sk8er Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Оная на Кока-Кола дето един пич седи на масата и майка му му казва да не яде още, но той си сипва кола,пийва и казва "Добре,сега вече мога да почакам..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Аз просто не я разбирам... Защо има в бекграунда смеещи се хора, като няма нищо смешно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 а какво ще кажете за тази- ние казваме да тия от Райфайзен май ни мислят за олигофрени,още повече че в България това поклащане на главата означава НЕ П.С:не можах да е намеря на български,някой ако е има може да е качи ТАЯ Е НАЙ-ПРОТИВНАТА РЕКЛАМА В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА И РАДИОТО ЗАКЛЕВАМ СЕ МРАЗА Е СУПЕР МНОГО ..... Като ги видя как клатят тембирици и направо ми ида да се запала честно ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 мен много ме дразни оная реклама за лекарството с ония пилота " и помага да вдигнеш самолета " ОМГ просто като я чуя и ми става лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Всичко що е със свинята майка (мария) която има най-красивата космата бемка е отвратително! Бтв, нз може и бенка да е ама е доста космата де Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 На мен рекламите на Райфайзен-Банк ми "обират точките". Кат ги вида тия реклами и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Всичко що е със свинята майка (мария) която има най-красивата космата бемка е отвратително! Бтв, нз може и бенка да е ама е доста космата де Що не се сещам за коя Мария говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Прахоскукачка за петна? Шала за мача с грешното гълъбче? Леопарда с петната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Що не се сещам за коя Мария говориш Мария от рекламите на "Bonux", прахът за пране. Иначе най-тъпите, според мен, реклами са на всички възможни кредити от банки, било на Райфайзен или тази на Първа инвестиционна с Рачков и Зуека (имайки предвид, че и двамата са страхотни актьори, но за пари какво не би направил човек). Както и рекламата, не знам на банка ли беше, но с песента на Богдана Карадочева : Ако до всяко добро същество, застане поне още едно... (те май я спряха... ХВАЛА). Всякакви такива будят отвращение у мен. Сериозни неща (които могат да те закопаят да мизерстваш, за да изплащаш кредит 15 г.) се рекламират по най-глупавия начин, все едно сме малкоумни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ааа ясноо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Аз тия дни видях една реклама на парфюм (Евтерпа, ако съм запомнил добре името) , от която направо ми се присра , с извинение ! Нали се сещате, един дебил в червена кола и прочее и прочее. Олигофренска работа ! Просто не мога да проумея на кого би харесала такава реклама, че да хукне да си купува парфюма. да а какво ще кажете за тая - Имунобор беше някъква реклама с едни играят баскетбол с някви кашони на главите все едно са лекарството Имунобор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Рекламата на CableTel ми бърка в здравето!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Ами ко ше кажете на СУУУУУУУПЕР Идотската реклама на родопея " Аз съм на мляко " Ебати селската Улигофрения само за избиване на мозъчни клетки е тва П.П. Няя да пият ракията ша пият някво гадно кисело мляко дето не става за нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ами ко ше кажете на СУУУУУУУПЕР Идотската реклама на родопея " Аз съм на мляко " Ебати селската Улигофрения само за избиване на мозъчни клетки е тва П.П. Няя да пият ракията ша пият някво гадно кисело мляко дето не става за нищо Рекламата не съм я гледал предполагам все още, но мога да кажа, че млякото е страхотно. Според мен най-доброто в момента на пазара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Иначе най-тъпите, според мен, реклами са на всички възможни кредити от банки, било на Райфайзен или тази на Първа инвестиционна с Рачков и Зуека (имайки предвид, че и двамата са страхотни актьори, но за пари какво не би направил човек). Както и рекламата, не знам на банка ли беше, но с песента на Богдана Карадочева : Ако до всяко добро същество, застане поне още едно... (те май я спряха... ХВАЛА). Всякакви такива будят отвращение у мен. Сериозни неща (които могат да те закопаят да мизерстваш, за да изплащаш кредит 15 г.) се рекламират по най-глупавия начин, все едно сме малкоумни. respect за тоя post btw - ами ония двамата пича преоблечени като лихвени проценти има хора на наркотици по тия банки след като са одобрили подобен рекламен клип ... не че психоактивните субстанции им пречат в поробването на хиляди хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Като казахте реклама на банки, онази реклама с ипотетичното ми прави впечатление, че актьора е с един кафяв оръфан пуловер - като изпаднал германец. Ми то само като го видя и все едно ако изтегля кредита и аз ще ходя такъв оръфан, че няма да ми остават пари след като направя месечната вноска за погасяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Аааа неее.... тази на Райфайзен, обира всички точки, по всички възможни системи за простотия !! - Ооо, какво правиш ? От 10 години не сме се виждали. - Знаеш ли, в Райфайзен са пуснали нов кредит.... Тва с тези двамата типове дето приличат на мазни и потни араби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ми ся тая на ПИБ-"Пенсия ли казахте?"Тия дъртите направо ми късат сички нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Да вдигна малко темата, че много еднообразен форума напоследък. Сегашните ми "фаворити" в рекламите са на Активия за 50 ст. и ония жени с увиснали мандибули в магазина. Жалко, че не мога да открия клипчето в нета. Другата, която ме дразни е на Кока-Кола лайт с Дъфи. Не стига, че са я изтипосали като някоя зоза от 60-те, ами и кантото е отврат с това вибрато и лигавата бленда. А посланието по мое мнение е тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.