Jump to content
BulForum.com

Какво можете да ми кажете за вентилатори TITAN?

Recommended Posts

Днес шефа купи един вентилатор за GeForce2 MX400

Ролкови лагери,5000 оборота,живот 40000ч.

Марка - TITAN.

Какво можете да ми кажете за тази марка вентилатори :confused

И в хода на темата - някой знае ли как се разглобява вентилатор(намотков)? :confused

Повечето се разглобяват като се отстрани стикера, под него има отвор за достъп към оста. Тя е фиксирана с пластмасова зегерка, под която обикновено има О-пръстен. Внимателно се разтваря зегерката и се изважда, с което става възможно и изтеглянето на оста заедно с перката от лагера (това е при втулковите). При съчмените вероятно е по същия начин, само, че може би хлабината е по-малка.

Държа да отбележа, че опитът ми се базира върху разглобяването (и сглобяването :)) на ограничен брой вентилатори и не претендирам за изчерпателност и универсалност на описаната процедура. (Баси, последното изречение излезе един път!)

Днес шефа купи един вентилатор за GeForce2 MX400

Ролкови лагери,5000 оборота,живот 40000ч.

Марка - TITAN.

Какво можете да ми кажете за тази марка вентилатори  :confused

точно за тази перка не знам, но аз съм позлвал НД4 на Титан и съм адски доволен - държи хладно и е тихичък. даже кат се замисля съм по-недоволен от Аеро 7 лите на СМ с който съм в момента......

Повечето се разглобяват като се отстрани стикера, под него има отвор за достъп към оста. Тя е фиксирана с пластмасова зегерка, под която обикновено има О-пръстен. Внимателно се разтваря зегерката и се изважда, с което става възможно и изтеглянето на оста заедно с перката от лагера (това е при втулковите).

Нда прав си за универсалността на процедурата - не става винаги.

Моделът,който се опитвам да разглобя,не е лагерен.

Става въпрос за COOLFUL - CF - 12410S (мен ако питате това са ебати гадните вентилатори :angry1 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...