cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Не се оплаквай, Lame One е бил най-зле - в клозета го е гепил гърмът. Мен така ме хвана едно земетресение преди ггодини, направо ми се дръпна г...ното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Какво са съобщили?Тука нямам телевизор. P.S. Ааа, за обгазяването! <{POST_SNAPBACK}> Дайте малко повече инфо за обгазяването За обгазяване ли става въпрос или за обгъзяване,щото видях много жени с много големи г***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ее, поне не сме обГЪЗени като американците. Там нещата са страшни, то от бургери друго няма да стане... А за обгазяването не знам нищо, vladishterev го спомена две странички напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ot dosta vreme e nqmalo BUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Шт! Тихо! Ще ги подсетиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ve4e sprqha mai .AZ si znaeh 2-3chasa i krai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 А ти представяш ли си там какво чудо е, щом в Пловдив така здраво се чува! P.S. Баси, сега ми хрумва, че тия пердашеха точно от два до четири Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ei sq si naduvah edin balon [mnogo golqm stana] i izvednaj kato pukna si pomislih 4e tiq s kamanite ni izbiha <{POST_SNAPBACK}> ахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаххахах Не се оплаквай, Lame One е бил най-зле - в клозета го е гепил гърмът. Мен така ме хвана едно земетресение преди ггодини, направо ми се дръпна г...ното <{POST_SNAPBACK}> добре,че бях до клозета 10 минути преди това! Дайте малко повече инфо за обгазяването За обгазяване ли става въпрос или за обгъзяване,щото видях много жени с много големи г***** <{POST_SNAPBACK}> да бе я тихо,че да не ни тресне в 3 през нощта и да не можем да се наспим!!!! представям си някъде до кариерите някой в селската тоалетна е по голяма и изведнъж ТРАААС БУУУУММ малииии акъла ще ми се вземе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ai pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ей, Нака, нямаш си работа значи! Пак треснаха тия ! Стига си ги подсещал бе, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Aaargh Ако още 1 гръмне и ми изкара акъла,ще ги екзекутирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ба маа му, то тука стана по-лошо от Нова година в Казанлък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ve4e sprqha mai .AZ si znaeh 2-3chasa i krai. <{POST_SNAPBACK}> Ne trqbva6e da go kazvam.Uro4asah go Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ба маа му, то тука стана по-лошо от Нова година в Казанлък! <{POST_SNAPBACK}> да не сте гърмяли там тогава кметството? ахахахахахаххахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ааа, брато, показаха ми един видеозапис на Нова година в Казанлък, правен преди седем-осем години, все едно, че беше снимано с красивия крад Грозни! Курск, Сталинград и Ковънтри взети заедно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ба маа му, то тука стана по-лошо от Нова година в Казанлък! <{POST_SNAPBACK}> Карах там нова година преди 2 години,нищо осбенно,Пловдив ownzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ааааааааааа нееее..току-що пак!!!!кой идва с мен до кариерите да ги пречукаме??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Значително по-слаб Не ме стресна.Ще има още ааааааааааа нееее..току-що пак!!!!кой идва с мен до кариерите да ги пречукаме???Аз съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 взе да става все по-често.да не падат бомби уе Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 да не сте гърмяли там тогава кметството?ахахахахахаххахахахахаха <{POST_SNAPBACK}> Там са заводите "Арсенал" и още произвеждат (в частност взривни вещества). Качествата на тези вещества се изпитват и в самия завод, при контролирани условия. И въпреки това, ударната вълна се разпространява на доста голямо разстояние. Редовно си гърмят и раздрусват прозорците в радиус от 15-тина км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Да бе, някак много гадно се усеща, имам чувството, че карантията ми нещо се разтриса, адски неприятно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ако не сте наясно...локалните земетресения(не хипер големите,ама и тях може) се предизвикват от човека точно с подобни неща,каквито се случват днес!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ааааааааааа нееее..току-що пак!!!!кой идва с мен до кариерите да ги пречукаме??? <{POST_SNAPBACK}> Навит . Само кажи кога тръгваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Навит . Само кажи кога тръгваме <{POST_SNAPBACK}> ми аз не ги знам къде са...трябва ни някой,който ги знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 При тях (локалните земетресения) понякога се получава инфразвуков удар (ако можа така да се каже). Това е друго ... май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.