vas90 Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Men super mnoo za da me drazni ''Garniturata ot petna'' , a da ne govorim za oneq novite : ''Tekla rakiika po trubii4ka ...'' kakto i Pooomoooriiieeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Изключително тъ*а реклама е на ДЗИ, като по някой програми я дават два пъти един след друг и то направо да ти писне да гледаш телевизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Men super mnoo za da me drazni ''Garniturata ot petna'' , a da ne govorim za oneq novite : ''Tekla rakiika po trubii4ka ...'' kakto i Pooomoooriiieeeeee <{POST_SNAPBACK}> В казан си се пеклапо тръбичка текла ракиййййчице от Помооорие. Е това направо ме разбива Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Twa s tam za pupkite sa vinagi bili tupi reklami, a da ne govorim za "SHU 6PEK" twa naprawo me skapwa ot smqh.Sq novite ne sum gi gledal, ama twa s raki4icata mi izglejda mnooo tupo kakto go razkazwate Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 На Мосю Бриколаж рекламите са малко от час по трудово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 В казан си се пеклапо тръбичка текла ракиййййчице от Помооорие. Е това направо ме разбива <{POST_SNAPBACK}> Изпревари ме с тоя пост. А напоследък ме дразни и оная на Карнобатска дето една вика на приятеля си-"Ще те харесат." и влизат в няква стая очевидно пълна с бесни алкохолици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Тая реклама на сухия шпек ме нерви отвсякъде... оня дъртак като изцепи с олиговреничния си глас че имал гости от Павликени и че били хубави хора с тон, който означава "Я си посмял да си помислиш че не са хубави хора, я не съм ти купил от шпека"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Мен много взе да ме дразни рекламата на БТК. Те са много , но оная с 5000 телефона , просто е ужасна. Дано да я спрат скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Има една реклама с една бременна жена и явно съпруга й,който само я успокоява,че не трябва да ражда,докато той търси ипотечен кредит презцялата година.Изключително много ме дразни...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз направо не мога да слушам рекламата за киселото мляко родопея. Като ми се разпее Пени ми Пени и направо се чуда как може да се излагат хората заради някой лев. Не виждат ли че замисъла е тъп. Като че ли другия 86 години, само това кисело мляко е ял Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Домът е там където е.....Пудинга.Но разбира се-колко логично!!Аз веднага се досетих,че е пудинга.Следващата от серията вероятно ще нещо като...."Син се завръща от Иракския фронт и казва "Мамо,единственното,което ме крепеше в окопите беше....пудинга на Доктор Йоткер.С фини парченца шоколад и горски плодове,правен по швейцарска технология,а един мармот го завива със станиол.Без накисване..."А за WS телешоп да не говорим.Тея хора не разбраха ли,че вече знаем ,че са българи,а не "типични швейцарци" удивени от функцията на най-новия си продукт Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз направо не мога да слушам рекламата за киселото мляко родопея. Като ми се разпее Пени ми Пени и направо се чуда как може да се излагат хората заради някой лев. Не виждат ли че замисъла е тъп. Като че ли другия 86 години, само това кисело мляко е ял <{POST_SNAPBACK}> True , true. Просто няма никакъв смисъл да го пита на колко години е (като преди това е казал , че мякото е истинско) и после да пее , като не може да го прави това. Няма смисъл от такива реклами и дано и нея да спрат скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз направо не мога да слушам рекламата за киселото мляко родопея. Като ми се разпее Пени ми Пени и направо се чуда как може да се излагат хората заради някой лев. <{POST_SNAPBACK}> Много е тъпа наистина,много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Spored men nai-tapa e reklamata za ''Rama Margarin'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Рекламата на Кока Кола с джуджетата ми се струва доста евтинка.Какво 6те кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 В казан си се пеклапо тръбичка текла ракиййййчице от Помооорие. Е това направо ме разбива <{POST_SNAPBACK}> Ако ти харесва песента няма да е зле да си изтеглиш песните на Черно фередже Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Сетих се за една, на която рекламират новата бутилка на някаква бира и някакви немци опитват бира. Блаххххх!!! Много тъпа реклама, некви олигофрени опитват едновременно бирата и натискат някакъв олигофренски бутон като идиоти Мнооооого тъпа реклама... Българска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 А тея реклами на ония дето можеш да спечелиш екскурзии и Апартаменти (с главно "А") са ужасно скучни и противно , а точно тях ги дават по 39210831023-пъти ! А оная с "Ромео и Жулиета" също е много некадърна, но какво да се прави , трябва да ги гледаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Мен ме дразни рекламата на Родопея с Васил Михайлов. Ядат кисело мляко, дядото казва на колко години е, а нашия почва да пее. Какъв е смисъла? Пък и млякото не е кой знае какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Sphere Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Домът е там където е.....Пудинга.Но разбира се-колко логично!!Аз веднага се досетих,че е пудинга. <{POST_SNAPBACK}> Точно тая реклама с пудинга е супер shit. Мноо ме дразни . Ще му дам един пудинг и ще го пратя на северния полюс, пък кой знае може да се стопли като си го яде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Какво да ви кажа всеки освен че всеки човек си има собствено мнение. Като цяло бих обобщил, че това е една интересна тема за разговор. Хора мислете положително (приличам на премиера САКСкобурготски) винаги можете да наплюете някого без много да ви пука(че даже и да се сбиете). Като бях малък и в чужбина хората по улиците постоянно ме поздравяваха и аз тях със "Здравей"(не на български де). Това е въпрос на култура. Става въпрос за рекламата на Глобул за "Доброто Утро". В момента познавам един човек който ме поздравява по много пъти на ден, но тъй като ми е близък и не му обръщам внимание на това, че даже отвреме на време ми става и смешно. А забелязали ли сте кой колко пъти ви поздравява някой(който и да е) като ви види?(както и да е тази тема е дълга. Рекламите омръзват като ги повторят постоянно и по-всички канали това е. Има Реклами които като ги гледаш винаги те кефят. Има други които първоначално те кефят, но като ги повторят %%% пъти и ти иди наистина да чупиш телевизора. Има и трети при които винаги превключваш канала. Forbidden ме изпревари с въпроса "Коя е най-яката (оригинална) реклама?" kopche на стр.12 гледа и от другата страна браво една реклама със сигурност не се право лесно. AcciDent прав си за "jalkoto samo 4e bez GSM dne6no vreme ne e mnogo mnogo za predpo4itane"(наистина жалко, че трябва да търпим рекламите за ГеСеМе-та) Но да ви кажа, че щом ги дискутираме и цитираме и това един вид реклама и понякога именно тук е рекламата, а не там където я предават. Винаги гледайте рекламата от веселата страна (ако има такава) примерно на мен ми харесва рекламата на Пепси Блу ама не мога да го опиша как или поне не с думи, а със звук . Едни от най-яките реклами са на Спрайт Примерно онази кадето двама младежа се обличат и единия мърляв и излиза, а росителите му изтупани и се питат "Къдее сбъркаме?" после показват другия младеж противопожен на първия изтупан от всякъде почти костюмар и той излиза показват родителите толкова мръсни че все едно са първобитно семейство от праерата и се питат "Къде сбъркахме?". За зелената овца(ъфсъ) смисъла е прост, но няма да го обяснявам. Аз не слушам радио и за това не ми правят впечатления рекламите по радиото. Някои може да се интересуват от "микрофон и мишка" или футболни мачове, но аз рядко слушам такива(фут.м.) по радиото. sasquatch ама ти почти направо каза смисъла за "ОООО Пепи" (ще ти го нахакам отзад ама тва след рекламата). Това донякъде е скрития подтекст, а по-точния може би е "ОООО Пепи" (пониш ли какво правихме преди), но показват само зарибявката. Slayer на мен ми идеше да плюя някъде като видях тази реклама за пръв път "онази мърла дето си лепи шибаното тиксо на жълтите зъби и си мисли че ще ги почисти( Те сигурно и от ХЕИ не могат та някво си тиксо)"(не за друго ми защото и аз някога съм дъвкал такива дъвки). Aquila във вестниците или и аз не знам къде пишеше, че йогурт трябва да бъде патентована българска марка и че тя прозилиза от България..., но Данон не иска да си купи лиценз че продава БГ мляко и въпреки това го произвежда у нас иска да промени името на "Кисело Мляко" на "Йогурт" е за последно не знам със сигурност..., (киселото мляко е дълга тема) cheese цитирам направо Имаше преди време един много сладък виц за това до къде стига рекламата ... Значи - гробища. На надгробните камъни - реклами. "Тук почива едикой си, който редовно ползваше Дентал Плюс" "Тук почива едикой си, който реводно ядеше маргарин Рама" и така нататък. А най-накрая - камък, на който пише "Тук не почива никой, защото баща му редовно ползваше презервативи Дюрекс" "suh 6pek "PERELIK" Събота събота събота събота късен следобед Една такава песен върви с рекламата иначе тя малко напомня на Ооо Пепи. Сноубордистите на Каменица като видях рекламата за пръв път си помислих че са я правили чужденци. Вини Джоунс става за актьор(отколкото за футболист) на Бакарди. (и още коментари имам, но стига толкова ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Spored men nai-tapa e reklamata za ''Rama Margarin'' <{POST_SNAPBACK}> I az mislq taka tva e nai Tupata Reklama naprao mi se otq}|{da Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Според мен по-добре е да се каже коя реклама ви харесва, защото те са рядко срещани. Мен ме кефи много рекламата на вафла Мурени! всички други са боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 I az mislq taka tva e nai Tupata Reklama naprao mi se otq}|{da <{POST_SNAPBACK}> Дам . Тази реклама може само да ти лази по нервите нищо друго. Само песничката е яка , но като я чуеш няколко пъти под ред , защото я дават много пъти, и направо ти писва . Поне маргарина да струваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 "Мъчно ти е за вкъщи? Пудинг?" Дохожда ми се по голяма нужда от тая реклама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.