Grimjaur Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Днес шефа купи един вентилатор за GeForce2 MX400 Ролкови лагери,5000 оборота,живот 40000ч. Марка - TITAN. Какво можете да ми кажете за тази марка вентилатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 добри са, имат някой хубави модели но за тази карта такъв вентилатор смятам че е добре и че ще свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Аз бях си сложил такъв на ГФ2 и нямаше никви проблеми и беше безшумен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 И в хода на темата - някой знае ли как се разглобява вентилатор(намотков)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 И в хода на темата - някой знае ли как се разглобява вентилатор(намотков)? <{POST_SNAPBACK}> Повечето се разглобяват като се отстрани стикера, под него има отвор за достъп към оста. Тя е фиксирана с пластмасова зегерка, под която обикновено има О-пръстен. Внимателно се разтваря зегерката и се изважда, с което става възможно и изтеглянето на оста заедно с перката от лагера (това е при втулковите). При съчмените вероятно е по същия начин, само, че може би хлабината е по-малка. Държа да отбележа, че опитът ми се базира върху разглобяването (и сглобяването на ограничен брой вентилатори и не претендирам за изчерпателност и универсалност на описаната процедура. (Баси, последното изречение излезе един път!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Днес шефа купи един вентилатор за GeForce2 MX400Ролкови лагери,5000 оборота,живот 40000ч. Марка - TITAN. Какво можете да ми кажете за тази марка вентилатори <{POST_SNAPBACK}> точно за тази перка не знам, но аз съм позлвал НД4 на Титан и съм адски доволен - държи хладно и е тихичък. даже кат се замисля съм по-недоволен от Аеро 7 лите на СМ с който съм в момента...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Повечето се разглобяват като се отстрани стикера, под него има отвор за достъп към оста. Тя е фиксирана с пластмасова зегерка, под която обикновено има О-пръстен. Внимателно се разтваря зегерката и се изважда, с което става възможно и изтеглянето на оста заедно с перката от лагера (това е при втулковите). <{POST_SNAPBACK}> Нда прав си за универсалността на процедурата - не става винаги. Моделът,който се опитвам да разглобя,не е лагерен. Става въпрос за COOLFUL - CF - 12410S (мен ако питате това са ебати гадните вентилатори ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.