Jump to content
BulForum.com

Коя е най тъпата реклама според Вас???

MuFFi

Recommended Posts

Данчо да се жени....Да да!!!Данчо и деца....Да да..../с гарнитура от петна

+vsqka edna reklama na bonux;+tupite 20 sec mul4anie koito bili tolkova mnogo-bastun 20 sec i mni govorene sa tolkova malko :angry1

+"a vremeto dali znae 4e govorim za nego?" :angry1 :angry1 po-tupo ne mojeha da go izmislqt-tiq ot mtel praat bezbojno tupi reklami :ghost

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

ebati "ne e nujno da stoi6 zatvoren v edna ky6ta 3 meseca za da polu4i6 200000 kato za 3 dni moje6 da polu4i6 300000. / ipoteka v koiato sled 3 dni naqma6 ky6ta,i 6te stoi65 zatvoren v dryngolnika 3 god! ima oferta...

20-те секунди е оригинална идея , но дразни много . Всички реклами за прах за пране :sick . Мисля , че са ги правили за малоумници . Оная със "мултифункционалния мъж" не беше толкова зле в началото , но след година и половина на екрана взе да омръзва :bgrin:

Съгласен!

Е, почти..

Или май не...

:)

последно :confused :angry: :angry1

и ся малко по темата :) Най-тъпата е "като бях малък се чудех какво прави дядо ми в мъзето...Сега вече знам" и всички за прах за пране ....ужасТ са

nai drazne6ta e onaia reklama na ORbit onaq s tiksoto deto si 4isti zabite twa e bati prostotiata ot klasa

sa6to i na onia prah za prane

s onia debili ama ne pomnq to4no na koi prah be6e

Kadeto hotela se kazwa "pri MAria"

twa sa unikalno prosti reklami

Хаха...има една 'имам мултифункционален мъж,мултифункционална кола,мулти незнам си какво...' мнооого е тъпа :D :) А и една на Ариана ли кво е там с една мазна чалга певица....кой ги мисли такива неща,не знам,ама определено не е наред,ако си мисли ,че на някой ще му допадне...А тая на Rama-та ноу комент че... :huh: :D :D :)

• 3 weeks later...

Най-тъпата реклама, която въртят напоследък е за Бамбуча. Такова тъпо нещо не бях виждал до сега. От ден на ден като че ли се състезават кой ще неправи по-тъп реклама. :sick:

Най-тъпата реклама, която въртят напоследък е за Бамбуча. Такова тъпо нещо не бях виждал до сега. От ден на ден като че ли се състезават кой ще неправи по-тъп реклама. :sick:

супер яка реклама е това :)

Мен най-много ме дразнят рекламите за прахове за пране,които покриват всичките 71468971236481736 критерия за перфектен прах за пране.

Намерихте какво да питате. То трябва цяла книга да се напиша за БГ рекламите. Хвани една, блъскай в друга, от тъпи по-тъпи. Т'ва Рама маргарин, т'ва лютеница Тодорка, т'ва рекламата на М-Тел " ...това бяха 20 минути...."

МНОООООО тъпи :wacko: :wacko: :wacko:

• 1 month later...

"Свободата,Санчо.....дрън дрън" Салам?Дон Кихот? :confused :blink: Пуффффф! :blink:

Тая бамбуча ме кефи,как изговаря онова име.....май литъл брадър диминухумуху.... :D Тия покрай изборите бяха бая тъпи.... :) И ми е супер смешна оная на Бонукс,дето един чичка вдишва дълбоко въздух и си предтсавя че е на морето! :lol: Смешно.... :D

Супер тъпа е рекламата на мтел за мтел 20 с тоя гологлавия рапон дето седи и мълчи...или пъък за оня салам ли е кво с дон кихот Свободата Санчо дрън дрън хаха мн е гнусна...

Бе има и яки реклами, Примерно преди ме кефеше рекламата с оная мутра - охраната на дискотеката и ония дето само го ебаваха :) Не знам кой е тоя пич дето играе охранителя, обаче определено има дарбата да изглежда глупав.

А иначе .. "Пий Фанта, бъди Бамбуча" :)

97% SUX ... повечето реклами са убиици на мозъчни клетки и супер малоумни като замисъл. Бамучата се понася, но ония тапанар на М-тел-а дет е направо дразни както и онези на некви тъпи маргарини, сирена и лютеница ...

Наистина най-тъпата е: "хън мън ъъъ като прахосмукачка за петна"...

Да бее, олее, тая много ме дразни, честно(имам предвид тая актрисата хаха в тея реклами), дето още малко ще му навре прахосмукачката в устата!

От много време не гледам реклами и съвсем предвидливо сменям канала винаги навреме (понякога се натъквам на реклами на 3-4 последователни канала), но иначе успешно лавирам между каналите.

Та последната, която ми е останала в съзнанието за смешна (в добрия смисъл), е за едни бонбони/дъвка ли беше пак бяха за зъби, дето един хубав папарак в близката горичка снимаше някаква звезда (малко се получи като в песен на Спенс), и като му лъснаха зъбите, песа на оная ми ти звезда и свали сутиена :) аххах

Сега ме карате да се замисля... за втори път тази година... и вече съм убеден, че рекламите, които ние правим са прекалено малко и все пак са тъпи та чак вдлъбнати, а тези реклами, които купуваме от други страни са възможно най-ефтините, за да не ляга много на джоба на разпространителя :bgrin:

Поне така си го обяснявам аз :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...