Lil`Slim Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Uuuuuu Alien mai neshto se iznervi a Biatch...hahahahahaha...mi da t`ka e...syvsem normalno sled kato sichki tuka ti se SMEEM ti nqma kakvo drugo da napraish osven da se nervish...nedei nedei...i t`ka neshtastnici kato trqa da ima...she go prejiveesh...ili pyk po - dobre da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Abe maina, sravnete samo fizionomiite na teq deto dneska bqha na bireniq fest i tezi vchera - mi to dneska bqha samo selqnduri (ne broim mangalite )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 По 20% warn аз Агента и Alien-а. За личните обиди към юзерите. Не си позволявайте повече такива неща... не и тук. Може на село. Или в clubs.dir.bg. Няма да затворя темата, защото други хора не е нужно да страдат заради невъздържаността и културата на двата юзера. EDIT: Всъщност темата е тъпа така или иначе. Die. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Abe maina, sravnete samo fizionomiite na teq deto dneska bqha na bireniq fest i tezi vchera - mi to dneska bqha samo selqnduri (ne broim mangalite )! <{POST_SNAPBACK}> am to tfa sa obichainite posetiteli tam btw vidq li i Alien nekade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Abe maina, sravnete samo fizionomiite na teq deto dneska bqha na bireniq fest i tezi vchera - mi to dneska bqha samo selqnduri (ne broim mangalite )! <{POST_SNAPBACK}> a? gledam 4e dnes si bil na bireniq fest.. nali ne si 4algajiq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Вижте к'во - не смятате ли вече, че спорът за чалгата се изроди в тинейджърски заяждания? Като се стигне до тук обикновено за целта се използват PM-и или в краен случай "близки срещи от трети вид"(трети, щото обикновено после не можете да се познаете в огледалото :ph34r: ). Мисля, че от тук нататък само трупате бройки постове. П.П. А мисля, че дори и на латиница би могло да се напише "latinica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.