JIS Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 Братя Мирчеви не беше ли магазин за хранителни стоки в Тракия? <{POST_SNAPBACK}> да. ама те държат и комплекса Fases Link to comment Share on other sites More sharing options...
toporas Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 JIS,Shade : 1.Ima magazin na bratq mir4evi do nas 2.Ko stana s tui klub4e 3.sq seriozno -pyrvo sorry za kirilicata ama mi se bug-na FlexType-a,i VTORO-az za hardware-na rabota ne stavam ama me biva po prikazkite i ako vi trqbvat 4ovek za diplomati4eski razgovori sys sponsorite-AZ SYM NA LICE!!! BTW naistina moga da sym vi vyv pomo6t pri sponsoriraneto samo mi nabelejete celite i me ostavete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 да. ама те държат и комплекса Fases <{POST_SNAPBACK}> Добре де къде точно в цялата сграда е идеята да се направи Lan Party 3? Иначе ако се направи там партито мен ме улеснява доста . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Psihara^^ спомена, че баща му се познава с братя Мирчеви. Казах му да попроучи въпроса и да ни подготви среща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 Добре де къде точно в цялата сграда е идеята да се направи Lan Party 3? Иначе ако се направи там партито мен ме улеснява доста . <{POST_SNAPBACK}> нали там е най-голямата зала в Пловдив Psihara^^ спомена, че баща му се познава с братя Мирчеви. Казах му да попроучи въпроса и да ни подготви среща. <{POST_SNAPBACK}> Митко тва е супер ама аз викам първо да идем до там да видим кво е положението ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 нали там е най-голямата зала в ПловдивМитко тва е супер ама аз викам първо да идем до там да видим кво е положението ве <{POST_SNAPBACK}> ...........Най-много да се раздават кремвирши за награда Ама ако ще и капачки за буркани да са.....пак идвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
toporas Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ...........Най-много да се раздават кремвирши за награда Ама ако ще и капачки за буркани да са.....пак идвам <{POST_SNAPBACK}> Awe to i da nqma nagradi pak sme tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Идеята за LANParty много ми допада, но моля ви да се постараете да не е по време на някоя олимпиада щото супер яко ме прецакахте когато напражихте втопото и много ме беше яд. Мисля, че ако наистина сте решили да е края на април не е зле да отворите нова тема за LANParty 3 LANParty RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 нямам време и желание да се занимавам с организация сега може би чак на есен тамън да зажаднеете повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 нямам време и желание да се занимавам с организация сега може би чак на есен тамън да зажаднеете повече <{POST_SNAPBACK}> Не е ли малко далече есента? Хайде действай и Април месец да има парти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.