cheese Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Люде, трябва ми вила под наем, или някакво малко хотелче, което да приюти една чета от 15 души за един weekend. С механа или въобще място, където да се купоняса качествено. Някой сеща ли се за нещо такова??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Люде, трябва ми вила под наем, или някакво малко хотелче, което да приюти една чета от 15 души за един weekend. С механа или въобще място, където да се купоняса качествено.Някой сеща ли се за нещо такова??? Ако транспорта е осигурен, на този сайт има изобилие от телефони на хотели, хотелчета и къщи за гости из Родопите. Мисля, че няма място, което да не си заслужава, особено малките хотелчета с механите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 бунгало върши ли работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Опа, забравих да уточня, че трябва да е близо до Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ами на хижа Здравец е пълно с хотелчета ,а и сега едва ли има много почиващи - така че направо идете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
etelina Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 този уикенд бях в хисара в станцията на енергото.леглото е 6лв.ползваш басеин и джакузи без пари.подходящо за големи купони Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 etelina, това е великолепна идея! Хиляди благодарности, че ми я даде! P.S. Много хубава снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.