Dulgia Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ...При повторение на грешката - изтриване на тема,пост или ъплоад.... <{POST_SNAPBACK}> Това ме накара да спомена уплоада,прав си че няма много общо с форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Публично да се обявяват предупрежденията не е добра идея. Сами си отговорете защо - като почнат едни заяждания между участници и за това до къде ще я докараме. А и не е нужно да го изправиш човека пред всички като някакъв престъпник едва ли не. Всеки има достъп до своя си лог и отговаря за себе си.Не знам неправилния ъплоуд какво общо има с форума. Но мога да ти обясня ако искаш какво беше когато ги нямаше. Не ми се иска даже да се сещам. Тук мястото е общо, това не е сървър с директории за всеки и всеки да се оправя в неговата си. Тази разлика като разберете, ще разберете и защо са нужни тези правила и защо това което не е по тях си отива. <{POST_SNAPBACK}> ov3rm4n e prav.Abe prosto i iasno e kazano dobar ton i bez obidi.Tuk ima mnoo hora deto obichat da uslojniavat prostite neshta.Spored men taka kakto si e e mnogo dobre.Dreamer e strashno to4en sashto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Аз незнам за какво въобще се коментира това , ама....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Az mai4e otkakto sum tuk mai4e ne sum polu4aval warn ama moje i da sum i da ne sum znael.Ama sega spored men foruma si e mnogo dobre.To i az ne 4etox pravilata kogato se registrirax,ama mi se naloji.Rano ili kusno vseki 6te gi pro4ete nemoje bez tiax . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Сагласен сам макар че аз не използвам често сърча щото не мога да се оправя с него.Би ми било интересно да разбера кои колко warn има а на вас? И модераторите и админите имат ли warn?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Е ся гледам колко теми "Имали хора от ... " се навъдиха, викам да пусна една и аз- "Има ли хора от Симон Боливаp ? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Може и "Има ли от Скобелева..." За това ставаше дума - тъпи теми, ама някой им се радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Сагласен сам макар че аз не използвам често сърча щото не мога да се оправя с него Ами научи се... Това не е оправдание...щото аз пък мога да кажа, че ме мързи да търся....Освен това си на месец от регистрацията, а вече си "напреднал член"....даже по едно време беше на първо място по брой постове на ден(помниш ли, когато ти казах, че "ще грабнеш наградата на модератора"). Обаче оттогава доста научи и сега не се държиш по същия начин, нали? Това същото важи и за останалите новодошли - отначало може и да спамят до дупка, но с подходящо приети мерки към тях мисля, че нещата ще се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ми не мисля ,че си противореча.. само дадох предложение.. ама секи по различен начин го разбира.. както и да е.. N00KiE, ама нямам намерение да 4ета правила.. мързи ме.. който си ги е писал той да си ги препрочита, аз нямам намерението да чета такива фермани не искам да проявявам неуважение към работата на veli , ама наистина не смятам да си губя времето <{POST_SNAPBACK}> ... Кво да ви кажа просто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 ... Кво да ви кажа просто? <{POST_SNAPBACK}> имало едно много готино бутонче по постовете на хората. "REPORT" пише на него ще ставаме доносници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Ами научи се... Това не е оправдание...щото аз пък мога да кажа, че ме мързи да търся.. <{POST_SNAPBACK}> Мен освен да търся ме мързи и теми да пускам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 ... Кво да ви кажа просто? <{POST_SNAPBACK}> Mersi za tova, vzeh merki. Vse poveche si mislq, che purvite 2-3 dena ot regvaneto si userite da sa na mod mode, dokato sviknat. Imate li nqkakvi idei kak da se predotvrati flooda sled registraciq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Mersi za tova, vzeh merki. Vse poveche si mislq, che purvite 2-3 dena ot regvaneto si userite da sa na mod mode, dokato sviknat. Imate li nqkakvi idei kak da se predotvrati flooda sled registraciq? <{POST_SNAPBACK}> Това,предполагам,ще е доста сериозен проблем.Може да се флуудва по всяко време и на всяко място.Но все пак има теми предразполагащи към флууд(пример - "Любими моменти" - вчера със Summer,ние направо си флуудвахме ). Май единственото решение е мод намеса.Просто не мога да се сетя за друг вариант,освен един - в друг форум,към всяко мнение на потребителя има бутон"Delete".Но тогава екипите по поддръжка ще трябва да разчитат само на добрата ни съвест .Което пак е неприемливо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Predi dosta vreme imashe ideqta da se ostavqt temi kato tazi s asociaciite, za da se floodi tam, a ne na vazhnite mesta. Obache tochno togava pochti vsichki ot mod tema bqhme protiv, zashtoto foruma se moderirashe strogo. Sega obache... Tova za delete butona nqma da stane i shte ti kazha zashto - chovek mozhe da si napsuva koito si iska, posle si trie posta i nikoi ne mozhe i s prust da go pipne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Predi dosta vreme imashe ideqta da se ostavqt temi kato tazi s asociaciite, za da se floodi tam, a ne na vazhnite mesta. Tova za delete butona nqma da stane i shte ti kazha zashto - chovek mozhe da si napsuva koito si iska, posle si trie posta i nikoi ne mozhe i s prust da go pipne. <{POST_SNAPBACK}> Покрай сухото гори и суровото.Това също е било неприемлив вариант,защото почне ли да се флуудва в една,непременно ще се намери идиот,който да се изкаже в съвсем непозната нему тема - ей тъй,за спорта. За бутона "Delete" - повтаряме се вече Но те разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 в друг форум,към всяко мнение на потребителя има бутон"Delete".Но тогава екипите по поддръжка ще трябва да разчитат само на добрата ни съвест .Което пак е неприемливо... <{POST_SNAPBACK}> Ааа, защо да е неприемливо? При условие, че и модератор и член имат право да изтрият поста (членът да може да изтрива само собствения пост), пак е нещо. На мен понякога ми се е искало да си делна някой пост, дори само по естетически причини. Едит: хаха, ето една естетическа причина - докато се обяснявам, въпросът се изяснил Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Защото в дадена тема аз примерно ти тегля едни майни... Ти ми отвръщаш, аз трия моя пост, твоя остава - ти го отнасяш... Или примерно - модератор предупреждава участник за даден пост - участника го изтрива - намесата на модератора увисва в нищото, излиза че той чисто и просто си измисля нарушения на дадения участник. И трето - като няма възможност за триене на постове - предполага се, че човек повече ще се замисли преди да пусне поста си. А пък ако не го прави - от това пак има полза - останалите разбират що за човек е. И четвърто - така може да се проследи цялостното поведение на даден участник във времето. Ако постовете можеха да се изтриват - анархията щеше да е пълна. Да, знам че в много форуми има тази опция и анархия няма - но мисля, че разликите между тях и този форум са очевидни и е излишно да обяснявам на интелигентни хора защо там идеята работи, а тук ще доведе до хаос. Когато искаш да изтриеш свой пост по естетически причини или по други някакви - ЛС на човек от екипа, обясняваш за какво става дума и поста евентуално изчезва. Аз лично см изтрил доста постове по молба на участниците които са ги пуснали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Аз имам един въпрос - бутончето "Report" - нововъведение ли е?Щото май не съм го виждал преди.Мисля,че идеята е била да съобщаваме за "кофти" постове.Ако да - подкрепям я! Мисля,че ще спомогне до известна степен и за флууда....ама дали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Има го доста одавна, просто не си го забелязал. Екипа просто не може да огрее навсякъде чисто физически. Идеята на тази опция е да даде възможност на участниците да се включат по-активно в поддръжката на форума. Все пак това не е само задължение на екипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Малка корекция в php и праща "изтритото" в коша, (поне на пхпбб е така), за ипб не съм разглеждал. То и сега можеш да си редактираш мнението до нула. Но е полезно, когато човек се усети навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Още по-полезно е като го няма и човека се усети да се усеща преди да е станало нужда да се усеща на време... Мисля, че съм ясен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Аз имам един въпрос - бутончето "Report" - нововъведение ли е?Щото май не съм го виждал преди.Мисля,че идеята е била да съобщаваме за "кофти" постове.Ако да - подкрепям я! Мисля,че ще спомогне до известна степен и за флууда....ама дали... Натискаш на бутона. Избираш кой от модераторите да получи репорта. Пишеш няколко думи да разбере за какво става въпрос и си готов . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Е чак толкоз тъп не съм Знам как да го правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Упс ov3rm4n отнесе псувните Да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли. Ей за това не ги обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Къде?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.