ov3rm4n Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Napulno sum suglasen s Joke i Killerincho Gigabyte xem 4e sa po razumni i po burzi duna sa po Zdravi. Aha... po-zdravi... 6te si go 4uka6 v glavata li tva dano, 4e ti triabva po-zdravo? aman ot takiva neobosnovani s ni6to mnenia... Kakvo zna4i po-zdravi? Dai mi opredelenie za "zdravo" "po-zdravo" i "nai-zdravo" dano... 6toto kato kazva6 "po-zdravi" bih iskal da znam v kakvo se izraziava tva "po-zdravi"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarist Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Mnogo qsno che she solteka e nai gotin s nai novo pokolenie chipseti na NVIDIA razbiva VIA az sum mnogo dovolen ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarist Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Mnogo qsno che solteka izqgda drugite s NVIDA chipset razbiva VIA 6GB transfer na ram s DDR400 Az sam mnogo dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 4, 2003 Author Share Posted June 4, 2003 Kupih si ve4e Soltek mnogo sam dovolen PC-to e samolet s 2Ghz protzesor e Mislq 4e tozi topic moje da bade iztrit ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrazyIvan Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 ako she polzwash USB seriozno w nikakyw sluchai VIA, SYS e po dobre izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 nai lesno e da tursish benchmarkove na si4kite tezi dunna (ili ot tiahnite serii) i taka mojesh da pretsenish. (za pove4eto neshta deto sum si kupil za PC'to taka sum pretseniaval, gledai testove a ne mnenia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 Vij iCE-DOGG az se pobarkah ot sledene na takava informatziq po forumi i kade li ne no ostanah vpe4atlen ot edin sait 6te ti dam linka ima test na 88 dani platki ako ti se zanimava moje6 da pro4ete6 t'va onova ima interesni raboti tova e linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.