PerfectOne Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 da be kakto si sedq i se streskqm samo boooooooom se 4uva Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ехооо ко сте напраили вия бре 7 странициии и аз ги чух първото малко ме уплаши щот прозорците за малко да се чупят после спрях да им обръщам внимание ми да си гърмят кво със сигурност това не са самолети! вече е 17:00 мился да спират и да си ходят тия нещасници че ми писна Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ми аз не ги знам къде са...трябва ни някой,който ги знае... <{POST_SNAPBACK}> И аз не знам. Ако тва с локалните земетресения е вярно, ще чакаме докато пластовете се разместят така, че сме близо до тях и да идем пеша Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ехооо ко сте напраили вия бре 7 странициии и аз ги чух първото малко ме уплаши щот прозорците за малко да се чупят после спрях да им обръщам внимание ми да си гърмят кво със сигурност това не са самолети! вече е 17:00 мился да спират и да си ходят тия нещасници че ми писна <{POST_SNAPBACK}> не се надявай...преди седмици в 2-3-4 часа сутринта гърмяха!!! И аз не знам. Ако тва с локалните земетресения е вярно, ще чакаме докато пластовете се разместят така, че сме близо до тях и да идем пеша <{POST_SNAPBACK}> Добра идея!!! btw,честит рожден ден на danzel_ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 То трябва да си супер малоумен за да твърдиш, че тези гърмежи са от кариерите. Ама ви е простено. Те и без това в авиацията дълги години нямаха пари за такива полети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 То трябва да си супер малоумен за да твърдиш, че тези гърмежи са от кариерите. Ама ви е простено. Те и без това в авиацията дълги години нямаха пари за такива полети <{POST_SNAPBACK}> Около Пловдив няма авиополигон толкова наблизо . Има едно стрелбище на с.Червен едно време там гърмяхме с танкове но танковия полк за който ви говоря отдавна премина в историята . Взривовете са от кариерите не само се чуват но и могат да се видят при ясно време от квартал южен или от асеновградско шосе ( аз съм ги виждал от близо ).... така че приятелю кой сега е супер малоумния а ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 То трябва да си супер малоумен за да твърдиш, че тези гърмежи са от кариерите. Ама ви е простено. Те и без това в авиацията дълги години нямаха пари за такива полети <{POST_SNAPBACK}> земи се скрии ве маина.кжи полети .замисли се няма да минат покраи пловдив ами през центъра,коматево и захарна фабрика за да ги чуят.човека се е обадил и са му казали че е от кариерата.между другото дядо ми е полковник и сам бил кат преминават звуковата бариера и се чува кратко бум,не тътен ai peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Честно казано не ми се четат 7 страници за да видя дали някои е написал истината, но така като ви гледам какви си ги говорите в последните 2 явно още сте в заблуда Гръмовете са от специални бомби, които се изтрелват в облаците. Незнам какъв е точно механизма на действието им, но знам че ги използват против градушки и подобни стихии. С една дума разпръскват облаците. Ако някои вече го е писал това sorry че се повтарям Обаче ако никой не го в писал..жалко че сте изписали 7 страници в надлъгване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Честно казано не ми се четат 7 страници за да видя дали някои е написал истината, но така като ви гледам какви си ги говорите в последните 2 явно още сте в заблуда Гръмовете са от специални бомби, които се изтрелват в облаците. Незнам какъв е точно механизма на действието им, но знам че ги използват против градушки и подобни стихии. С една дума разпръскват облаците. Ако някои вече го е писал това sorry че се повтарям Обаче ако никой не го в писал..жалко че сте изписали 7 страници в надлъгване <{POST_SNAPBACK}> ooo добре kotapach гражданска защита лъжат. ти си прав.кат не ти се чете не пиши неподготвен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Честно казано не ми се четат 7 страници за да видя дали някои е написал истината, но така като ви гледам какви си ги говорите в последните 2 явно още сте в заблуда Гръмовете са от специални бомби, които се изтрелват в облаците. Незнам какъв е точно механизма на действието им, но знам че ги използват против градушки и подобни стихии. С една дума разпръскват облаците. Ако някои вече го е писал това sorry че се повтарям Обаче ако никой не го в писал..жалко че сте изписали 7 страници в надлъгване <{POST_SNAPBACK}> какви облци какви 5 лева днес беше супер ясен и слънчев есенен ден , а за механизъма за който говориш ако много искаш мога да ти го обясня но повярвай ми не е това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ale spored men ru6at kamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Sep 30 2004, 10:45 AM[/b]]Чухте ли преди малко БУУМ-а <{POST_SNAPBACK}> Sep 30 2004, 19:41 PM[/b]]какви облци какви 5 лева днес беше супер ясен и слънчев есенен ден , а за механизъма за който говориш ако много искаш мога да ти го обясня но повярвай ми не е това . <{POST_SNAPBACK}> offtopic: 9 chasa...137 posta...WoW nali sme jivi zdravi kvo drugo e vajno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 offtopic: 9 chasa...137 posta...WoWnali sme jivi zdravi kvo drugo e vajno?! <{POST_SNAPBACK}> Luda tema a poburkaha se ot pisane horicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Само едно не ми се вързва, ако е от кариерите то тия хора преди 2 седмици в 3 часа през нощта ли са бачкали уе .Пък инякой от взривовете са доста начесто.Пък и баща ми е военен и преди две седмици каза че са имали нощни учения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 offtopic: 9 chasa...137 posta...WoWnali sme jivi zdravi kvo drugo e vajno?! <{POST_SNAPBACK}> Абе то има 1 тема дето бие тая по брой постове за най-малко време - темата за земетресенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
del3 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Само едно не ми се вързва, ако е от кариерите то тия хора преди 2 седмици в 3 часа през нощта ли са бачкали уе .Пък инякой от взривовете са доста начесто.Пък и баща ми е военен и преди две седмици каза че са имали нощни учения. <{POST_SNAPBACK}> to ne e zadyljitelno i togava da sa troshali kamyni, moje da e bilo ot drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 vajnoto e che veche sprqha dano nqma i prez noshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Vajnoto e 4e policiqta ne si vur6i rabotata !!! Da e e*a i tupata policiq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Имаше един много силен бум който разтресе джамовете в даскало!Помислих че ще се счупят!Кво правят тея хора!Викам си аре Осама идва сигурно са бутнали панаира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Neska v daskaloto i na6te prozorci zdravo sa rztresoha Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Верно е кариерата - трошали са камъни със самолети. :) Вие с скрийте и питайте татковците си, навремето, когато летяха - какво се чуваше. И не е необходимо да има полигон, че да гърмят. Необходимо е летище, на което да кацат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Аз да ви успокоя това не е от кариери или такива.Просто се е приватизирал Ален Мак и новия собственик е решил да го издигне наново.Ще останат само долните плочи и пода и всичко останало ще бъде издигнато наново.Така че спете спокоино Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 da we neska cql den se neshto se buuumkashe.. dori edin prozorec na daskaloto padna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Верно е кариерата - трошали са камъни със самолети. :) Вие с скрийте и питайте татковците си, навремето, когато летяха - какво се чуваше. И не е необходимо да има полигон, че да гърмят. Необходимо е летище, на което да кацат <{POST_SNAPBACK}> абе ти кой набор, си бас хващам че не си ходил в казармата освен това тия глупости дето ги дрънкаш за самолетите,че се чува гръм когато минават звуковата бариера е вярно но винаги се чува и шума на прелитащ реактивен самолет и дори и самолета се вижда макар винаги да е малко преди звука всеки които твърди нещо обратно на това е пълен невежа и през живота си е виждал самолет само по телевизията . PS Aз съм израснал в близост до най-големия авио полигон в южна България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 внезапно при преминаване на звуковата бариера се чува гръм като от бомба,и тогава звука остава назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.