ludoto_mimi Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 "Щастливите прасета" водят класацията за тъпа реклама Ква е тая реклама, бе? Само аз ли не съм я гледала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Хм....на "Болярка"......"Ще дарите 1 ст. на пострадалите от наводненията"........ 5 бутилки - 5ст....пффффффффффффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 "Мартин го направи!!!" Е това е една от най-тъпите реклами, които са се повявали Също имаше една за някакъв шампоан дето казваха: "Косата ви ще бъде пълна с обем" :blink: Което е пълна безсмислица Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Много тъпи са рекламите по FoxLife. Всички са "Открий себе си" ... за нищо не стават ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Рекламата на ВиваТел с Галя от Каризнам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Шоколада, шоколада момчето обича да си бара чурката опс шоколаде де мноо проста реклама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 "Чао,Мария!" - Пффф!! Да земат да я спрат ли вече??!?! "Тренда е яко надолу" "И аз бях там,и аз приказвах" - О боже!! Еми то наистина сички реклами са тъпи,ама тая с Марията напрао ме дразни от сякъде! СТАНЧО съпартиец! Оле оле оле! Ще добавя само: "От основен стоеж... Раз два!" Мноо тъпа реклама. И как ще му звънне телефона като го е вдигнал и трябва да дава сигнал свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 "Сузи е голяма глезла" ей тази реклама като я видя и направо ме фаща мекия бати тъпотията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 най-новата тъпотия е рекламата на някъв парфюм, дето една вика "какво да облека" и ония "облечи това" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 аааааааааааааааааа По-тъпа реклама не бях гледала никога. И двамата са си лика прилика. Поне са проявили вкус при избора им, а и не само при избора. Режисьорът трябва да е бил голям майстор. Найстина. Не е лесно да направиш от двама човека гъсок и патка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 най-новата тъпотия е рекламата на някъв парфюм, дето една вика "какво да облека" и ония "облечи това" Еййй! Голям гъзар!(дразни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Всички реклами за перилни препарати са пълен гъз Пълен гъз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ей, замалко и аз да пусна такъв топик, ама като гледам колко отговори има, темата отдавна си съществувала. Мен най ме отблъсква поредицата на "Лептен". Имаше и една реклама на Орбит, дето една си чистеше зъбите с тиксо и мляскаше. И още - една дето ходеше с веро в чантата си на маникюр-> "Ще го препоръчам и на другите си клиентки" . И рекламата на Нескафе дето един си потопи муцуната в чашата и не се усеща Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Еййй! Голям гъзар!(дразни) Meн пък ме кефи тая реклама. "Кооотее" ... "Облечи това!!!" Прави се на Терминатор. I'll be back. А за тъпа напоследък ми се набива на очи рекламата на БТВ за любовния февруари месец. Много тъпо замислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Мен ма дразнят и тия на WS teleshop особено като картината са разминава с говора а тая наистина мноо нерви вкарва за парфюма Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Chao, Maria! (Orbit White Professional) Дето Краси Радков вика: "Но това е само момиче... как може да му викаш чао, а то да приижда?! Ама нека - младо момиче е, хубаво, ше я жупне парадонтозата и ще видим тогава!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Всички реклами на БТК ме нервя. Тоя "супер Любо" ме нерви ужасно много идва ми да му стопя сланините. И тоя парфюма ме нерви аре пичката е йок, ама тоя сопол много ме дразни като се прави на някъв супер гъзар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Защо на рекламата на "Швепс" с крокодила и леопарда (или там каквото е) маймуната е без шапка , а после крокодила изплюва шапка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Защо на рекламата на "Швепс" с крокодила и леопарда (или там каквото е) маймуната е без шапка , а после крокодила изплюва шапка ? Шото маймуната няма пари да си купи шапка, а крокодила плюе на пощальона кепето Мен само на Sprite рекламите ма кефат и някой на Coca Cola.Примерно оная дето две семейства, едното некви растафари, другото некви примерни такива, викат:"Къде сбъркахме ..." и пичовете некви сбъркани ... абе мнооо ме кефеше тая реклама, ма не я дават поече.Сичките други, за които са сещам са некви пълни глупости и не ми е ясно, как някои балъци си вярват, че им стават клипчетата за гледане "Не разбрахте нищо ... няма нищо ... Данон разбра ...".Е тва тъкмо го гледам и падам от простотия ... следващата е за категоричните резултати на Тема Актив 6 ... Ееех горкият Мартин ... ша има да черпи жена му ... абе става ми лошо напрао Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Chao, Maria! (Orbit White Professional) Дето Краси Радков вика: "Но това е само момиче... как може да му викаш чао, а то да приижда?! Ама нека - младо момиче е, хубаво, ше я жупне парадонтозата и ще видим тогава!" И мен много ме дразни тая реклама А това с Краси Радков кога го е казвал и откъде могат да се дръпнат записите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 nai-drazne6tata reklama ot koqto mi se prisira e s oniq parfum i oniq pedal det se ka4va v kolata po-tupa reklama ne sam gledal nikoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 А това с Краси Радков кога го е казвал и откъде могат да се дръпнат записите ? Каза го в понеделник когато разказват историите , но кой понеделник беше .... миналия или по-миналия или по-по-миналия ... нз ще те излъжа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Aбе има една реклама ама вече май не я дават.С някви тъпи джуджета и едното накрая казва:"Само до 31 януари - високи лихви и подааарък"...И това го казва с някъв мнооооого олигофренски глас.Ей тва направо ми бърка в червата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Аз тия дни видях една реклама на парфюм (Евтерпа, ако съм запомнил добре името) , от която направо ми се присра , с извинение ! Нали се сещате, един дебил в червена кола и прочее и прочее. Олигофренска работа ! Просто не мога да проумея на кого би харесала такава реклама, че да хукне да си купува парфюма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Тази вечер мернах една на памперси. Едни бебчета пеят чалга, доволни от памперсите. Малееееееееееее голяма дебилщина! Не мога да разбера кой болен мозък е родил идеята и кой още по-болен мозък я е харесал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.