Jump to content
BulForum.com

Restorer2000

Recommended Posts

Mnogo iaka programka za spasiavane na skapani files, partitions etc.

Poslednia pat, kogato mi spasi zadnika - beshe se omazal cial NTFS partition, ama mnogo iako se be6e omazal  :wir  :bgrin: Ei taia programka mi izvadi vsi4ki cenni failove ot ob6tata boza  :punk

Shtom ti kazwash, zanachi naistina e dobra. Da chukna na durwo, do sega ne mi se e nalagalo da polzwam podobna programka, no shte si ia drupna da ia imam za wseki sluchai. Predi wreme taka w niakoi drug forum biah prochel za podobna programa Lost&Found i sushto taka si ia drupnah - za shtastie kakto kazah weche ne se e nalagalo da ia puskam i dori ne ia znam kak izglejda :D

btw widia li statusa na boarda : "The newest member is The_Godfather" :confused :rolleyes:

btw widia li statusa na boarda : "The newest member is The_Godfather" :confused :rolleyes:

Da be vidiah, ama na koi mu puka :tongue :D

Pone zasega ne smiatam da si smeniam nikname-a :P

btw, programkata naistina e seriozna. Poneje trudno se namirat takiva, zatova e6ih, 4e e zadaljitelno da prisastva v wareza. Na men li4no redovno mi se nalaga da mestia partitioni i toku vij niakoi se skapal pri tazi operacia :wir

Imashe edno vreme edna DOS-ovska programa deto cheteshe NTFS pod DOS. Polzval sam ia, no versiata, koiato imah togava beshe read only. Imashe i druga deto beshe read/write, no ne sam siguren dali ia imam.

Ako za niakogo predstavliava interes da kaze, ste se zarovia iz diskovete si za da ia nameria i ste ia kacha.

ne sam ia polzval tazi konkretno, a sam to4no v toia biznes - vaztanoviavane (i uni6tojavane)

na informacia... Ako raboti pod Win ne mi ia hvali... Nai-dobrite programi v tazi oblast sa OS nezavisimi-

6te re4e 4e ne im e neobhodima OS za da svar6at rabotata si, rabotiat sas vsiaka OS i se zarejdat ot

svoia sobstvena. 6toto ako ti se skape HDD celia, a ne samo edin partition kak 6te ti pomogne

software koito ti e na vaprosnia HDD ili iska to4no opredelena OS za da deistva?! Kofti...

no tova sie moe IMHO....

P.S. - ako ti se stovari po-seriozen problem ot toia sort - zapoviadai! Za members na toia

forum predlagame otstapka v tarifata... :D

ne sam ia polzval tazi konkretno, a sam to4no v toia biznes - vaztanoviavane (i uni6tojavane)

na informacia... Ako raboti pod Win ne mi ia hvali... Nai-dobrite programi v tazi oblast sa OS nezavisimi-

6te re4e 4e ne im e neobhodima OS za da svar6at rabotata si, rabotiat sas vsiaka OS i se zarejdat ot

svoia sobstvena. 6toto ako ti se skape HDD celia, a ne samo edin partition kak 6te ti pomogne

software koito ti e na vaprosnia HDD ili iska to4no opredelena OS za da deistva?! Kofti...

no tova sie moe IMHO....

P.S. - ako ti se stovari po-seriozen problem ot toia sort - zapoviadai! Za members na toia

forum predlagame otstapka v tarifata...  :D

Да бе, Оувърмен, прав си. Ми вземи тогава качи нещо от тези могъщи инструменти във вареза ;) :beerchug

no tova sie moe IMHO....

forum predlagame otstapka v tarifata...  :D

Да бе, Оувърмен, прав си. Ми вземи тогава качи нещо от тези могъщи инструменти във вареза ;) :beerchug

Hm.... Mislia po vaprosa za ka4vaneto im tuka...

No niama da stane za6toto:

1. Ne sa za potrebiteli sas sredno nivo - ako ne boravi6 kakto triabva

s tiah 6te omaje6 ne6tata mnogo jestoko i neobratimo vmesto da

si pomogne6... I tuk niamam predvid teb - prosto vsiakakvi polzvat

toia server...

2. Te sa naistina za mnogo seriozni problemi, ne za igra i eksperimenti.

3. Bih gi ka4il, ako mojeha da se nameriat v net-a po warez serverite,

no vse o6te gi niama (dori i starite im versii) i mi se nalaga da pla6tam

po 300$ za disketa (6toto tolkova sa golemi tia tools) za tiah - a tova

si e nabutvane i si priznavam, 4e ne sam 4ak tolkova goliam samarianin...

Ne se trevoji - veroiatnostta da ti se naloji da gi polzva6, t.e. da ima6 tolkova

goliam problem s HDD si e 1 na 100, a i ne mislia, 4e ima6 4ak tolkova vajna i

unikalna informacia na nego, koiato da si struva vikaneto na "tejkata artileria".

Moia savet e - pravi Backup-i...

A ako naistina preceni6, 4e ti e tolkova vajna informaciata na HDD i problema

ne moje da se re6i s masovite tools - obadi se - kakto kazah 6te ti napravim

otstapka..

Ами принципно си прав, щото наистина важната ми информация се намира върху RAID масиви, така, че съм спокоен B)

Но понеже спомена за тези toolz, та затова беше приказката ;)

Hora ne si zadrustvaite komputura s takiva smeshni programi,a po dobre si kupete zapisvachka i si kachvaite na diskove vagnata informatsia

Prav si - zapisvaite si igri na kompiurite be! Vsi4ko drugo e sme6ka deto samo gi zadrastva!

:wub: :love :wub: :love :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...