batko32 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 относно турнирите айде ся малко информация да изтече ... може да се направят и 10 турнира, но ние ще наградим 3 (като изключение 4 но се съмнявам)....................................................................... ...................има доста гласове и на HL, но просто е безсмислено да има турнир на CS и на HL ... <{POST_SNAPBACK}> Брейййй хулиган Че какво му е лошото на HL ??? Аз "само пример" играя само на Халф Лайф без значение че ЦС-а е признат като международна"дисциплина" Няма да е зле и Халфче да попукаме ако ще да е и без награден фонд...ей тъй.....заради идеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Na Half-Life stavat mnogo po-interesni i dinamichni igri ot CS! Naprao me e qd che ne moga da doida i da vi pokaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 е бах маа му! разбира се че ще се поиграе и HL но не можем да дадем награди за 2 шуутър игри както няма да има награда и за колим макрий рали щоро е рейсинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Samo da dobavia za muzikata......... Znachi....... Ne moga da dam mnenie po vaprosa... tova prosto be6e podhvarlena ideq koiato s vremeto se re6i da se organizira! Ideqta kato cqlo ne e lo6a.Ima si i polojitelni i otricatelni cherti no... Az sa6to 6te bada malko po nahalen i 6te vi kaja che domakna li gramofonite i nqkoi domakne li hubavi koloni salona nqma nachin da ne bade vdignat vav vazduha.Donese li se aparatura tova znachi che pone 2 chasa muzikata 6te dani na max i nad 50% ot horata 6te sa stanali ot pc-tata i 6te besneqt zverski na CLUBNA muzika ot roda na house,trance i t.n (elektronna muzika) ... Re6ite li obache da ima muzika samo za fon niama nikakvi problemi no zabravete da se nosi tehnika poneje za edinia fon ne varvi da makna 2 x technics sl1210mk2 nali taka? Az lichno da vi kaja che mi e absolutno vse taq. Kajete li 6te ima, 6te ima... kajete li che ne 6tete zdrave da e pak 6te se razmajem ot kef! Otnosno Half Life... be hora.. 6te se cakat mnoooogo drugi igri osven half. Prosto ne e nujno da ima turnir za da go igraem. Sabirame se edna ogromna talpa ot gameri i pochvame da cakame zverski half life ei taka za sporta... az sam napalno saglasen! Half Life rulez makar che ne sam go igral ot godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Пишете отзиви за музиката, така както я е описал DJ Mighty K / jony_x в горния пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аз съм ЗА да дъни яко клубно. Според мен е добра идеята. Само дето още не съм решил дали да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 като стане 2-3-4-5 часа сутринта и на повечето хора им се доспива, няма да е зле да се надуе мощно музиката да се разбудят. Както и според мен нищо не пречи вечерта да има 1-2 часа мощно денс, но не повече щото ще ни се надуят главите и ще ни се доспи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 2 chasa e napalno normalno i dostatachno... a i.. nai dobre tova da stane nqkade mejdu 12 i 02 chasa ili malko po rano za6toto tochno togava horata 6te im e do6al powera.. ako e sutrinta na nikoi nqma da mu e do muzika ili nai malkoto do dance... ... chakam predlojenie 6toto i pri men rabotata ne e slojna.. imam da tarsq sumati aparatura a i da ia dokaram i taka natatak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 spored men samo kato za fon shte e nai dobre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 и аз мисля да е само като за фон а и не знам колко място ще остане в салона че да има "денс" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ok znachi rabotata otpada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 се пак някой желаещ да се занимава с музиката (за фон ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Vaprosa po be6e: Vse pak nqkoi jelae6t da si donese kolonite (ne za compa) i da gi varje kam pc-to i cqla vecher da varvi muzika za fon? Btw... 6te igraem NFSU2 na turnir nali taka? Da znam da treniram li ili ne... i da znam da si kupa li o6te ram ili ne : Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 въпроса е някой да има желание (че на мен само за такова ми остава време ...) иначе колони мисля че можем да земем едни на даскалото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ne we po dobre da si igraem na 1-cata shtoto pone vsi4ki imat koli Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 ne we po dobre da si igraem na 1-cata shtoto pone vsi4ki imat koli <{POST_SNAPBACK}> има 3 седмици до партито а играта вече излезе. за тези 3 седмици всички вече ще са я превъртяли и ще си имат коли така че според мен няма да е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Аз предлагам да е на 1-цата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 aaa vie ludi li ste.... 6te igraem na 2-kata mnogo iasno... az primerno nqmam save na NFSU 1 za6to trqbva da se zanimavam pri polojenie che imame edna po dobra i po krasiva versia na igrata.... ??? Osven tova igrata si izlezna taman na vreme i vseki 6te ima vreme da i svikne i da si napravi koli... (mejdu drugoto ne e chestno da si nosite save-ove poneje nqkoi hora kakto kazah nqmat i 6te ime malko kofti... predlagam da ima tam otdeleno vreme v koito da si napravim koli ili prosto nqkoi da kachi edin save na kola s koito da igraem vsichkite ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Az shte doida bez PC-to.Plashtam si taksata i si gledam i niamam problem nali?Moje da sedna za malko na PC-to na Shade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 DJ Mighty K ne e taka 4ovek 1-cata e ima ve4e 2-ra godina ve4e az kakvo da napravq 4e ne si si napravil save ) kakto reshite na men mi e vse taq az shte si pravq shou.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 минахме 70-тицата а и сме с 1 момиче повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 минахме 70-тицата а и сме с 1 момиче повече <{POST_SNAPBACK}> Бреееее Данчо да вземем да купим цветя на момичетата бе То и без това са ДАМИ......трябва и хммм да им се направи да речем дамски турнир със награден фонд. Предполагам , че ще се представят на ниво като момчетата Само идея...не те ангажирам но поне за цветята помисли едит: Айде оправих водното ....време е за фреон Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 по темата за турнирите - нека да е на ъндърграунд 1 щото двойката ми върви на забавен каданс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 eeeee vie me utrepahte... Verno ne ste vinovni che nqmam nikav save na undergroung 1 ama pak az kvo sam vinoven che na poloinata ne vi varvi 2-kata kat horata.... kategorichno sam za 2-kata... aide tova e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Идеята ни за турнира на NFSU е да се направи на 4 машини, като всеки си сбере колата преди самия турнир. Има друг момент, всеки ще иска да играе със собствената си кола, тези, които имат. А тези, които не са играли играта, може да им се стори терсене. Като гледам какви противоречия има, мисля че ще е по-добре турнирът да на NFSU2 по този начин, но ще го дообмислим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.