farrell Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Данчо да се жени....Да да!!!Данчо и деца....Да да..../с гарнитура от петна+vsqka edna reklama na bonux;+tupite 20 sec mul4anie koito bili tolkova mnogo-bastun 20 sec i mni govorene sa tolkova malko +"a vremeto dali znae 4e govorim za nego?" po-tupo ne mojeha da go izmislqt-tiq ot mtel praat bezbojno tupi reklami Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 ebati "ne e nujno da stoi6 zatvoren v edna ky6ta 3 meseca za da polu4i6 200000 kato za 3 dni moje6 da polu4i6 300000. / ipoteka v koiato sled 3 dni naqma6 ky6ta,i 6te stoi65 zatvoren v dryngolnika 3 god! ima oferta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 20-те секунди е оригинална идея , но дразни много . Всички реклами за прах за пране . Мисля , че са ги правили за малоумници . Оная със "мултифункционалния мъж" не беше толкова зле в началото , но след година и половина на екрана взе да омръзва Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Да ви е честит новият ШПЕК САНЧО.....,а иначе може да прочетете ТОВА,ако не сте го виждали вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аве пичове според мен всички реклами по нашите телевизии за ужасно тъпи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Аве пичове според мен всички реклами по нашите телевизии за ужасно тъпи!!! <{POST_SNAPBACK}> Съгласен! Е, почти.. Или май не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Съгласен!Е, почти.. Или май не... <{POST_SNAPBACK}> последно и ся малко по темата Най-тъпата е "като бях малък се чудех какво прави дядо ми в мъзето...Сега вече знам" и всички за прах за пране ....ужасТ са Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 nai drazne6ta e onaia reklama na ORbit onaq s tiksoto deto si 4isti zabite twa e bati prostotiata ot klasa sa6to i na onia prah za prane s onia debili ama ne pomnq to4no na koi prah be6e Kadeto hotela se kazwa "pri MAria" twa sa unikalno prosti reklami Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Хаха...има една 'имам мултифункционален мъж,мултифункционална кола,мулти незнам си какво...' мнооого е тъпа А и една на Ариана ли кво е там с една мазна чалга певица....кой ги мисли такива неща,не знам,ама определено не е наред,ако си мисли ,че на някой ще му допадне...А тая на Rama-та ноу комент че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Най-тъпата реклама, която въртят напоследък е за Бамбуча. Такова тъпо нещо не бях виждал до сега. От ден на ден като че ли се състезават кой ще неправи по-тъп реклама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Най-тъпата реклама, която въртят напоследък е за Бамбуча. Такова тъпо нещо не бях виждал до сега. От ден на ден като че ли се състезават кой ще неправи по-тъп реклама. супер яка реклама е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Мен най-много ме дразнят рекламите за прахове за пране,които покриват всичките 71468971236481736 критерия за перфектен прах за пране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Намерихте какво да питате. То трябва цяла книга да се напиша за БГ рекламите. Хвани една, блъскай в друга, от тъпи по-тъпи. Т'ва Рама маргарин, т'ва лютеница Тодорка, т'ва рекламата на М-Тел " ...това бяха 20 минути...." МНОООООО тъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 супер яка реклама е това <{POST_SNAPBACK}> и мен много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 "Свободата,Санчо.....дрън дрън" Салам?Дон Кихот? Пуффффф! Тая бамбуча ме кефи,как изговаря онова име.....май литъл брадър диминухумуху.... Тия покрай изборите бяха бая тъпи.... И ми е супер смешна оная на Бонукс,дето един чичка вдишва дълбоко въздух и си предтсавя че е на морето! Смешно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Супер тъпа е рекламата на мтел за мтел 20 с тоя гологлавия рапон дето седи и мълчи...или пъък за оня салам ли е кво с дон кихот Свободата Санчо дрън дрън хаха мн е гнусна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Бе има и яки реклами, Примерно преди ме кефеше рекламата с оная мутра - охраната на дискотеката и ония дето само го ебаваха Не знам кой е тоя пич дето играе охранителя, обаче определено има дарбата да изглежда глупав. А иначе .. "Пий Фанта, бъди Бамбуча" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 97% SUX ... повечето реклами са убиици на мозъчни клетки и супер малоумни като замисъл. Бамучата се понася, но ония тапанар на М-тел-а дет е направо дразни както и онези на некви тъпи маргарини, сирена и лютеница ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 По4ти вси4ки реклами са много прости Наи ме кефи рекламата на Pepsi Light Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Наистина най-тъпата е: "хън мън ъъъ като прахосмукачка за петна"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Наистина най-тъпата е: "хън мън ъъъ като прахосмукачка за петна"... <{POST_SNAPBACK}> Да бее, олее, тая много ме дразни, честно(имам предвид тая актрисата хаха в тея реклами), дето още малко ще му навре прахосмукачката в устата! От много време не гледам реклами и съвсем предвидливо сменям канала винаги навреме (понякога се натъквам на реклами на 3-4 последователни канала), но иначе успешно лавирам между каналите. Та последната, която ми е останала в съзнанието за смешна (в добрия смисъл), е за едни бонбони/дъвка ли беше пак бяха за зъби, дето един хубав папарак в близката горичка снимаше някаква звезда (малко се получи като в песен на Спенс), и като му лъснаха зъбите, песа на оная ми ти звезда и свали сутиена аххах Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Рекламата на Pepsi Twist пък мен много ме радва. "Щот съм балък" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Сега ме карате да се замисля... за втори път тази година... и вече съм убеден, че рекламите, които ние правим са прекалено малко и все пак са тъпи та чак вдлъбнати, а тези реклами, които купуваме от други страни са възможно най-ефтините, за да не ляга много на джоба на разпространителя Поне така си го обяснявам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 За да се радвате на хубави реклами гледайте "Рекламна пауза"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Най-простата реклама е тази ,в която се промотираха капачки за буркани!Срам и позор!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.