Dreamer Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Вероятно, че картата ти не е DX9 хардуерно. Туй е на моя GF4 Ti 4600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Вероятно, че картата ти не е DX9 хардуерно. <{POST_SNAPBACK}> Dreamer do kolkoto pomna i ti si s Ti-tanium znachi i na tebe ne ti tragva mnogo kofti deiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Dreamerdo kolkoto pomna i ti si s Ti-tanium znachi i na tebe ne ti tragva mnogo kofti deiba <{POST_SNAPBACK}> I kvo sega da spiram li da dyrpam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 I kvo segada spiram li da dyrpam? <{POST_SNAPBACK}> mi ako kartatati podarja direct X 9.0 ako li ne nqma smisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 mi ako kartatati podarja direct X 9.0 ako li ne nqma smisal <{POST_SNAPBACK}> nali vijdash kakva e gf4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 nali vijdash kakva e gf4 <{POST_SNAPBACK}> Дърпай, кво ти пречи да пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 ya ya wunderbar <{POST_SNAPBACK}> прецакан архив Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 a registrasionnia cod kakav e <{POST_SNAPBACK}> da be kak e coda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PC-KILLER Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Хмм 253 ми даде. Утре като си взема AMD64-то ще пробвам пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ya ya wunderbar Yaaa...wunderrar Shte si go drapna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 се тая нещо има проблем с качването тук, защото качвам го в рар, и сякаш го архивира повторно иначе е ок http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/3DMark05....Only-ORiON.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Дърпай, кво ти пречи да пробваш <{POST_SNAPBACK}> Нали казахме, че не е за тези карти? Като пробва какво? Картата му ще почне да поддържа ДХ9 ? Gorgar, дърпай, само ако смяташ скоро да правиш ъпгрейд на видеокарта. P.S. Хаха "wunderrar" ! Това ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Дайте ъплоад на минимум. Не ви трябва да ъплоадвате. Това си е мое задължение :Д <{POST_SNAPBACK}> A след време коефицента няма ли да е от значение не че се оплаквам ама все пак да питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 A след време коефицента няма ли да е от значение не че се оплаквам ама все пак да питам Няма. Тоя торент е само докато няма място на вареза. Когато има няма да се ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Между другото като написах кода и ми се отвориха тези тестове, които не бяха маркирани и можеш да ги избереш ако искаш. Тесвах и с тях, резултата стана с 2 точки повече 954 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Между другото като написах кода и ми се отвориха тези тестове, които не бяха маркирани <{POST_SNAPBACK}> Emi kaji koda de! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 8CFET-RDJLH-CFHSJ-EP41H Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 8CFET-RDJLH-CFHSJ-EP41H <{POST_SNAPBACK}> Mersi....razlikata beshe samo 6 tochki 1136! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 ...резултата стана с 2 точки повече Охооо...цели 2 точки А аз съм още на 40%....значи ще постна утре, ама къде ги зареждате, като FTP-то е на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 952 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 При мен е 584 Та в този ред на мисли кое е по-добре да смениа CPU-то (P4 2.6HT) ili VGA FX 5700Q Знам, че ниама да е лошо и двете ама засега няма достатъчно$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 При мен е 584 Та в този ред на мисли кое е по-добре да смениа CPU-то (P4 2.6HT)... Веднага ще ти кажа като тествам, щото съм със същия процесор и по-добра карта(въпреки, че отсега залагам на картата ), само че след като си реша един основен проблем: Току що го инсталирах, сложих му серийния, дето е по-горе, обаче ми пише, че системата ми не отговаряла на неговите изисквания(което си е чиста глупост...няма дори един пункт, дето не отговаря), не можел да пусне нито един тест....и ми препоръчва да съм си пуснел 3DMark03 или 2001SE... Опитах се(чрез рестарт) да му 'обясня', че тия горните вече съм ги пускал, ама нещо е затъпял и не ще да ме разбере . Някой появи ли му се същия проблем? П.П. Подобен проблем имах и с 03-версията, но тогава си имаше патч за целта, а тука като гледам вече давате резултати с тази версия..... А ето един Линк, в който можете да видите, с кои карти върви....за тези, които ще са разочаровани после, че само са го теглили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 (Поствам отново, че предишния стана много дълъг, а + този.... ) Първо - чакайте малко да намаля оборотите на всички вентилатори, че не мога да се съсредоточа да пиша. Второ - оправих си проблема - Pixel shader-а ми беше на 2.1, вместо на 2.0. Трето - бахти теста - през цялото време насича яко и върви около 10 fps, а на CPU слиза на 3-4 fps и при вас ли е така? Клокнах малко процесора (3.2) ; клокнах малко картата (400:720) и на 1024Х768 изкарах 2722. Честно казано очаквах дори по-малко, като гледах как насича. И тъй като хич не обичам да ми насича, реших да се тествам на 640Х480. Не че беше нещо по-различно (кадрите се вдигнаха на около 20-тина и нещо) и като краен резултат ми изписа: 3618. Тези резултати са без последните 2 теста (Feature tests и Batch size tests). После ще опитам и с тях и като се освободи някой и друг килобайт местенце на ftp-то веднага ще кача screenshot-че. П.П. Между другото драконът, ако се яви на световното по скокове във вода, със сигурност ще вземе първото място, щото като прескочи кораба-балон и се пльосна във водата, не направи дори и малки вълнички, вместо да изплиска половината езеро. Edit: Пуснах и останалите тестове при същите настройки - нов резултат: 2730 Тъй като имам аванс и в CPU-то и в картата, вероятно ще прескоча 3000, ако пусна всичко на max, ама не виждам смисъл, а и картата ми засега е с кофти охлаждане(Ael, излагаш се - нали щяхме да слагаме новия охладител .......чакам твоите точки....) - тестовете и така са си бая трудни за изпълнение. Системата: ASUS P4P800 / P4 2.6@3.2(HT) / 2X512 DDR400 (d.ch.) / 2X160 Gb Seagate S-ATA / ATI 9800 Pro / Samsung 21" / (+ CD-RW 52X Teac + DVD-ROM 48X TEAC + няколко аудио карти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Точките ти наистина са доста, щото дават Х800ХТ PE да изкарва 3500 Обаче има нещо гнило в тоя марк. Не може радеон 9550 да вади повече точки от 5900ХТ, тва е абсолютен абсурд. Може би е оптимизиран за карти на АТИ или има някаква лъжа. Foxy имаше такава карта нека той да тества и да си каже резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.