееее е истинаааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 На 22 септември всички на тепето Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Dojivqh go Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Страхотни новини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 порни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 еееее супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Yess браво това е много хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 fresh news Link to comment Share on other sites More sharing options...
4valens Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 В събота 22-ри от 11 часа да се съберем всички на тепето за откриването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.