Fibaman Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Тази вечер мернах една на памперси. Едни бебчета пеят чалга, доволни от памперсите. Малееееееееееее голяма дебилщина! Не мога да разбера кой болен мозък е родил идеята и кой още по-болен мозък я е харесал... И то не каква да е чалга , а на Азис Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Нещо с Азис беше свързано, иначе "Как е, а?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 И то не каква да е чалга , а на Азис Ми от къде да зная на кой е А относно Азис... Мале този човек тотално е изперкал. В събота в късните часове засяках едно интервю с него. Преди не зная колко си време го били изнасилили и той говореше за това. Каза нещо от сорта: "Ами изнасилването не е чак толкова страшно и лошо. Наистина. Дори сега, като връщам лентата назад, разбирам, че всъщност е било хубаво." Интервюиращата го поглежда изпод вежди и го пита: "Ти да не искаш да кажеш, че искаш пак да ти се случи?" И той започна да обяснява как точно сега нямало как да стане. С моята приятелка дори не успяхме да реагираме на казаното. Изгубихме ума и дума. Азис разкри нови хоризонти пред нас и ние бяхме толкова очаровани от думите му, че си изгубихме характерния сарказъм. Азис-какво очакваш! А иначе по темата наистина всички реклами на перилни прахове ми лазят по нервичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Котеееее... -Мяууу!!! ааа подивявам като я видя... напоследък взе да ме кефи, толкова е олигофренска и проста, че чак ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Котеееее...-Мяууу!!! ааа подивявам като я видя... напоследък взе да ме кефи, толкова е олигофренска и проста, че чак ме радва е ,тва коте не съм го гледала,ама така като чета май и по-добре! иначе онова гнусното хлапе дето седи и мисли 3 часа кво е сънувало,изглежда точно като-чакай да го съчиня,и накрая-"че си играя в снега" Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 онова гнусното хлапе дето седи и мисли 3 часа кво е сънувало,изглежда точно като-чакай да го съчиня,и накрая-"че си играя в снега" Еми репликата му е много дълга и му е трябвало време да се сети иначе рекламата е брутално тъпа както и повечето реклами по БГ телевизиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Прости реклами бол, ама пък тази за каталога на Avon ме разбива отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ммахаахаха не се сещам точно ква беше рекламата АМА Е УНИКАЛНО ТЪПА И МНОО МЕ ДРАЗНИ Беше нещо от рода на "-Я какви нежни ръце... С какъв препарат миете чинии" хахаха беше на някво веро май ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 От януари 2006 (от последния пост) са се насъбрали още реклами, така че кажете сега коя е най-ужасната. Мен ме дразни "Веднъж Персил, винаги Персил" - звучи като опело.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 От януари 2006 (от последния пост) са се насъбрали още реклами, така че кажете сега коя е най-ужасната. Мен ме дразни "Веднъж Персил, винаги Персил" - звучи като опело.... мен пък ме дразни "Шпеки Леки фор ю, мистър Иванов" направо като я вида и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Нова Бразилия.... "Бъдещето е в пакета" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 онова лайно ,дето вика : А ти изака ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 На Вивател имитацията на 300,на Германос всички с пумярчето,Шпек леки фор ю Мистър Иванов,и рекламите на Бонукс с Мария ли ква беше..късат ми нервите като ги вида..особено на Вивател Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightwishcools Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 На Вивател имитацията на 300,на Германос всички с пумярчето,Шпек леки фор ю Мистър Иванов,и рекламите на Бонукс с Мария ли ква беше..късат ми нервите като ги вида..особено на Вивател О да,рекламите на вивател и бонукс направо ми разстройват храносмилането........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Най-новите серии на сериала с оная леля дето рекламира праха за пране( Мария ).Много я мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Тая Мария и мен мн ма дразни.А на вивател с имитацията на 300 е тотална идиотщина Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Ooо това е новият Бонукс Automat Абе всички реклами за пране като ги чуя и ... (+ това ,не мисля че се вярва на такива тъпи доказателства) Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Сладолед Банди за всички Банди УНИКАЛНО ТЪПА РЕКЛАМА.На ония дето му пада дъвката се вижда как я бута с езика Друга тъпа реклама е на Дъвки Airwaves.Без коментар... -Ние тук говорим безплатно. -Безплатно, това е невъзможно! Невъзможно...това е ВИВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛ. :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 активия то са чупки,то са стойки,то е чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 активия то са чупки,то са стойки,то е чудо Активия не е нищо в сравнение с "О не тя ще ми изяде всичкото кисело мляко Верея.Ох било е само сън татко е купил много от мойто любимо кисело мляко Верея." "Това е!Любовта на мъжете минава през стомаха" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 изсипи съдържанието в чаша...добави студена вода х5-6 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 "...пълнозърнеста пшеница..." WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Новата реклама на "Шуменско специялно" На рекламата казват погледни под капачката зада спечелиш(барбекьо,бира) а на бутилката пише погледни под задния етикет. Мамка им лъжлива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Eдна старичка реклама на Дипломат бойлери. Една яка кака и нейния съсед - дебела лойна топка и то космата /поне 120 килограмово Лохнес чудовище/ Блахгггххх Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 а какво ще кажете за тази- ние казваме да тия от Райфайзен май ни мислят за олигофрени,още повече че в България това поклащане на главата означава НЕ П.С:не можах да е намеря на български,някой ако е има може да е качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.