Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

juji said:
Тази вечер мернах една на памперси. Едни бебчета пеят чалга, доволни от памперсите. Малееееееееееее голяма дебилщина! Не мога да разбера кой болен мозък е родил идеята и кой още по-болен мозък я е харесал... :wir

И то не каква да е чалга , а на Азис :)

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply
  Fibaman said:
И то не каква да е чалга , а на Азис :)

Ми от къде да зная на кой е :unsure:

А относно Азис...

Мале този човек тотално е изперкал.

В събота в късните часове засяках едно интервю с него. Преди не зная колко си време го били изнасилили и той говореше за това. Каза нещо от сорта:

"Ами изнасилването не е чак толкова страшно и лошо. Наистина. Дори сега, като връщам лентата назад, разбирам, че всъщност е било хубаво."

:blink:

Интервюиращата го поглежда изпод вежди и го пита:

"Ти да не искаш да кажеш, че искаш пак да ти се случи?"

И той започна да обяснява как точно сега нямало как да стане.

С моята приятелка дори не успяхме да реагираме на казаното. Изгубихме ума и дума. Азис разкри нови хоризонти пред нас :punk и ние бяхме толкова очаровани от думите му, че си изгубихме характерния сарказъм. Азис-какво очакваш!

А иначе по темата наистина всички реклами на перилни прахове ми лазят по нервичките.

__smirnoff__ said:
Котеееее...

-Мяууу!!!

ааа подивявам като я видя... напоследък взе да ме кефи, толкова е олигофренска и проста, че чак ме радва :P

е ,тва коте не съм го гледала,ама така като чета май и по-добре!

иначе онова гнусното хлапе дето седи и мисли 3 часа кво е сънувало,изглежда точно като-чакай да го съчиня,и накрая-"че си играя в снега" :angry: :angry1

farrell said:
онова гнусното хлапе дето седи и мисли 3 часа кво е сънувало,изглежда точно като-чакай да го съчиня,и накрая-"че си играя в снега" :angry: :angry1

Еми репликата му е много дълга и му е трябвало време да се сети :bgrin: иначе рекламата е брутално тъпа както и повечето реклами по БГ телевизиите

Ммахаахаха не се сещам точно ква беше рекламата АМА Е УНИКАЛНО ТЪПА И МНОО МЕ ДРАЗНИ

Беше нещо от рода на

"-Я какви нежни ръце... С какъв препарат миете чинии" :sick хахаха

беше на някво веро май ...

• 1 year later...

От януари 2006 (от последния пост) са се насъбрали още реклами, така че кажете сега коя е най-ужасната. Мен ме дразни "Веднъж Персил, винаги Персил" - звучи като опело....

Zaec said:
От януари 2006 (от последния пост) са се насъбрали още реклами, така че кажете сега коя е най-ужасната. Мен ме дразни "Веднъж Персил, винаги Персил" - звучи като опело....

мен пък ме дразни "Шпеки Леки фор ю, мистър Иванов" направо като я вида и ... :wacko:

онова лайно ,дето вика : А ти изака ли се? :sick

На Вивател имитацията на 300,на Германос всички с пумярчето,Шпек леки фор ю Мистър Иванов,и рекламите на Бонукс с Мария ли ква беше..късат ми нервите като ги вида..особено на Вивател :angry1

BoFFo said:
На Вивател имитацията на 300,на Германос всички с пумярчето,Шпек леки фор ю Мистър Иванов,и рекламите на Бонукс с Мария ли ква беше..късат ми нервите като ги вида..особено на Вивател :angry1

О да,рекламите на вивател и бонукс направо ми разстройват храносмилането........ :sick

Сладолед Банди за всички Банди :D :D :D УНИКАЛНО ТЪПА РЕКЛАМА.На ония дето му пада дъвката се вижда как я бута с езика ;)

Друга тъпа реклама е на Дъвки Airwaves.Без коментар... :wacko:

-Ние тук говорим безплатно.

-Безплатно, това е невъзможно!

Невъзможно...това е ВИВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛ. :D :D :D :D :D

farrell said:
активия :angry1 :sick :angry: :angry1 то са чупки,то са стойки,то е чудо :angry: :angry1

Активия не е нищо в сравнение с "О не тя ще ми изяде всичкото кисело мляко Верея.Ох било е само сън татко е купил много от мойто любимо кисело мляко Верея."

"Това е!Любовта на мъжете минава през стомаха" :D :D :D

• 11 months later...

Новата реклама на "Шуменско специялно"

На рекламата казват погледни под капачката зада спечелиш(барбекьо,бира) а на бутилката пише погледни под задния етикет. Мамка им лъжлива.

Eдна старичка реклама на Дипломат бойлери. Една яка кака и нейния съсед - дебела лойна топка и то космата /поне 120 килограмово Лохнес чудовище/ Блахгггххх :sick

а какво ще кажете за тази- ние казваме да :sick

тия от Райфайзен май ни мислят за олигофрени,още повече че в България това поклащане на главата означава НЕ :D

П.С:не можах да е намеря на български,някой ако е има може да е качи

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...