Valesh Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 6a premahna vsi4ki orajiia .6a dam pari za da se izlekuvat vsi4ki bolni na sveta.6a napravq ka6ta na vseki bezdomen i 6a si kupq edna oramna vila na havaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 shte vzema 80 milqrda i sha si jiveq idealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ex deca..... ami 6te si pojiveq,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 bih izkorenil nasilieto , nespravedlivostta lajata , korupciqta.Bih sprql krajbite nasilieto i si4ko koeto bi moglo da narani edin 4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 1:Пиватизация на някоя швейцарска банка2:Строеж на най-голямият завод за сапуни "worldsoap" или нещо такова 3:Събиране на всички цигани и араби<начело с осама бин ладен и такива други хахори> с цел изготвянето на голямо количество суровина за завода <{POST_SNAPBACK}> ще се освободи много място но пък идеята е чудесна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 hahahahahha i na men mi dopada taq ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ами ще разпоредя Сибир да стане държава за циганите и сичката черна напаст (араби,евреи и т.н без негрите) там да си живеят в концлагери под строг режим 2-ро ще си напълня джобченцето с кинти и от тама нататък ще измисля какво да правя. Бтв за 24 нищо неможе да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 ами ще разпоредя Сибири да стане държава за циганите и сичката черна напаст (араби,евреи и т.н без негрите) там да си живеят в концлагери под строг режим 2-ро ще си напълня джобченцето с кинти и от тама нататък ще измисля какво да правя.Бтв за 24 нищо неможе да стане. <{POST_SNAPBACK}> нищо но достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ще я взривя. Е***** якия взрив ще се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 24 4аса са прекалено малко време...но за този период бих премахнала наркотиците...глада...страданието и оръжията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 ами 6те си приватизирам една компанийка дето произвежда така известното Blue Label и оттам нататък "каквото сабя покаже и 4естта майко йуна6ка"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Като начало ще изготвя дългосрочен бизнес план с краткосрочно изпълнение (24 часа). Всички акции на Microsoft - на мое име, всички пари на Султана на Брумей - също. После ще подпукам акциите на Coka Cola. Стига да съм жив и здрав (което е най-важното за един човек) т'ва ми стига. Относно промяната на света към по-добро - като забогатея ще имам повече време да се занимавам с това. <{POST_SNAPBACK}> мммммммм....... взе ми идеята да му се не види....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 shte vzema 80 milqrda i sha si jiveq idealno <{POST_SNAPBACK}> Samo 80 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 - Ще се опитам да възстановя мира между самите държави, но не ми се вярва, че това ще реши проблема... - ako moje6e bih izkorenil omrazata,licemerieto,egoizma,PARITE i bih dal na vseki 6tastieto ot koeto ima nujda - за този период бих премахнала наркотиците...глада...страданието и оръжията! Все едно че гледам Мис Свят....... ...... бих направил: - Да забраня на Къци да се появява по каквато и да е причниа на телевизияония екран - Да вдинга Д+ 584857395739 пъти - Да забраня на Кристина, Бритни и другите там "фусти" да пеят. - Да намаля драстично броят на чалга-заведенията (да има малко за фолк-терминаторите да не плачат) - и още много неща.............. Гласувайте за мен на 104332 без увеличение на тарифата, и може да спечелите Трабантчето ми. Гласувайте неограничено!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Дори и фантазийте ми не са толкова големи за да мисля за цяла планета Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 хааха а ве аз не знам кво ша направя с мен си .. ти планети ..глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Еех, добре си помечтахме.Някои замисли ли се какво ще направи в следващите 24ч без власт? честити Зарезан на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Tova s planetata za 24 4asa... abe mnogo slojno mi se vijda. Kvo tolkova 6te naprava?! Mi 6te si kupa vsi4ko deto iskam, tva mislia da napravia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ще потопя Америка, но преди това ще налея всичките й ресурси в България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Щях да направя варез.ру да е с най-голямо ФТП и който каже нещо лошо или спами щях да го наказвам с директен бан и замръзяване на всички банкови преводи и заплатата му за 3 месеца, за да разбере че повече така не трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ще направя като царя в България - ще прибера каквото мога ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ми ще си напълня гаредероба с дрехи на Prada и Levi's :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Ако само за 24 часа управлявам ще се нагъча с около 1000 000 00$ ,ще освободя всички,които познавам от затвора(wink-wink) и с тези пари в България всичко е възможно => вече имам план за управление и разцвет на БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.