Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

Най тъпата реклама според мене е оная на Рексона , с оная жена , която си пръсва определен участък от тялото с продукта и след това прави зверски крос през пустинята , и накрая като по чудо участъка остава сух.Хаха :bgrin: :D

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply
Рекламата на Дипломат ли беше не си спомням точно.С актьорът от "Той и Тя" и един кон дето седи или по точно се къпе, може би, в банята. Много е тъпа и нищо не се разбира от нея докато накрая не кажат марката и продукта, който рекламират. Тъпо.

Леле тази реклама и мен ме влудява, просто няма никакъв смисъл...

Леле тази реклама и мен ме влудява, просто няма никакъв смисъл...

Хехе. То повечето реклами нямат никакъв смисъл ;). Но иначе тази е наистина зле

Според мен, най-тъпата е рекламата за Калорекс. По-смотана реклама не бях виждал.

Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 :sick  Тая е яка палестинска шантонерка :laughing:  :laughing:

Ей тва е жената реклама!

Ха--ха! :D

Ей тва е жената реклама!

Ха--ха! :D

Хаха дам направо ме размазва като каже "Телефонир-р-рррайте дами и господа".Тва наистина е жената антиреклама.Не бих си купил нищо от нея. :bgrin: :D

Хаха дам направо ме размазва като каже "Телефонир-р-рррайте дами и господа".Тва наистина е жената антиреклама.Не бих си купил нищо от нея. :bgrin:  :D

И аз не мога да я гледам тая пачавра.Тя участваше и във Вот на доверие..не мога да я понасям :angry1 :punk

За мен най-тъпата реклама е тази на Бонукс с оная Мария...изключително мноо ме дразни.

А любимата ми е на Sunsilk :punk

Новата реклама на Пепси с Бекъм и Дженифър Лопес е доста зле....

Бляях. Сега се сетих за оная ужасна реклама на Мтел. "Ло... Лора ..." Дето един човек подарява карта на "Лора". Много е гадна , поне за мен  :sick

Абсолютно. :punk пълна тъпня.

• 3 months later...

А не! Това днес ме спука от смях! :lol: :lol: :lol:

Някаква реклама на парфюм,някакъв си там..... и рекламата започва с някакъв грозник звъни и вика 'Коте' и оная жената 'Мяууу' :lol: :lol: :lol: :lol: Ееееее толкова смешно изпълнение,че нямам думи...и продължението е толкова плитко,че просто се побърках.Трябва да се гледа.ТРЯБВА да се посмеете! :lol: :lol: :lol: Поне деня ми започна с усмивка :lol: :punk

Помня една реклама за едни хапчета където няква баба ги пие и започва да пее с някъв микрофон"Вече ми е леко, чуствам се добре" :wir Направо издивявам като я гледам

Това май беше за хапчета против диария :bgrin: :D

щастливите прасета :angry1

Това е много оригинална реклама, хич не е тъпа, даже е много забавна и весела.. стига да не си вегетарианец или защитник на животните.. или весело прасе разбира се :D

"трендът сега я яко надолу" и няква се хили се едно съм и бръкнал да не казвам каде с тербушон :wacko:

"трендът сега я яко надолу" и няква се хили се едно съм и бръкнал да не казвам каде с тербушон :wacko:

Да!Тъпня! :angry1

Ами приказките на Вивател... :angry1

Хаха , има една с един парфюм (Ефтера или не6то такова) , дето ония накрая вика "как е , ааа?" . Напрао ти казвам иджа ми да се хвърля от терасата :angry1

По принцип телевизия не гледам, ама от време на време попадам на някои готини реклами в нета (имаше една на пепси... велика... изкушавам се да ви я разкажа, ама ще издържа). Така че всички реклами за мен са тъпи, с изключения :)

"Чао,Мария!" - Пффф!! Да земат да я спрат ли вече??!?! :angry1 :angry: :huh:

"Тренда е яко надолу" :blink: :sayjin

"И аз бях там,и аз приказвах" - О боже!! :laughing:

Еми то наистина сички реклами са тъпи,ама тая с Марията напрао ме дразни от сякъде!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...