tantramantra Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 мне-не сме българи.турчолята 500 години са изнасилвали българки,я познаите кви сме ние? <{POST_SNAPBACK}> направи тема да поплюем малко с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 българи сме (което значи гювеч от славяни , турци , татари , гърци , арменци , евреи , цигани , кумани , западняци от кръстоносните походи , траки , прабългари , и какви ли още не ... ) Ама се надявам 1 ден да съм българин само по произход , а не по паспорт П.П. Като гледам сънародничките ни , май вече в немалка степен сме и араби ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Това ми е мнението по въпроса.Някой беше казал по-нагоре -"Българи сме,но не сме патриоти." Мноо правилно пич/моме Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 българи сме (което значи гювеч от славяни , турци , татари , гърци , арменци , евреи , цигани , кумани , западняци от кръстоносните походи , траки , прабългари , и какви ли още не ... )Ама се надявам 1 ден да съм българин само по произход , а не по паспорт П.П. Като гледам сънародничките ни , май вече в немалка степен сме и араби ... <{POST_SNAPBACK}> добре че го спомена много ме дразни да видя БГ момиче с мангал или чернилка от какавто и да е цвят,толкова ли се свършиха момчетата БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Даже и на Flash Get-a имам реклама за Green Card!!! <{POST_SNAPBACK}> Тази е много досадна и аз я имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Това ми е мнението по въпроса.Някой беше казал по-нагоре -"Българи сме,но не сме патриоти." <{POST_SNAPBACK}> ami az ne sym patriot , ne iskam da byda , i nay-vajnoto - nqma zashto da byda. glupavo e dyrjavata ti da te sysipva , a ti da si patriot - tova e "shvedskia" sindrom. a pyk da se mychish da ya oprawyash - tova e zalygalka - nishto ne zavisi ot nas. ot nas (donyakyde) zavisi samo dali shte uspeem da se spasim navyn. a inache ti lichno ot drugite si izkazvania vyv foruma si mi mnogo simpatichen , ako mi tryabvashe rabotnik , vednaga shtyah da te povikam (po 1 tvoya tema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Тя тая твоита прогноза по мрачна от тази на НСИ <{POST_SNAPBACK}> Тя прогнозата му е мрачна ама не ти трябва НСИ - достаъчно е да се огледаш по улиците какво става - не ти трябва статистика за да осъзнаеш проблема, който е много сериозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Тя прогнозата му е мрачна ама не ти трябва НСИ - достаъчно е да се огледаш по улиците какво става - не ти трябва статистика за да осъзнаеш проблема, който е много сериозен <{POST_SNAPBACK}> Ами като им е безплатен тока как да не стават повече мами*ата им мръсна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Вие ако изобщо знете какви сте ... <{POST_SNAPBACK}> Na pasportu pishe "Bulgarski grazhdanin" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Значи четох,четох и стиганх до извода,че тука има хора,който не се мислят за Българи,затова ще ги попитам: 1.Къде сте роденби бе в Турция ли ? 2.На какъв език говорите на турски ли ? 3.Какво правите в БЪЛГАРИЯ като не сте Българи бе ? Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ? П.П Извинете ме за грубия език,но като четох темата се ядосах адски много !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Значи четох,четох и стиганх до извода,че тука има хора,който не се мислят за Българи,затова ще ги попитам:1.Къде сте роденби бе в Турция ли ? 2.На какъв език говорите на турски ли ? 3.Какво правите в БЪЛГАРИЯ като не сте Българи бе ? Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ? П.П Извинете ме за грубия език,но като четох темата се ядосах адски много !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! <{POST_SNAPBACK}> Браво Арабин в Индия!!!Тъп си като гъз! Сори за думите но арабите не са в Индия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Боли ма фара къде са бе парцал...аз поне знам къде е БЪЛГАРИЯ,а ти явно,че знаеш къде са арабите вместо къде са Българите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 На някои им се вижда съвсем нормално да плямпат за "нас", като за народ - "българският народ еди какво си..." [следва това, което не иска говорещия]. Ами направо да говорим за племе - така или иначе сме започнали с онтогенетичния регрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 100% Българи сме. Ама като чета темата още малко и талибани ще ни изкарате. Който не се чувства Българин,да ходи в Турция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Lokomotivcho BRAVO BULGARIA ZAVINAGI NAD VSICHKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ?Боли ма фара къде са бе парцал <{POST_SNAPBACK}> Tozi naistina e adski typ. Ti ne znaesh kyde ti e zadnika , kamo li kyde e България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Абе кво стана с темата бе КЪв беши тоя проблем бе маина Айде по същество Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Tozi naistina e adski typ.Ti ne znaesh kyde ti e zadnika , kamo li kyde e България. <{POST_SNAPBACK}> Добре бе тъп съм щом казваш,но поне съм БЪЛГАРИН,а не арабин или турчин !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Боли ма фара къде са бе парцал...аз поне знам къде е БЪЛГАРИЯ,а ти явно,че знаеш къде са арабите вместо къде са Българите... <{POST_SNAPBACK}> Брей брей...Ти голям патриот и родолюбец се извъди!!!!Що не се кандидатираш за президент!България ще преуспее с тебе(ха)! Кат гледам и аватара ти е на място!Перфектен си!Ей ся ще звънна на Първанов да подава оставка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Добре бе тъп съм щом казваш,но поне съм БЪЛГАРИН,а не арабин или турчин !!! <{POST_SNAPBACK}> taka , sori za typ , ama se razpalih , shtoto ne sym arabin , nito turchin , oshte po-malko pyk parcal. Bylgarin sym za jalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Lokomotivcho BRAVO BULGARIA ZAVINAGI NAD VSICHKO <{POST_SNAPBACK}> И ОТ МЕНЕ! а като гледам мое някой да напрай тема да плюем циганите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 taka , sori za typ , ama se razpalih , shtoto ne sym arabin , nito turchin , oshte po-malko pyk parcal. Bylgarin sym za jalost. <{POST_SNAPBACK}> И аз се извинявам за обидите Но не разбирам само защо казваш "За жалост" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Защото се срамува може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Аз съм БЪЛГАРИН..за разлика от половината управляващи в парламента Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Много нагли са тези, които си мислят, че могат да вземат париците на хората за нещо, което така или иначе е безплатно!!! Именно регистрирането за лотарията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.