miro123 Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 a nqkoi da ima rabotesha Food WorkShop Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 търся софтуеър за магазин-склад ако може на бг благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Ако си готов да си плащаш, мога да ти дам под наем с необходимия супорт. С много екстри за контрол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 A kak to4no se puska (kade se pi6e cd-keya) 6toto na mene mi dava nqkakva gre6ka pi6e "overflow" i ne6te da tragne <{POST_SNAPBACK}> mandirimuniak hi, Na men ne6to ne mi q dava tazi gre6ka. A cd-key sa pi6e samo na nqkoi ot programite v paketa. Gre6kata moje da e ot tova 4e programkata e stari4ka i da ne traga pod WinXP ili Win2000 v koeto ne sam siguren. Probvai da varne6 godinite i moje i da stane. Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikon Posted October 4, 2004 Author Share Posted October 4, 2004 Ако си готов да си плащаш, мога да ти дам под наем с необходимия супорт. С много екстри за контрол. <{POST_SNAPBACK}> по-горе писах;не е за мен и човека не плаща а за сега MICROINVEST върши работа. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 mandirimuniak hi,Na men ne6to ne mi q dava tazi gre6ka. A cd-key sa pi6e samo na nqkoi ot programite v paketa. Gre6kata moje da e ot tova 4e programkata e stari4ka i da ne traga pod WinXP ili Win2000 v koeto ne sam siguren. Probvai da varne6 godinite i moje i da stane. Uspeh <{POST_SNAPBACK}> S XP sam no ne6te da trugne. Nqma li nqkoq po-nova versiq koqto da mi raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 S XP sam no ne6te da trugne. Nqma li nqkoq po-nova versiq koqto da mi raboti <{POST_SNAPBACK}> Ne moga da namerq po nova versiq. Pak na vikon e tragnala. Ne6to ot PC ti e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ne moga da namerq po nova versiq. Pak na vikon e tragnala. Ne6to ot PC ti e. <{POST_SNAPBACK}> ne e ot pc i na men mi dava sashtoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a nqkoi da znae programa za proizvoditeli ne za skald,trqbwa mi da ima za vkarwane na kosumativi za proizwodstwoto i za zaqvki za gotowata produkziq i da ti pravi balans megdu dwete <{POST_SNAPBACK}> Hi, Dneska shte vidq da pitam uchitelq si po PC s4etovodstvo i 6te ti dam otgovor za programata deto tarsi4. Priqten den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a nqkoi da znae programa za proizvoditeli ne za skald,trqbwa mi da ima za vkarwane na kosumativi za proizwodstwoto i za zaqvki za gotowata produkziq i da ti pravi balans megdu dwete <{POST_SNAPBACK}> Zna4i programite koito mogat da ti svar6at rabota sa: AJUR, ПЛЮС МИНУС, БИЗНЕС НАВИГАТОР. DANO SAM TI POMOGNAL PONE MALKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik_m Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Микроинвеста се тегли безплатно от сайта им, друг е въпроса ако има крак или генератор за нея.... Също погледнете www.gensoft.com новото име на програмката Decart сега е MoneyWorks, една такава шаренка складова програмка - може да ви хареса. Преднставени са на панаира, дават едни минидискчета с програмата на който се интересува. <{POST_SNAPBACK}> Тя Money Works е здрава програма ама 300 кинта за една машина нещо не ми се дават, наистина програмата си заслужава но ако бутнат малко цената й ще е по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik_m Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Eto go ADRESA ot kadeto mojete da si izteglite MICROINVEST + WINSKLAD :http://free.bol.bg/tojjig/ Dano Vi haresat. <{POST_SNAPBACK}> тази програма winsklad като я пусна и ми иска потребител и парола, те са някакви стандартни или трябва да се регистрирам там. Да не би да се прави прегистрация на сайта им? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 тази програма winsklad като я пусна и ми иска потребител и парола, те са някакви стандартни или трябва да се регистрирам там. Да не би да се прави прегистрация на сайта им? <{POST_SNAPBACK}> Winsklad e evolucionna programa i sled 30 dena spira da ti raboti. Ako si namerish crack ili key sha kara pove4e no ina4e ne. Sluchaino ako namerishtakiva "svirkai" vav foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik_m Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Winsklad e evolucionna programa i sled 30 dena spira da ti raboti. Ako si namerish crack ili key sha kara pove4e no ina4e ne. Sluchaino ako namerishtakiva "svirkai" vav foruma. <{POST_SNAPBACK}> dobre, stiga da namerq takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Ей тва е програмата. Работил съм с нея - супер е, обаче не знам да я има някъде безплатно. Иначе от сайта им може да се дръпне демо версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 хей, ако не сте забелязали (аз чак сега видях де), кейгенератори за Декарт-а са пуснати на свобода след бруталната скрита камера в Господари на ефира Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnv Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Vladovsoft Склад е безплатен счетоводен софтуер за управление на складове и магазини. Отличава се с богата функционалност, изчистен и приятен интерфейс и е много лесен за разучаване и употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 мога да ти препоръчам mdstore - но е платена Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Аз работя със Zeron. Много съм доволна. Има безплатно демо ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Абе хора тази тема май е мухлясала от старост,но все пак НЕ препоръчвам Workflow.Много е кофти. За най-елементарни справки иска хиляда операции за да извлечеш необходимата ти информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanz23 Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 http://www.itodorov.com безплатна и работи нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.