Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

Тази новата реклама на "Сухия шпек Перелик" много взе да ме дразни.Направена е по патент на "Пепито", но нещо не е станало както трябва... Можеше да я пооправят малко...

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Мен ме дразнят рекламите на: ПРАХОВЕТЕ и на МТЕЛ.

Здравите реклами са на: водка МЕРИ ЖЕЙН, СМИРНОФ и най вече на ракия ПОМОРИЕ 69 (песничката ме кефи най-много от цялата реклама)!!! :beerchug

Вече много ме дразни рекламата на WINTERFRESH ...

И мъжа и жената много ме дразнят...

...напрао си затварям очите като я пуснат тая реклама :angry1:

da we deba i umrqlata reklama za toq suh 6pek

i kak zawur6wa samo-"a,to izpeklo we"

kuw bastun trqq si da naprai6 takawa wdurwena reklama

w koqto pri twa u4astwat samo bastuni

Ти луд ли си бе човек тая рекламка е много ценна :P Аз гласувам за Рама гомната,както и за всички реклами свързани с прах за пране :angry1 като видя някаква баба(партиика на д-р Ливайн-който е на 483години)да ми рекламира някви заспали прахове и ми идва да си изям телевизора :excl:

Кефят ме веселяшки реклами от сорта на Водка Градус.Страхотна хореография-ретро песен и ретро денс. :punk

P.S.Праховете,сапуните и манджите-без коментар! :)

aaaaaaa ti dobre li si ? tolkova typa reklama kato tazi na vodka gradus rjadko se namira. onzi kato njakyv zombiran otiva i vika "vodka.......gradus". mnogotochieto e ja za da si poeme dyh ja za da si koncentrira alkoholizirania mozak i da si spomni kvo iskashe... to ne che ima znachenie kato gledam kakva vodka pie ama karaj. a za pesenta - no comment - ne e losha pone obache za horeografiata i dens-a - shte me izvinjavash obache e mnogo smeshno da izpie onzi 1 vodka (na eks!!!) i vednaga da pochne da tancuva. i posle izvoda "vazen e gradusa"... abe da te e*** v smotanjaka - kato e vazen shto ne si vzemesh chist spirt ot aptekata be typanar smotan takav.

rjadko se draznja na reklami obache tazi e otkrovenno typa i me drazni mnogo.

a onzi ot globul kato go chuja da kazva "dubru utru" napravo izdivjavam i iskam da hvyrlja neshto po televizora. kak me drazni toja prosto ne e istina. kato che li sa sabrali njakvi izkustveni hora i toj obikalja i koj ot koj po-prevzeti tam njakvi a i toja kato njakyv navlek hodi da pregrashta horata i da se zdravisva s tjah. a i toj edin maznik.. osobeno posle kato pogledne edno takova v dalechinata pyk kak me drazni... auuuuuuuu ide mi da cvilja

Луда работа!Прав си!Ама и аз съм на ГлоБул и аз обикалям да те кажа!

mi kvo chakash? minavaj na mtel. ili napravo izhvarli telefonite kato iskash da obikaljash horata lichno da im kazvash dobar den. (to kato che li drugo njama kvo da si kaze i samo dobar den shte si vikame)

btw. na koka kola i az ne sam vizdal losha reklama... i na koli rjadko ima loshi reklami

edit: naj-jakata reklama e na honda accord "...isn't it nice when things just work"

sled neja slagam na zastrahovkite na armeec - kato se pojavjava tanka okolo kolata me kefi animaciata mnogo :)

i na peugeot 7 sashto e jaka - kadeto obikalja kato zlo kuche i drugite koli se kriat :)

Преди беше на "Рама маргарин",но напоследък много почна да ме дразни рекламата на праховете за пране и на сувенирите на "Големият Брат"

Най-яка реклама... Това е рядкост, но все пак:

1. Sony Playstation 2 - нямат лоша

2. На Амстел за онези монаси, които "не са игрли в нито едно първенство".

3. Кока-Кола всичките.

4. Тази, дето я казах вече... За Джони Уокър.

5. Каменица - сноубордистите.

6. "Какво пият най-великите майстори на сноуборд в света? Това, което и не чак толкова великите... Тряаас!" - Sprite.

7. Тази, дето я каза Santa - Isn't it nice, when things just work? - Honda

Общо взето, повечето хубави реклами са чужди и всичките са на известни производители. :)

аа според мен НАЙ-Яките реклами пражят SPRITE !!!!

a за наи тапа !

то имам мноооо тапи ся !

ама оная аааааа

някаф маргарин беше ама .

ааааа КРАМА МАРГАРИН !

тфа е напражо БОЗААААААА ! :sick :sick

Оная новата реклама на "ШШШШШШуменско" с четерите бири и албума на Слави, взе да из****ва много, и вече като я вида направо сменям програмата, може ли на някой разумен човек да му хрумне да направи нещо такова просто не ми се вярва, че има такива хора, ама... :angry1

Най-яките според мен...

1. Бакарди - с Вини Джоунс дето е

2. Спрайт сичките - особено "КЪДЕ СБЪРКАХМЕ"

3. Johnnie Walker

4. Playstation 2

5. Също така ме кефи и на Мтел - онази със "баскетболистите" дето събират точки.../мноо оригинално/ :)

С черния дядо коледа.

А ако става дума за хубави реклами:

Швепс и Johnnie Walker

nai-tupata reklama e na rama margarin.prosto kato vida durtata i mi se povdiga

И за мен е така но май имаме късмет щот от доста време не съм я виждал и май са я спрели. А за хубави реклами сега ме кефи оная с дядо Коледа кадето го ескортира някав SWAT TEAM, доста добре се е получила :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...