Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Xaxaxaxa mi de da znam pona4alo pove4eto balgarski reklami sa mnogo tapi i ograni4eni. Da vzemem primer reklamite za mobilnite operatori ot glupavi po glupavi jalkoto samo 4e bez GSM dne6no vreme ne e mnogo mnogo za predpo4itane ta taka ,4e nevolqta ni kara da gi izpolzvame i da ne gledame tehnite reklami :) Sa6to taka ima mnogo tapi reklami za prahove perilni preparati i t.n. Abe trqbva dosta da se u4im ot zapadnite reklami:))))

новата реклама на пепси е направо непоносима

Голяма отврат е рекламата на Pepsi.

Също непоносима е и рекламата на оная водка

Mary Jane ,,....отворете ниии...време е за парти" :angry1 :bgrin: :sick

Голяма отврат.

Мен ме ужасно много ме дразни рекламата на GLOBUL ония тапак с онова добро утро ми идва да му изхакам един.А и на Rama маргарин ме нерви много пълна боза :sick

Мен ме ужасно много ме дразни рекламата на GLOBUL ония тапак с онова добро утро ми идва да му изхакам един.А и на Rama маргарин ме нерви много пълна боза :sick

да тая на глобул наистина е много кофти както и оная на м-тел това е твоя глас м-тел

Oleeeee naistina ima mnoooo tupi reklami, ama nai tupite sa Pepsi Spice, Rama margarin , Onaq za tupite hap4eta/razhlabva6ti/,Nakolenkite na dr. livain /s golemite U6I/ i reklamata na Vot na doverie s proslovutiq hammer prosto stanaha banalni /hamura na slaviiiii/ 50 go kazaha tva! :angry1 :sick :sick :sick :sick :sick :wacko:

qki reklami spored men sa Baylies i Mary Jane!!! :punk

q vijte taq reklama ako ne ste q gledali :lol: Mnoo luda

Sport.Ka

Дядо ни е напрайл кебапчета с гарнитура от петна

Ей, **** и простотията е тая!

Изключително много ме дразни рекламата на Рама Маргарин,рекламите за ракиите супер много ме дразнят,както и тези за праховете за пране.Много ме кефят рекламата на стела артоа,или на амстел,не мога да кажа със сигурност-за поповете"които не са играли в нито едно първенство" и "ще чкат топката цяла вечност";другата стабилна реклама е на кока-кола с мима-музиката тук е трепач,и последната е на технополис със Стойчков-"Идваш в Технополис-печелиш,не идваш-не печелиш

За най-тъпата незнам, ама най-яките реклами наскоро са тази със сноубордистите на Каменица и тая новата на Джони Уокър с делфините-хора :lol:

EDIT: До сега лоша реклама на кока-кола не съм гледал.

Абе прахове за пране, козметика, сапуни = ТЪПО... Като включим и отдавна истъркалата се реклама О,о,о Пепи, и РАМа-та .Е тфа е затапяване народе.Като ти пуснат 5 от тоя вид и се чустваш умствено изостанал.

Много ме дразни рекламата на Орбит с тиксото,адски тъпа е.Кефят ме веселяшки реклами от сорта на Водка Градус.Страхотна хореография-ретро песен и ретро денс. :punk

P.S.Праховете,сапуните и манджите-без коментар! :)

Много ме дразни рекламата на Орбит с тиксото,адски тъпа е.Кефят ме веселяшки реклами от сорта на Водка Градус.Страхотна хореография-ретро песен и ретро денс. :punk

P.S.Праховете,сапуните и манджите-без коментар! :)

Мен също ме изнервя тази реклама на Орбит :sick

Reklamata na Perelik :sick .Reklamata na raikq pomorie ob4e kurti mivki!!!... Kato mi izpqha cqlata pesen na rojdeniq den padnah or smqh... BTW nqkoi da znae kade moga da nemarq teksta na pesenta?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...