A55A551N80R Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Най тъпата реклама според мене е оная на Рексона , с оная жена , която си пръсва определен участък от тялото с продукта и след това прави зверски крос през пустинята , и накрая като по чудо участъка остава сух.Хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Рекламата на Дипломат ли беше не си спомням точно.С актьорът от "Той и Тя" и един кон дето седи или по точно се къпе, може би, в банята. Много е тъпа и нищо не се разбира от нея докато накрая не кажат марката и продукта, който рекламират. Тъпо. <{POST_SNAPBACK}> Леле тази реклама и мен ме влудява, просто няма никакъв смисъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Леле тази реклама и мен ме влудява, просто няма никакъв смисъл... <{POST_SNAPBACK}> Хехе. То повечето реклами нямат никакъв смисъл . Но иначе тази е наистина зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Според мен, най-тъпата е рекламата за Калорекс. По-смотана реклама не бях виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 Тая е яка палестинска шантонерка <{POST_SNAPBACK}> Ей тва е жената реклама! Ха--ха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Ей тва е жената реклама!Ха--ха! <{POST_SNAPBACK}> Хаха дам направо ме размазва като каже "Телефонир-р-рррайте дами и господа".Тва наистина е жената антиреклама.Не бих си купил нищо от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Хаха дам направо ме размазва като каже "Телефонир-р-рррайте дами и господа".Тва наистина е жената антиреклама.Не бих си купил нищо от нея. <{POST_SNAPBACK}> И аз не мога да я гледам тая пачавра.Тя участваше и във Вот на доверие..не мога да я понасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 За мен най-тъпата реклама е тази на Бонукс с оная Мария...изключително мноо ме дразни. А любимата ми е на Sunsilk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Новата реклама на Пепси с Бекъм и Дженифър Лопес е доста зле.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Новата реклама на Пепси с Бекъм и Дженифър Лопес е доста зле.... <{POST_SNAPBACK}> Да тъпа е наистина Аз я видях днес за първи път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Бляях. Сега се сетих за оная ужасна реклама на Мтел. "Ло... Лора ..." Дето един човек подарява карта на "Лора". Много е гадна , поне за мен <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно. пълна тъпня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 А не! Това днес ме спука от смях! Някаква реклама на парфюм,някакъв си там..... и рекламата започва с някакъв грозник звъни и вика 'Коте' и оная жената 'Мяууу' Ееееее толкова смешно изпълнение,че нямам думи...и продължението е толкова плитко,че просто се побърках.Трябва да се гледа.ТРЯБВА да се посмеете! Поне деня ми започна с усмивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Помня една реклама за едни хапчета където няква баба ги пие и започва да пее с някъв микрофон"Вече ми е леко, чуствам се добре" Направо издивявам като я гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Тая рекламата на whiskas с "сузи която е малка палавница"ме подлудява.Може би защото не съм имал котка ама едвам я издържам Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Помня една реклама за едни хапчета където няква баба ги пие и започва да пее с някъв микрофон"Вече ми е леко, чуствам се добре" Направо издивявам като я гледам Това май беше за хапчета против диария Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 любоооо,татко дойде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 щастливите прасета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Това май беше за хапчета против диария За надут стомах, преяждане, такива работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 щастливите прасета Това е много оригинална реклама, хич не е тъпа, даже е много забавна и весела.. стига да не си вегетарианец или защитник на животните.. или весело прасе разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 "трендът сега я яко надолу" и няква се хили се едно съм и бръкнал да не казвам каде с тербушон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 "трендът сега я яко надолу" и няква се хили се едно съм и бръкнал да не казвам каде с тербушон Да!Тъпня! Ами приказките на Вивател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Хаха , има една с един парфюм (Ефтера или не6то такова) , дето ония накрая вика "как е , ааа?" . Напрао ти казвам иджа ми да се хвърля от терасата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 По принцип телевизия не гледам, ама от време на време попадам на някои готини реклами в нета (имаше една на пепси... велика... изкушавам се да ви я разкажа, ама ще издържа). Така че всички реклами за мен са тъпи, с изключения Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 "Щастливите прасета" водят класацията за тъпа реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 "Чао,Мария!" - Пффф!! Да земат да я спрат ли вече??!?! "Тренда е яко надолу" "И аз бях там,и аз приказвах" - О боже!! Еми то наистина сички реклами са тъпи,ама тая с Марията напрао ме дразни от сякъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.