Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

"Мартин го направи!!!"

Е това е една от най-тъпите реклами, които са се повявали :angry1

Също имаше една за някакъв шампоан дето казваха: "Косата ви ще бъде пълна с обем" :blink: :blink: :blink:

Което е пълна безсмислица :lol:

Шоколада, шоколада момчето обича да си бара чурката :woot опс шоколаде де :angry1

мноо проста реклама!

"Чао,Мария!" - Пффф!! Да земат да я спрат ли вече??!?! :angry1 :angry: :huh:

"Тренда е яко надолу" :blink: :sick :sick

"И аз бях там,и аз приказвах" - О боже!! :laughing:

Еми то наистина сички реклами са тъпи,ама тая с Марията напрао ме дразни от сякъде!

СТАНЧО съпартиец! Оле оле оле! Ще добавя само:

"От основен стоеж... Раз два!"

Мноо тъпа реклама. И как ще му звънне телефона като го е вдигнал и трябва да дава сигнал свободно :huh: :laughing: :lol:

• 1 month later...

аааааааааааааааааа

По-тъпа реклама не бях гледала никога. И двамата са си лика прилика. Поне са проявили вкус при избора им, а и не само при избора. Режисьорът трябва да е бил голям майстор. Найстина. Не е лесно да направиш от двама човека гъсок и патка. :D

най-новата тъпотия е рекламата на някъв парфюм, дето една вика "какво да облека" и ония "облечи това" :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Еййй! Голям гъзар!(дразни)

Ей, замалко и аз да пусна такъв топик, ама като гледам колко отговори има, темата отдавна си съществувала.

Мен най ме отблъсква поредицата на "Лептен". Имаше и една реклама на Орбит, дето една си чистеше зъбите с тиксо и мляскаше. И още - една дето ходеше с веро в чантата си на маникюр-> "Ще го препоръчам и на другите си клиентки" . И рекламата на Нескафе дето един си потопи муцуната в чашата и не се усеща

Еййй! Голям гъзар!(дразни)

Meн пък ме кефи тая реклама. "Кооотее" ... "Облечи това!!!" :)

Прави се на Терминатор. I'll be back. :D

А за тъпа напоследък ми се набива на очи рекламата на БТВ за любовния февруари месец. Много тъпо замислено.

Мен ма дразнят и тия на WS teleshop особено като картината са разминава с говора :) а тая наистина мноо нерви вкарва за парфюма :angry:

Chao, Maria! (Orbit White Professional)

Дето Краси Радков вика: "Но това е само момиче... как може да му викаш чао, а то да приижда?! Ама нека - младо момиче е, хубаво, ше я жупне парадонтозата и ще видим тогава!"

:tongue

Всички реклами на БТК ме нервя. Тоя "супер Любо" ме нерви ужасно много :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 идва ми да му стопя сланините. И тоя парфюма ме нерви аре пичката е йок, ама тоя сопол много ме дразни като се прави на някъв супер гъзар :angry1 :angry1

Защо на рекламата на "Швепс" с крокодила и леопарда (или там каквото е) маймуната е без шапка , а после крокодила изплюва шапка ?

Защо на рекламата на "Швепс" с крокодила и леопарда (или там каквото е) маймуната е без шапка , а после крокодила изплюва шапка ?

Шото маймуната няма пари да си купи шапка, а крокодила плюе на пощальона кепето :)

Мен само на Sprite рекламите ма кефат и някой на Coca Cola.Примерно оная дето две семейства, едното некви растафари, другото некви примерни такива, викат:"Къде сбъркахме ..." и пичовете некви сбъркани ... абе мнооо ме кефеше тая реклама, ма не я дават поече.Сичките други, за които са сещам са некви пълни глупости и не ми е ясно, как някои балъци си вярват, че им стават клипчетата за гледане :confused "Не разбрахте нищо ... няма нищо ... Данон разбра ...".Е тва тъкмо го гледам и падам от простотия ... следващата е за категоричните резултати на Тема Актив 6 ... Ееех горкият Мартин ... ша има да черпи жена му ... абе става ми лошо напрао :angry1

Chao, Maria! (Orbit White Professional)

Дето Краси Радков вика: "Но това е само момиче... как може да му викаш чао, а то да приижда?! Ама нека - младо момиче е, хубаво, ше я жупне парадонтозата и ще видим тогава!"

:tongue

И мен много ме дразни тая реклама :)

А това с Краси Радков кога го е казвал и откъде могат да се дръпнат записите ? :D

А това с Краси Радков кога го е казвал и откъде могат да се дръпнат записите ? :D

Каза го в понеделник когато разказват историите , но кой понеделник беше .... миналия или по-миналия или по-по-миналия ... нз ще те излъжа .

Aбе има една реклама ама вече май не я дават.С някви тъпи джуджета и едното накрая казва:"Само до 31 януари - високи лихви и подааарък"...И това го казва с някъв мнооооого олигофренски глас.Ей тва направо ми бърка в червата!

Аз тия дни видях една реклама на парфюм (Евтерпа, ако съм запомнил добре името) , от която направо ми се присра , с извинение ! Нали се сещате, един дебил в червена кола и прочее и прочее.

Олигофренска работа ! :angry1 :angry1 Просто не мога да проумея на кого би харесала такава реклама, че да хукне да си купува парфюма.

Тази вечер мернах една на памперси. Едни бебчета пеят чалга, доволни от памперсите. Малееееееееееее голяма дебилщина! Не мога да разбера кой болен мозък е родил идеята и кой още по-болен мозък я е харесал... :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...