LuDaTa_BaBy Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 За мен пък най - тъпата реклама е със Санчо изключително проста и възможно най - неграмотно направената реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 za men e po radio Plovdiv edna det vika "ISKAM VAKANVIQ..." super typo ne6to ili unaq za "bi6koti nedelink" kat q 4uq i se edno mi barka v mozaka a ina4e za TV reklami sq nai taopa e za BONUX "prahusmuka4ka za petna" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Безспирни бисери!Еех Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Нещо за новата реклама на Мтел няма ли да кажете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Единствените смислени реклами са тези,които не са правени в български рекламни студия.Тенденцията за налагане на "западен модел" в българските реклами е меко казано пълен провал.Така че има на какво да се учим още. <{POST_SNAPBACK}> 99% от рекламите ни са правени в Ромъния. Дори тези тъпите на мтел, глобул, и тн... Имам предвид рекламите на родните ни продукти, за фносните е ясно къде са правени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Naj tapata reklama moje bi e Rama Margarin, ili tezi za lutenicite ne moga da se setq za drugi tapi reklami poradi prostata pri4ina 4e sa tvarde MNOGO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Много ме дразнят двете реклами на Мтел с ония дъртия . Особено оная с Борис супер гадна реклама ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Sa6to taka mnogo tapi reklami sa tezi na BTK. Eeeeeeeei po golqma tapnq nema nakade Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Най-тъпите реклами са по кабеларки като Канал3, Евроком София,Скат и т.н. Всички реклами на прахове за пране и сапуни са еднакво тъпи. По радиата са още по-тъпи даже рекламите от тези по Тв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Бамбуча - Орбит - абе въобще ... промивки на мозъци ! но все пак се срешат някой еки! има една дават я по Пловдивска Обществена - един дебел чичка на някво РС и клавиетурата се прецаква .... в следствие на което той разбива всичко ... след теа ново РС плазмен монитор а-у ... и рекламата свършва по следния начин: същия пич седи пред новото РС и новата мишка нещо се прецаква и той почва да я блъска...... мноо е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 супер тъпа е :"лептен колекцията в 2 серии...."и дават някви pizza-faced олигофрени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мога да кажа , че най - добрата реклама в БГ ефир в момента е тази на Мтел с "оня дъртия" , както някой по - горе се изрази. Мисля , че е достатъчно оригинална и си има идеята. На мен лично много ми харесва... така че критиката @dunata , която даже не бе основана е напълно излишна! А най , ама най - глупавата реклама в ефира е на "Рама" ... Може би и тази на Бонукс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Tesi na Bonux s lelia Maria e otvrat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 днес попаднах на някаква реклама на капачки за бурканчета! умрях да се смея на тази баба дето казва,колко били здрави Ужас Или пък ме дразнят рекламите на сапуни... простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ся се сетих много ме дразнеше рекламата на братя Мангасарян.. ууу ужас биип биип как да го изкажа..блях Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 а сещате ли се за оная разтекана джофра с русата коса на телемаркет българия??аааааа ей тва ве4е е ужасссссссссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 а сещате ли се за оная разтекана джофра с русата коса на телемаркет българия??аааааа ей тва ве4е е ужасссссссссс <{POST_SNAPBACK}> мм аз не я припомни малко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 мм аз не я припомни малко.. <{POST_SNAPBACK}> руса,дурта ,противна леля с гоооляма уста!рекламираше кво ли не-комплект тенджери,вина и всякви простотии,даваха я по пловдивския канал,половин 4ас "рекламен блок"-"телемаркет българия"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 руса,дурта ,противна леля с гоооляма уста!рекламираше кво ли не-комплект тенджери,вина и всякви простотии,даваха я по пловдивския канал,половин 4ас "рекламен блок"-"телемаркет българия"! <{POST_SNAPBACK}> aaaa hahaha тва е леля Люси противничка е даам..хахаха тя тая водеше и некво шоу по някоя кабеларка..канеше известни личности...ужаас Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 руса,дурта ,противна леля с гоооляма уста!рекламираше кво ли не-комплект тенджери,вина и всякви простотии,даваха я по пловдивския канал,половин 4ас "рекламен блок"-"телемаркет българия"! <{POST_SNAPBACK}> Аз я помна-много отвратителна мастия беше ,ама някой му е казал на италианеца и я махна Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 aaaa hahaha тва е леля Люси противничка е даам..хахаха тя тая водеше и некво шоу по някоя кабеларка..канеше известни личности...ужаас <{POST_SNAPBACK}> Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 Тая е яка палестинска шантонерка Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 Тая е яка палестинска шантонерка <{POST_SNAPBACK}> Аааахахаххах,дето имаше едно нейно предаване ....с някакъв саксофон.... Спомням си правеше една реклама на дюшеци,мале,как съм се смяла и как съм я имитирала.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Бляях. Сега се сетих за оная ужасна реклама на Мтел. "Ло... Лора ..." Дето един човек подарява карта на "Лора". Много е гадна , поне за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Хаха! Мен пък тази мноо ме кефи! Иначе най-тъпата е на Орбит,дето сички си мият зъбите преди мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Като спомена дъвките, та се сетих какво ми е правило впечатлвение на мен: Тия типове по рекламите за дъвки как винаги успяват да извадят по две дражета от опаковката, без никакъв зор и без да я намачкат поне малко. Аз като хвана да вадя дъвки, то е натискане, мачкане, късане да излезат тия пусти дражета:) Иначе рекаламата на Мтел дето излиза оня гьон и ми мълчи 20 секунди правещ някакви мимики много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.