Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

Оная на Кока-Кола дето един пич седи на масата и майка му му казва да не яде още, но той си сипва кола,пийва и казва "Добре,сега вече мога да почакам..." :sick

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply
а какво ще кажете за тази- ние казваме да :sick

тия от Райфайзен май ни мислят за олигофрени,още повече че в България това поклащане на главата означава НЕ :D

П.С:не можах да е намеря на български,някой ако е има може да е качи

ТАЯ Е НАЙ-ПРОТИВНАТА РЕКЛАМА В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА И РАДИОТО ЗАКЛЕВАМ СЕ

МРАЗА Е СУПЕР МНОГО .....

Като ги видя как клатят тембирици и направо ми ида да се запала честно ......

мен много ме дразни оная реклама за лекарството с ония пилота " и помага да вдигнеш самолета " ОМГ просто като я чуя и ми става лошо

Всичко що е със свинята майка (мария) която има най-красивата космата бемка е отвратително!

Бтв, нз може и бенка да е ама е доста космата де :sick

Всичко що е със свинята майка (мария) която има най-красивата космата бемка е отвратително!

Бтв, нз може и бенка да е ама е доста космата де :sick

Що не се сещам за коя Мария говориш :blink:

Що не се сещам за коя Мария говориш :blink:

Мария от рекламите на "Bonux", прахът за пране.

Иначе най-тъпите, според мен, реклами са на всички възможни кредити от банки, било на Райфайзен или тази на Първа инвестиционна с Рачков и Зуека (имайки предвид, че и двамата са страхотни актьори, но за пари какво не би направил човек). Както и рекламата, не знам на банка ли беше, но с песента на Богдана Карадочева : Ако до всяко добро същество, застане поне още едно... (те май я спряха... ХВАЛА). Всякакви такива будят отвращение у мен. Сериозни неща (които могат да те закопаят да мизерстваш, за да изплащаш кредит 15 г.) се рекламират по най-глупавия начин, все едно сме малкоумни.

Аз тия дни видях една реклама на парфюм (Евтерпа, ако съм запомнил добре името) , от която направо ми се присра , с извинение ! Нали се сещате, един дебил в червена кола и прочее и прочее.

Олигофренска работа ! :angry1 :angry1 Просто не мога да проумея на кого би харесала такава реклама, че да хукне да си купува парфюма.

:lol: да а какво ще кажете за тая - Имунобор :bgrin: беше някъква реклама с едни играят баскетбол с някви кашони на главите все едно са лекарството Имунобор :lol:

Ами ко ше кажете на СУУУУУУУПЕР Идотската реклама на родопея " Аз съм на мляко " Ебати селската Улигофрения :woot :lol: :bgrin: :bgrin: само за избиване на мозъчни клетки е тва

П.П. Няя да пият ракията ша пият някво гадно кисело мляко дето не става за нищо

• 2 weeks later...
Ами ко ше кажете на СУУУУУУУПЕР Идотската реклама на родопея " Аз съм на мляко " Ебати селската Улигофрения :woot :lol: :bgrin: :bgrin: само за избиване на мозъчни клетки е тва

П.П. Няя да пият ракията ша пият някво гадно кисело мляко дето не става за нищо

Рекламата не съм я гледал предполагам все още, но мога да кажа, че млякото е страхотно. Според мен най-доброто в момента на пазара! :)

Иначе най-тъпите, според мен, реклами са на всички възможни кредити от банки, било на Райфайзен или тази на Първа инвестиционна с Рачков и Зуека (имайки предвид, че и двамата са страхотни актьори, но за пари какво не би направил човек). Както и рекламата, не знам на банка ли беше, но с песента на Богдана Карадочева : Ако до всяко добро същество, застане поне още едно... (те май я спряха... ХВАЛА). Всякакви такива будят отвращение у мен. Сериозни неща (които могат да те закопаят да мизерстваш, за да изплащаш кредит 15 г.) се рекламират по най-глупавия начин, все едно сме малкоумни.

respect за тоя post :)

btw - ами ония двамата пича преоблечени като лихвени проценти :D

има хора на наркотици по тия банки след като са одобрили подобен рекламен клип :) ... не че психоактивните субстанции им пречат в поробването на хиляди хора :devil

Като казахте реклама на банки, онази реклама с ипотетичното ми прави впечатление, че актьора е с един кафяв оръфан пуловер - като изпаднал германец. Ми то само като го видя и все едно ако изтегля кредита и аз ще ходя такъв оръфан, че няма да ми остават пари след като направя месечната вноска за погасяване.

Аааа неее.... тази на Райфайзен, обира всички точки, по всички възможни системи за простотия !!

- Ооо, какво правиш ? От 10 години не сме се виждали.

- Знаеш ли, в Райфайзен са пуснали нов кредит....

Тва с тези двамата типове дето приличат на мазни и потни араби.

Ми ся тая на ПИБ-"Пенсия ли казахте?"Тия дъртите направо ми късат сички нерви.

• 10 months later...

Да вдигна малко темата, че много еднообразен форума напоследък.

Сегашните ми "фаворити" в рекламите са на Активия за 50 ст. и ония жени с увиснали мандибули в магазина. Жалко, че не мога да открия клипчето в нета.

Другата, която ме дразни е на Кока-Кола лайт с Дъфи. Не стига, че са я изтипосали като някоя зоза от 60-те, ами и кантото е отврат с това вибрато и лигавата бленда. А посланието по мое мнение е тъпо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...