Guest liquid Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Kum po-dobro nqma da e zle kogato nqkoi po-nov sgafi da go splashite s nqkoi warn ili neshto takova a ne da mu se proshtava zashtoto e ot skoro tuk...osven ako ne pravite ve4e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Не виждам строгост - прекалено толерантни сте станали Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Не виждам строгост - прекалено толерантни сте станали <{POST_SNAPBACK}> ааа строгост има - затвориха няколо изпростяли теми. е трябва да си призная че участвах в някои от тях де Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 искам и аз да си кажа мнението и дано да не прозву4и като обида та да полу4а още уарн но 6те рискуван! зна4и бях още нож и писах в един топик не помня за какво беше топика оба4е аз питах за тону хоук ундергроунд дали я има за ПЦ и си полу4их уарн сагласен сам оба4е сас уарна полу4их и това Колко диоптъра си? warn се измерва в %-ти и като стигне 100% .. АБЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА, ТАМ СИ ПИШЕ ВСИЧКО.20% са ти малко за това ве4е не сам сагласен щото ако трагна да се разправям 6те полу4а о6те уарн.дано да не полу4а още уарн.Ина4е модераторите са станали по строги сагласне сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Анонимни ли са модераторите? 101 потребители 10 анонимни потребители Само Godfather е на пост. А в опцията за report ми дава още трима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.