4 MOTION Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Така свалих си тази игра от тук. След това инсталация ,както се досещате ! И от тук започнаха проблемите - първо инсталацията продължи около час и половина (разни "унпак" ,след това "инжектинг" и се проточи доста) Но все пак се инсталира без да даде някакви грешки Обаче като я стартирах - дадох "new game" играта се зареди ,след надписа "1912" , ми даде една стая с разни документи и карти, и тефтери ,които като кликна на тях и ги разглеждам ! След това мога да излезна през вратата и пак така с кликане се разхождам по една улица ! Така проблема ми е ,че незнам какво да правя ,през цялото това време не ми показва нищо,нито героя , напълно нищо , и от тази улица няма изход ! А в PC MANIA има ревю на играта ,но не мога да разбера как да излезна от тази ситуация ! Някой ако играе тази игра ,може ли да ми каже как да се оправя ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 в стаята от където започваш има един дневник който те прехвърля на друго място от което взимаш една дискета и пак се връщаш в стаята. излизаш на улицата и там има един човек който те вика да отидеш при него... за по нататъка вече смятам че ще се справиш и сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.