Julined Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 iskam da kaja 4e i az sym s edna shtaiga na 633Mhz 128 Ram ama staa , ne mi puka kvo mo e PC-to vajnoto e kupona da stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 По-последни данни от Shade са се записали около 25+ човека. което е малко но се пак е разбираемо понеже има повече от месец. а скоро ще бъде въведен и краен срок за записване , който мисля да е 23.Ноември, но това трябва да се обмисли с Shade и вас въобще не ви касае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Точно 28 сме, има още малко празно до 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Поради технически причини (счупен талус на десния крак) нищо не обещавам, но тъй като пропуснах LanParty#1 много ми се иска сега да дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 какво е талус Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 вече може да видите списъка на записалите се в първия пост на темата ПС: никой не ми е пратил ПМ с желание да помогне при намирането на спонсори ... дано поне при изграждането на мрежата има мераклии за помагане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 За изграждането на мрежата съм съгласен и няма проблеми само казвате кога и идвам. Иначе за спонсори сега говоря с едни познати от 1 фирма но нищо не обещавам. Надявам се да успея да ги навия ако стане ще свирнаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 emi JIS ni6to ne si kazal.. koga trqbva da trygvame i da tyrsime sponsori izvikva6 me i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 само с тръгване и търсене не става! хората са песиместично настроени към рекламата в нашата страна. питах някой ако има познати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 интересно но това със крайния срок.. не знам.. нещо не ме кефи но не знам.. вие сте си организаторите.. аз лично предполагам че ще съм на работа тогава.. но ако си узная графика преди 23-ти сигурно ще дойда да разгледам.. Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 интересно но това със крайния срок.. не знам.. нещо не ме кефи но не знам.. вие сте си организаторите.. аз лично предполагам че ще съм на работа тогава.. но ако си узная графика преди 23-ти сигурно ще дойда да разгледам.. Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е <{POST_SNAPBACK}> теб специално няма да те пусна! след като още не си ми отговорил на въпроса: "кой то е казал че организацията на ЛП1 не е била на ниво ?" и не се меси в работата ни точно ТИ! да ти обясня ли това за крайния срок А? понеже за да се подготви мрежата, трябва да се земат кабели, суитчове ... (едва ли разбираш, щото иначе нямаше да даваш подобни коментари) а за да се земат трябва да знаем точната бройка на учасващите, а има и още доста причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Предполагам че няма да видя нещо интересно.. най много да видя как някои който си мисли че модва, да си е оризилил я кутията, я нещо друго.. супер смешно ще ми е to4no taka.... kaji mu JIS awe ti znae6 li za kvo stava... mai ne daje neznam ni dali znae6 kvo e mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 ....за изграждането на мрежата има мераклии за помагане <{POST_SNAPBACK}> ------------------------------------ Държиш ли да е ПМ или може и по ICQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 май пак ще се съберем старата банда за мрежата тоя път викам да зема малко биричка ПС: глей ся къв наплив ще има Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 emi da mai 6te sme starata banda.... cna me pita dali da doide da ni pomaga s mrejata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 май пак ще се съберем старата банда за мрежата тоя път викам да зема малко биричка ПС: глей ся къв наплив ще има <{POST_SNAPBACK}> Idem za mrejata samo bira da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Promenih si mnenieto shte doida.Pishete ma i men sha doida sas sigurnos.Aaaa registrirah se.Ei tam moje li da firkame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 ами... и мен ме пишете задължително в помагането за изграждане на мрежата и хамалските услуги... имам нещо предвид и за спонсорство от една фирма но ще питам първо и ще ви кажа... Абе отнася ли се за помагане с нещо свиркайте.. ако искате даже ще напечатам плакати да разлепим и така нататак... хахаха гледам съм един от първите записали се... това е да си вманиачен тип мамичката му стара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Добре е че има вече 37 записани се, даже много добре, но мисла че мене може да не ме пишете 2 пъти. Регистрирах се от начало и след това пак, защото ми казаха че е трябвало да ми изпратат е-mail със съдържание "имате осигурен 17" монитор". Можете да махнете единия Lame_0ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Аве пичове за мрежата няма проблем. Намерете ме аз съм 10б . SHADE ме познава. Готов съм да помогна само не съм сигурен дали ще си домъкна МАШИНАТА. Може да взема 1 барака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 iglejda nqma da moga da doida, okaza sa che she trqa hoda v shumen togaa moe da ma otpishete pyk ako se pak uspeq shte sa vreda s vryzki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Сайтът си има страница с новини. За сега няма много новини, но в бъдеще ще отбелязваме по-важните неща там. http://lanparty2.hit.bg/ (или, ако не ви харесват грозните текстови линкове, цъкнете на картинката от подписа ми) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Нещо, което по принцип можете да видите и на страницата, ERA Computer и ART Technology (представител на JAR Computers за Пловдив) са спонсори на LAN PARTY 2! Ще добавя и линкове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 q daite linkove na stranicite na firmite koito sa sponsori da im se razgledat s kakvo razpolagat EDIT: samo da pitam kade sa tiq linkove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Сега има и линкове. Надяваме се в бъдеще да се появяват още имена на фирми на страницата за спонсори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.