Jump to content
BulForum.com

ние българи ли сме?

snatch

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

българи сме (което значи гювеч от славяни , турци , татари , гърци , арменци , евреи , цигани , кумани , западняци от кръстоносните походи , траки , прабългари , и какви ли още не ... )

Ама се надявам 1 ден да съм българин само по произход , а не по паспорт

П.П. Като гледам сънародничките ни , май вече в немалка степен сме и араби ...

:sick

Това ми е мнението по въпроса.Някой беше казал по-нагоре -"Българи сме,но не сме патриоти."

Мноо правилно пич/моме :punk

българи сме (което значи гювеч от славяни , турци , татари , гърци , арменци , евреи , цигани , кумани , западняци от кръстоносните походи , траки , прабългари , и какви ли още не ... )

Ама се надявам 1 ден да съм българин само по произход , а не по паспорт

П.П. Като гледам сънародничките ни , май вече в немалка степен сме и араби ...

добре че го спомена

:sick много ме дразни да видя БГ момиче с мангал или чернилка от какавто и да е цвят,толкова ли се свършиха момчетата БГ

:sick

Това ми е мнението по въпроса.Някой беше казал по-нагоре -"Българи сме,но не сме патриоти."

ami az ne sym patriot , ne iskam da byda , i nay-vajnoto - nqma zashto da byda. glupavo e dyrjavata ti da te sysipva , a ti da si patriot - tova e "shvedskia" sindrom. a pyk da se mychish da ya oprawyash - tova e zalygalka - nishto ne zavisi ot nas. ot nas (donyakyde) zavisi samo dali shte uspeem da se spasim navyn.

a inache ti lichno ot drugite si izkazvania vyv foruma si mi mnogo simpatichen , ako mi tryabvashe rabotnik , vednaga shtyah da te povikam (po 1 tvoya tema)

Тя тая твоита прогноза по мрачна от тази на НСИ

Тя прогнозата му е мрачна ама не ти трябва НСИ - достаъчно е да се огледаш по улиците какво става - не ти трябва статистика за да осъзнаеш проблема, който е много сериозен :(

Тя прогнозата му е мрачна ама не ти трябва НСИ - достаъчно е да се огледаш по улиците какво става - не ти трябва статистика за да осъзнаеш проблема, който е много сериозен :(

Ами като им е безплатен тока как да не стават повече мами*ата им мръсна

Значи четох,четох и стиганх до извода,че тука има хора,който не се мислят за Българи,затова ще ги попитам:

1.Къде сте роденби бе в Турция ли ? :angry1

2.На какъв език говорите на турски ли ? :angry1

3.Какво правите в БЪЛГАРИЯ като не сте Българи бе ? :angry1

Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ? :angry1 :angry:

П.П Извинете ме за грубия език,но като четох темата се ядосах адски много

!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

Значи четох,четох и стиганх до извода,че тука има хора,който не се мислят за Българи,затова ще ги попитам:

1.Къде сте роденби бе в Турция ли ? :angry1

2.На какъв език говорите на турски ли ? :angry1

3.Какво правите в БЪЛГАРИЯ като не сте Българи бе ? :angry1

Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ? :angry1  :angry:

П.П Извинете ме за грубия език,но като четох темата се ядосах адски много

!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

Браво Арабин в Индия!!!Тъп си като гъз!

Сори за думите но арабите не са в Индия!

На някои им се вижда съвсем нормално да плямпат за "нас", като за народ - "българският народ еди какво си..." [следва това, което не иска говорещия]. Ами направо да говорим за племе - така или иначе сме започнали с онтогенетичния регрес.

100% Българи сме.

Ама като чета темата още малко и талибани ще ни изкарате. :angry1

Който не се чувства Българин,да ходи в Турция.

Имаше там някъв дето се мисли за арабин....ми като си арабин ходи в Индия бе к'во правиш в БЪЛГАРИЯ ?

Боли ма фара къде са бе парцал

Tozi naistina e adski typ.

Ti ne znaesh kyde ti e zadnika , kamo li kyde e България.

Боли ма фара къде са бе парцал...аз поне знам къде е БЪЛГАРИЯ,а ти явно,че знаеш къде са арабите вместо къде са Българите...

Брей брей...Ти голям патриот и родолюбец се извъди!!!!Що не се кандидатираш за президент!България ще преуспее с тебе(ха)! :lol: :)

Кат гледам и аватара ти е на място!Перфектен си!Ей ся ще звънна на Първанов да подава оставка!

Защото се срамува може би

• 1 month later...

Много нагли са тези, които си мислят, че могат да вземат париците на хората за нещо, което така или иначе е безплатно!!! Именно регистрирането за лотарията B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...