Jump to content
BulForum.com

ние българи ли сме?

snatch

Recommended Posts

от не знам си колко време където и да влеза се виждам реклами"аре влез тука ала бала зелена карта!" дори и в abv.bg което супер много ме ядоса! :angry:

после ми говори за изтичане на мозъци! :sick е кажете тва не е ли тъпо?!

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
от не знам си колко време където и да влеза се виждам реклами"аре влез тука ала бала зелена карта!" дори и в abv.bg което супер много ме ядоса! :angry:

после ми говори за изтичане на мозъци! :sick е кажете тва не е ли тъпо?!

Е кое те дразни рекламата ли

много ясно!като искат да стоим тука за кво пускат реклами навсякъде? :confused

става дума за въпроса на bakara

Ами то от тея рекламки кинти падат

А и кои иска българи с ъкъл в българия

То за тва крак/сериал си има

за всичко останало има Eurocard/Mastercard

и на 2-та седмица пак трябва да го чистиш с друг крак(или в частност със същия...)...

точно па тая реклама показва отчаяната нужда на Хърмерика от безплатна работна ръка - висококвалифицирани специалисти на промоция! не виждам ква връзка има с БГ. такова е положението навсякъде по света където образованието е добро (за наште стандарти е просто сносно, за тяхните - отлично) и има висока безработица. не е само тук. просто ние сме се доказали като нация че произвеждаме качествени хора и затуй рекламират малко по-широко при нас.

от една страна това, че ни считат за умни трябва да ни ласкае ,а от друга страна си е чиста обида, щото искат да ни взимат на половин цена спрямо техните граждани! че ние половин хора ли сме бе? ааай ша ги е...

Verno ot teq reklami horata se ot4ujdavat po nqkakav na4in ot Bulgariq. Vseki zapo4va da si misli za Amerika, angliq i taka natatak, kato 4e li te sa nai hubavite mesta za jiveene. Vmesto tova nema da se obarnat i da vidqt kolko ni e hubava stranata i da si kajat "Kakvo li pak tolkova imat drugite strani koeto nie go nqmame, ta nashata priroda i klimat sa edni ot nai hubavite na zemqta, na kade sam tragnal/a. I LOVE MY COUNTRY, I LOVE BULGARIA:)''

Moje da sme bili pod tursko robstvo moje da sa ni e**li ma sme balgari i trqbva da si ostanem takiva nezavisimo pod kakvo robstvo sme ili nesme.

Balgariq e sashtestvuvala ot predi pove4e ot 2000 godini i shte sashtestvuva zavinagi.

Kolkoto se otnasq do men az AZ SAM BALGARIN i dori da ida nqkade v 4ujbina vinagi shte se varna v Balgaria zashtoto tova e moq DOM i az go obicham. :)

I love Bulgaria. YOU MUST FEEL THE SAME.

Работата е там че на Америка и др страни им трябват добри и квалифицирани кадри тъй като тяхната образователна система неможе да предложи достатъчно такива

Друг е въпросът че средно статистическият американец го боли фара за нещо повече от това да яде сере спи пърди и гледа джеи лено и опра уинфри(която решила че американската домакиня имала нужда от спортна кола)

Работата е там че на Америка и др страни им трябват добри и квалифицирани кадри тъй като тяхната образователна система неможе да предложи достатъчно такива

Друг е въпросът че средно статистическият американец го боли фара за нещо повече от това да яде сере спи пърди и гледа джеи лено и опра уинфри(която решила че американската домакиня имала нужда от спортна кола)

Qko si prav. :punk

Вие ако изобщо знете какви сте ...

Изчислих скороста, с която се размножават циганите и процентът на младите, които напускат страната. Съпоставих данните с общият брой на населението на България и "направих това заключение"

Изчислих скороста, с която се размножават циганите и процентът на младите, които напускат страната. Съпоставих данните с общият брой на населението на България и "направих това заключение"

Тя тая твоита прогноза по мрачна от тази на НСИ

Bylgari sme si, kvi da sme! Neznam dali samo az sym taka, ama mi se e sluchvalo da ne sym v bylgariq za mesec i poveche i kato se vyrna super mnoo sa kefa na vsichko - ot trevichkite do asvalta i vyzduha (mrysen est. :D ) ...eh kak prozvucha :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...