MuFFi Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Кажете защо викат на латинските сериали Сапунен сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ако не ме лъже паметта първия сапунен сериал е бил създаден в Щатите и компания за производство на сапун е била спонсор на това бъдещо бедствие.И ето ти защо са "сапунени сериали" или казано накратко "сапунки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Оле!!!Да ви кажа най-тъпия сериал до сега който съм гледал е "Хотел България" Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Оле!!!Да ви кажа най-тъпия сериал до сега който съм гледал е "Хотел България" <{POST_SNAPBACK}> Сигурно, ама това кой го вълнува?И за какво по дяволите е нужна подобна тема?Същото можеш да попиташ някой приятел в махалата и ще ти каже а не да отваряш нова тема по въпроса.Ако просто ти липсва компания и си решил да си губиш времето из форума имам по-добра идея за теб --> купи си рибки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ако не ме лъже паметта първия сапунен сериал е бил създаден в Щатите и компания за производство на сапун е била спонсор на това бъдещо бедствие.И ето ти защо са "сапунени сериали" или казано накратко "сапунки" <{POST_SNAPBACK}> малко добавки: не първия а първиТЕ. в края на 50те и началото на 60те умните американски маркетингови специалисти "изобретили" сериал-а за домакинята. съответно кат го гледат домакини трябвало да се рекламира нещо за тази потребителска маса - и заваляли реклами на сапуни и прахове за пране. дори някои от филмите били правени от съответните компании (Проктър и Гембъл съм сигурен че са правили, за другите не особено) и рекламата била "вплетена" в действието на филма - жените перат с техни продукти, децата си мията с ръцете с точно Едикойси сапун и т.н. та както винаги американците се оляли и попрекалили и затуй тез сериали били прекръстени на "soap opera" от прекалено много сапун около тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ако не ме лъже паметта първия сапунен сериал е бил създаден в Щатите и компания за производство на сапун е била спонсор на това бъдещо бедствие.И ето ти защо са "сапунени сериали" или казано накратко "сапунки" <{POST_SNAPBACK}> малко добавки:не първия а първиТЕ. в края на 50те и началото на 60те умните американски маркетингови специалисти "изобретили" сериал-а за домакинята. съответно кат го гледат домакини трябвало да се рекламира нещо за тази потребителска маса - и заваляли реклами на сапуни и прахове за пране. дори някои от филмите били правени от съответните компании (Проктър и Гембъл съм сигурен че са правили, за другите не особено) и рекламата била "вплетена" в действието на филма - жените перат с техни продукти, децата си мията с ръцете с точно Едикойси сапун и т.н. та както винаги американците се оляли и попрекалили и затуй тез сериали били прекръстени на "soap opera" от прекалено много сапун около тях. <{POST_SNAPBACK}> Незнам може и така да е, но доколкото аз знам "soap opera" идава от там че тези филмчета са толкова дълги безмислени(имам предвид че 1/2 от това което става в епизода се повтаря и в следващия) пенливи и плачливи че краят им се вижда в началото но изкуствено се бави(тои и сапунът с вода се пени ама докато свърши бая време минава) и заради това е направена аналогия с сапун, пени се ама бавно и продължително, демек локуми и пак локуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 малко добавки:не първия а първиТЕ. в края на 50те и началото на 60те умните американски маркетингови специалисти "изобретили" сериал-а за домакинята. съответно кат го гледат домакини трябвало да се рекламира нещо за тази потребителска маса - и заваляли реклами на сапуни и прахове за пране. дори някои от филмите били правени от съответните компании (Проктър и Гембъл съм сигурен че са правили, за другите не особено) и рекламата била "вплетена" в действието на филма - жените перат с техни продукти, децата си мията с ръцете с точно Едикойси сапун и т.н. та както винаги американците се оляли и попрекалили и затуй тез сериали били прекръстени на "soap opera" от прекалено много сапун около тях. <{POST_SNAPBACK}> тва е като онова домакините да имали спортни коли закво за да ходят по бързо до магазина да купят на мъа си бира и сандвичи за ВЕЧЕРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ми как да им викат, те нямат никъв смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Латиноамерикански,а не латински!Все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Даже по добре да им викат БОЗАНДРИ защото са адски тъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 @MuFFi ти май наистина нямаш спирачки относно отварянето на безсмислени теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.