Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

za men e po radio Plovdiv edna det vika "ISKAM VAKANVIQ..." super typo ne6to ili unaq za "bi6koti nedelink" kat q 4uq i se edno mi barka v mozaka

a ina4e za TV reklami sq nai taopa e za BONUX "prahusmuka4ka za petna" :bgrin:

Единствените смислени реклами са тези,които не са правени в български рекламни студия.Тенденцията за налагане на "западен модел" в българските реклами е меко казано пълен провал.Така че има на какво да се учим още.

99% от рекламите ни са правени в Ромъния. Дори тези тъпите на мтел, глобул, и тн... Имам предвид рекламите на родните ни продукти, за фносните е ясно къде са правени...

Най-тъпите реклами са по кабеларки като Канал3, Евроком София,Скат и т.н.

Всички реклами на прахове за пране и сапуни са еднакво тъпи.

По радиата са още по-тъпи даже рекламите от тези по Тв.

Бамбуча - :wir

Орбит - :sick:

абе въобще ... промивки на мозъци !

но все пак се срешат някой еки!

има една дават я по Пловдивска Обществена - един дебел чичка на някво РС и клавиетурата се прецаква .... в следствие на което той разбива всичко ... след теа ново РС плазмен монитор а-у ... и рекламата свършва по следния начин: същия пич седи пред новото РС и новата мишка нещо се прецаква и той почва да я блъска...... мноо е яка :D :punk :D :punk

супер тъпа е :"лептен колекцията в 2 серии...."и дават някви pizza-faced олигофрени :angry:

Мога да кажа , че най - добрата реклама в БГ ефир в момента е тази на Мтел с "оня дъртия" , както някой по - горе се изрази. Мисля , че е достатъчно оригинална и си има идеята. На мен лично много ми харесва... така че критиката @dunata , която даже не бе основана е напълно излишна!

А най , ама най - глупавата реклама в ефира е на "Рама" ... Може би и тази на Бонукс...

днес попаднах на някаква реклама на капачки за бурканчета! :lol: :lol: :lol: умрях да се смея на тази баба дето казва,колко били здрави :lol: :lol: :lol: Ужас :blink: Или пък ме дразнят рекламите на сапуни... :blink: простотия :huh:

Ся се сетих много ме дразнеше рекламата на братя Мангасарян.. ууу ужас биип биип как да го изкажа..блях

а сещате ли се за оная разтекана джофра с русата коса на телемаркет българия??аааааа ей тва ве4е е ужасссссссссс :wacko:

а сещате ли се за оная разтекана джофра с русата коса на телемаркет българия??аааааа ей тва ве4е е ужасссссссссс :wacko:

мм аз не я припомни малко..

мм аз не я припомни малко..

руса,дурта ,противна леля с гоооляма уста!рекламираше кво ли не-комплект тенджери,вина и всякви простотии,даваха я по пловдивския канал,половин 4ас "рекламен блок"-"телемаркет българия"!

руса,дурта ,противна леля с гоооляма уста!рекламираше кво ли не-комплект тенджери,вина и всякви простотии,даваха я по пловдивския канал,половин 4ас "рекламен блок"-"телемаркет българия"!

aaaa hahaha тва е леля Люси противничка е даам..хахаха тя тая водеше и некво шоу по някоя кабеларка..канеше известни личности...ужаас

Аз я помна-много отвратителна мастия беше ,ама някой му е казал на италианеца и я махна :sick

aaaa hahaha  тва е леля Люси противничка е даам..хахаха тя тая водеше и некво шоу по някоя кабеларка..канеше известни личности...ужаас

Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 :sick Тая е яка палестинска шантонерка :laughing: :laughing:

Според мен е кака Роси, дето имаше смотано предаване по Канал 3 :sick  Тая е яка палестинска шантонерка :laughing:  :laughing:

Аааахахаххах,дето имаше едно нейно предаване ....с някакъв саксофон.... :lol: :lol: :lol: Спомням си правеше една реклама на дюшеци,мале,как съм се смяла и как съм я имитирала.... :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...

Бляях. Сега се сетих за оная ужасна реклама на Мтел. "Ло... Лора ..." Дето един човек подарява карта на "Лора". Много е гадна , поне за мен :sick

Като спомена дъвките, та се сетих какво ми е правило впечатлвение на мен: Тия типове по рекламите за дъвки как винаги успяват да извадят по две дражета от опаковката, без никакъв зор и без да я намачкат поне малко. Аз като хвана да вадя дъвки, то е натискане, мачкане, късане да излезат тия пусти дражета:):)

Иначе рекаламата на Мтел дето излиза оня гьон и ми мълчи 20 секунди правещ някакви мимики много ме дразни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...