Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

Всички са тъпи и ги мразя. Ама има жени дето приказват че много се ядосвали като им спреш рекламите , много им било интересно ... ?!

От доста съм го слушал.

А някой да се е сетил , че това тук си е направо безплатно социологияеско проучване за рекламиращите как да не рекламират и че наливаме вода в тяхната мелница ?

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply
Аааа как можах да забрава ракията Бай Гроздан :D  :D  :D

Супер тъпотия... и пак пратете смс на един каф си номер и земете 20000 евро.... аман от такива вече

/оффтопик

Стига бе не обиждай Грозданката :) от нея си вада хляба... че е помия, ясно е...

Ако все пак има откачалки, които пращат СМС-и отговора е "2" разфасофки :D

ahahahahhahahahahahhahahahahahhahaha

незнам за тъпи реклами... ама тия на ПлейСтейшън .. и оная на Амстел (дето играят в един манастир на върха на планината футбол) са много яки.

сетих се една тъпа. оная на Спрайт.. с Овцата.. много е тъпа. нищо не мога да разбера.

Da verno tva e mnogo tapa reklama i az ni6to ne i razbiram :)

toq globulskiq pich ako oshte vednyj mi kaje "dobro utro" v 22:30h shte mu napyham chervata v ushite.

osven tova: kremvirshi, prahove za prane, damski prevryzki, shampoani i boi za kosa.... :angry:

obicham onazi na Purlan predi mnogo godini.

И аз съм за(против) Рама-маргарин - кат' ги видя тия с "овчарската идилия"... или пък онова :blink: идиотче-индианче от другата реклама, дето майка му, вместо да го спука от бой, го хвали, че "добре се било забавлявало"...ама тя, разбираш ли...щото си имала 'новия' прах за пране....лелееее....моят да ми се прибере такъв...после 2 седмици ще го помни :evil

А като видя "Мистър Бобър" с белите му зъби, направо почвам да стрелям по телевизора(чакам с нетърпение кога ще пуснат интерактивната телевизия, че да изпусна малко пара :sayjin )

"Ако се обадите до 20 минути ша ви дадем тенджерата на половин цена + 2тигана + самобръсначка + 5 тирбушона."

А тука само ще добавя: "А ако не се обадите до 20 минути, специално за вас, другата седмица към това ще добавим и 5 кила картофи и една мисирка!" :D

за мен вазможно най-тъпата на света реклама е с едни грозили за някви пъпки.Особено тая дето вика:-Извинявай какво използваш за твоите гнойни пъпки :D -горкото момиче ми тя и без пъпки изглежда гнусно с тая селска мутра на издухана овца :angry:

Ако кажа, че тая реклама е правена от банда пияни като копачи олигофрени ще обидя горките умствено изостанали.

Инъче аз като видя оная истеричка Роси от Телемаркет България. И ми излиза пяна на устата.

Ако кажа, че тая реклама е правена от банда пияни като копачи олигофрени ще обидя горките умствено изостанали.

Инъче аз като видя оная истеричка Роси от Телемаркет България. И ми излиза пяна на устата.

Da ole taq kak vika kazvam ti poludqvam maina grrrrrrr :)

Аз още съм в потрес от една реклама, която чух преди години по радиото. Значи - реклама на противопотен дезодорант за крака, забравил съм името, но помня стихчето.

За да запазя ритъма, ще кръста дезодоранта Пронто.

Така!

"Хей, краченца, хей и - две,

те миришат доста зле.

С Пронто ги напръскай ти,

миризмата изгони!"

Ей това като го чух, после ходих да ми леят куршум :D

Ха със здраве!

И мен ме дразнят всякакви реклами с бобри. Тва бобърът явно е някакво универсално рекламно животно. :confused

Оооо, не само на ACE, всички реклами на перилни и почистващи препарати са УЖАСНО ТЪПИ! Особено на Bonux...не знам кой я е намерил онази лелка, ама е много в гъ**.

Оооо, не само на ACE, всички реклами на перилни и почистващи препарати са УЖАСНО ТЪПИ! Особено на Bonux...не знам кой я е намерил онази лелка, ама е много в гъ**.

Оле и аз като теб не мога да трая такива гадни реклаи направо ми се :sick от реклами за сапуни,прахове,белини и т.н

Олеееее Отчаян съм.В българия рекламите са такива SHITS че повече нема на къде.Плаче ми се хора.Всичките до една са толкова зле.....как няма една програма дето да ми направи впечатление.Скука,Простотия,Глупости.....Те не знаят ли че рекламите трябва да са интересни и да има виц в тях.За Рама маргарина(фаворит ми е по прростотия начело с О пепи) само ще ви кажа че тази реклама я дават за пример в софииската художествена академия как НЕ трябва да се прави реклама.Значи и професорите от академията които се занимават с реклама от как се помнят оценяват тази реклама като пълен SHIT.

Ама най ме разбиват рекламите на разни пъпкотрепачи които дават по някакви глупави забутани телевизии.Лелееее толкова непрофесионализъм събран на дно малиииии.Аз да хвана на улицата някакви хлапета ще си изиграят ролите по-добре.Ужассс Лептен:Извинявай ти какво средство използваш против пъпките си......оооллелелел Тва трябва да го гледате! Аз Са насрах да се смея.Ми на ония Доктор УШИ наколенници....изкуствени гръбнаци.....Друсачи на сланини....Кремчета за сланинки.....Незнам си кви миксери вървящи в комплект с машинка за подстригване ,Гребенче и чесалка за гръб.Лелелелеле Хора Отчаян съм.как няма кой да измисли една свястна рекламе ве?

Колкото е по тъпа една реклама, толкова повече се продава продукта й. Който не вярва да пита в бакалията на ъгъла или да поседи до щанда за перилни препарати в някоя БИЛА.

Немога,немога....няма да успея..

Тотално тупа реклама или оная гърбавата дето излизаше от банята гола...грозна.Общо зето на мтел рекламите съкс

не знам колко си гледал реклатама и наистина не е излезнала там добре момичето но е една от най-хубавите българки ако си я виждал и другаде мисля че е модел иии най-вероятно е била неква мисс бг или нешо такова!но верно че на рекламата е зле горакта!

Рекламата за "Рама" маргарин е абсолютно сбъркана.Ако съм разбрал правилно тази,която звъни на вратата е тъща, следователно не е възможно сутринта да бъде толкова жизнерадостна!Пичът, който се придвижва към вратата, не предусеща опасността, следователно той не е човек, който може да опази семейството си и най-вече себе си от грозящата го опасност!Никой трезвомислещ мъж не би рискувал живота и щастието на семейството си за един мухлясъл маргарин!

пускаха е по някво радио, кадето един хамалин се провиква : Врати... Врати...

друга тупа реклама е на Рама маргарин

Просто как да не си изповраща човек червата :sick :sick :sick :sick :sick

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...