snatch Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 mi onaq deto deteto otiva pri ba6ta si i pita dali moje da se gu6ne i toi vika 4e ima o6te 30 minuti ama za kvo 30 minuti ... <{POST_SNAPBACK}> още 30 мин. да праща sms!ти за кво си мислеше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 А мен в момента ме дразни рекламата на Глобул дет един побъркан върви по улицата и крещи "добро утро!". Към края направо издивявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Рекламата на Дипломат ли беше не си спомням точно.С актьорът от "Той и Тя" и един кон дето седи или по точно се къпе, може би, в банята. Много е тъпа и нищо не се разбира от нея докато накрая не кажат марката и продукта, който рекламират. Тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 А забелязали ли сте на рекламата на Western Union,нали изпраща една пари.И дават планетата как се върти и парите.Забелязахте ли,че от кудето изпраща парите,там се получават!!!Гледайте я!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мен най-много ме дразнат рекламите на ВС Телешоп и подобните там фирми. Супер смешна работа. Кат са почне от мгнитните наколенки на ония доктор и са стигне до бъркалките на вс телешоп И тфа за космодиска е супер тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 nqma ni6to po glupavo ot "brano ot edi kude si ot edi koi si i edi kak si polivano" 666666666666666666666 awe ei.. tolkoz li sme prosti 4e ne znaem 4e grozdovata se prai spirt voda i esencii? aaaaaaaa i estestveno "ooooooo pepi" "uf 4i miri6iiiii" a nai qkata reklama po prostotiq e novata na globul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 da ama zakvo deteto da pra6ta sms -si kato iska da si legne tva da ne bi da mu e zadaljenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ima edna mnogo typa reklama za nqkva si boq za kosa,na4i edna otiva pri maika si i vika: "maiko kakva hubava kosa ima6.." i ne6to si tam za kosata,a pyk maikata e po mlada ot dy6terqta abe kakvo da vi kaja bylgarska rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Rama , leki , sega po radiata puskat nqkva reklama s edni vrati , Taq s ribite deto peqt mastika mastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Немога,немога....няма да успея..Тотално тупа реклама или оная гърбавата дето излизаше от банята гола...грозна.Общо зето на мтел рекламите съкс <{POST_SNAPBACK}> ti go kaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 NAi tapata reklama e ''ramata'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Rama , leki , sega po radiata puskat nqkva reklama s edni vrati , Taq s ribite deto peqt mastika mastika <{POST_SNAPBACK}> вратиииииииииии вратииииииииииии..ахаххаа акто стана дума за радио реклама -ето няколко тъпи: Министерството на паркета представя:паркет паркет една назад и 2 напред...лялялял Василка-агенция за чистотата или пък чива се супер готина песен,изведнъж спира и се чува : за въглища и дърва..лялялял ахахахахахахахахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 А сега да играем за кой ще измие чиниите -> бахти бозата е тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 SI4KI REKLAMI GI MRAZA WEEEEEEE MRAZA REKLAMITE MNOGOOOO. A NAI-MNOGO NAPOSLEDYK ZE DA ME DRAZNI EDIN S MNOGO TYPA TIKVA TAKYV DETO VIKA KATO NQKYV PEDAL: " NE MOGA NQMA DA USPEQQQQ" TVA SYS SMS-ITE TAM DETO MU VIKA DA SI PODADE DRUGATA RYKA. TOQ AKO BQH TAM NA MQSTOTO NA ONIQ I NQMA6E DA GO PUSNA I DA SGRE6A 4E NE SYM SI GO ISKARAL NA TOQ SMOTANIQ AMI 6TQH DA SI GO IZTEGLA I DA MU S4UPA SELSKATA MUTRA GADNA DEBELA. btw sorry za capital letters i vulgarniq ezik postarah se da ne izglejda tolkova typanarsko i neprili4no, no vse pak trqbva6e da se izkaja po vyprosa i taka mislq 4e mi olekna prosto mnogo me nervi to4no tazi reklama ne znam za6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 А и още!!!На Ленор новата.....Икогато той доъде...на луната и а и ъ...!!! <{POST_SNAPBACK}> оо,да,ужас,страшно ме нервира!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 А мен в момента ме дразни рекламата на Глобул дет един побъркан върви по улицата и крещи "добро утро!". Към края направо издивявам <{POST_SNAPBACK}> Тая и мен супер много ме дразни. Много тъпа реклама като я гледам направо ми се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Всички видове сексистски реклами, особено тези на Ариана Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ама тя е нова.... <{POST_SNAPBACK}> Sega veche ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Аааа как можах да забрава ракията Бай Гроздан Супер тъпотия... и пак пратете смс на един каф си номер и земете 20000 евро.... аман от такива вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
solid_snake Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Магнитните наколенници на доктор ливайн е невероятно тъпа реклама . Но дори не се доближава по тъпотия до рекламите за космодиск. "Цял живот страдам от болки в гърба, ама кат си турих космодиска и са оправих" . Дане споменавам рекламите от типа "Ако се обадите до 20 минути ша ви дадем тенджерата на половин цена + 2тигана + самобръсначка + 5 тирбушона." Веднъж за майтап реших да звънна и естествено телефона даваше свободно и никой не вдигаше . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мда прополиса е невероятно скапана. Иначе другата е за някакъв ароматизатор. Само дето тя е ужасна щото едно деградирало жълтурче сере и писка: "Уф че миришееее."Е как няма да мирише като сереш бе гъз... ahahahahhahahahahahhahahahahahhahaha незнам за тъпи реклами... ама тия на ПлейСтейшън .. и оная на Амстел (дето играят в един манастир на върха на планината футбол) са много яки. сетих се една тъпа. оная на Спрайт.. с Овцата.. много е тъпа. нищо не мога да разбера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 "Rama margarine,Rama margarine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мен много ме дразнят рекламите на Milka. Някви лилави крави, някви бобри...като казах бобри, имаше една реклама на паста за зъби. И там бяха набутали бобър. А иначе рекламите на кренвирши са УЖАСНО ТЪПИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuFFi Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Също ме дразни новата на Orbit,оная с тиксото.100 пъти си слага на зъбите мръсното тиксо.И после от къде ги извади тия дъвки веднага.Може да си ги е имала ама е тъпа.И една друга.Там за четката за зъби дето миела и езика.Какво се плези тая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 за мен вазможно най-тъпата на света реклама е с едни грозили за някви пъпки.Особено тая дето вика:-Извинявай какво използваш за твоите гнойни пъпки -горкото момиче ми тя и без пъпки изглежда гнусно с тая селска мутра на издухана овца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.