Jump to content
BulForum.com

Искаме си 139 port

Shraika

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Аз пък искам, порт 80 и 53, ама кой ти ги дава... :D

Поне като се местя, ще внимавам да не са ми филтрирани портовете от новото ИСП.

veno said:
Faust imame oferta za da ti se otworqt ports 25, 53, 80

Prosto zaplashtash uslugata koqto polzwash x2 B)

Карай и без това ще мина, не съм от най-платежоспособните. :D

еми аз давам 38 лева на месец и ми като свалям филми от wareza и други нешта винаги ми подържа 7/8kb/s и съм супер доволен.Постоянно имаш интернет без телефона да ти е зает аз това имах предвид

и кое е тоя доставчик сигурно имат някои тъп саит.какво мозеш да си свалиш от там.а цената 38лв на евроком с ддс :P :P

Shraika said:
Vryzkata kam tehnia server e ot 100 do 600kb/s.Tova v evrokoma mislia go niama.I kam tezi ceni ne se na4isliava dds. ;)

Shraika uspeh, pitai gi samo dali prawqt dogowori ili wsichko e na ustna dogoworka. :)

BTW, zhiwo me interesuwa kakwo e kachestwoto na wruzkata i po-specialno na tiq 8k/s.

Taka, che ako moje otidi i testwai wuw twoq priqtel i spodeli sus nas.

Мога да кажа само, че еврокома предлагат страхотни цени.Понеже сега ще се местя в София и проверявам и тяхните провайдъри, които предлагат същите услуги за престъпно високи цени и ниско качество.Бих перефразирал Чърчил...Евроком не е най-доброто, но по-добро от него няма :D

Abe ve4e vednaj biah kazal, 4e tia firmi4ki sa TNTM-ta i pak 6a go povtoria. Mom4eta, ne se zalagvaite po raznite tam eftini nomera. I kvo kato downloada do niakakav si tehen server e s 600K - goliam praz :tongue. Razberete, 4e nai-vajnoto e stabilna mreja i nadejden internet. Te tva e!

godfather napulno si prav no puk ot druga strana ne bih otkazul trafica mi kum warez.ru da e malko po visoki4ak :B i nai ve4e uploada .... :P ama se zadovolqvam s tva deto ima 4e i po zle varianti ima :woot

Predpolgam, 4e i na tozi problem 6te mu se nameri cakata, ama profesionalno, a ne na par4e i s niakakvi nedodialani mrejovi re6enia. Da ne mislite, 4e i na men ne mi se iska da po4na da opavam jici po kvartalite (i bez tova sam go pravil hiliadi pati :wir ) i da predlagam razni "visokoskorostni mreji i ludi trafici", ama taka ne stava, ne e profesinalno i v krai ana krai6tata sam zatava6 v sobstvenata shit :bgrin:

Dobri mreji se praviat s mnogo profesionalno proektirane, zdrav ekip, investirane i marketing, mama mu stara. pfu ciala lekcia iznesoh, ama neise, tva sigurno e ot rakiata :woot :beerchug

Shraika said:
Върнете ни порта не е честно :) .Ниама го от 5 месеца ниакаде.

Ha, zbravih nai-vajnoto. Pi4ove, po 139 port nai-lesno se hakvat ma6inki, taka, 4e po-dobre de za vas da e zatvoren ;)

Shraika said:
Zna4i shte si prekaram net ot drugi dostav4ici.Na edin priatel v4era mu prkaraha.160lv install i 33lv na mesec za 8kb/s i ot 100 do 600kb/s kam servera im. :punk

tva triabva da sa langame

prekarai si :)

tam pyk ako si mislish che vsichko s portovete ti shte e nared :)))

plus tova ne sa licenzirani i syotvetno ne ti davat i nikakyv dokument pro vkliuchvaneto.

che i kabelite im visiat ot blok na blok

vyrji sa vyrji sa..

i az shtiah se vryzvam kym tiah.. :))))

Vyrji sa i vij ineta im deto bil 7-8 kb/s kvo vsyshtnost predstavliava :)

inache kym servera im verno skorostta e goliama, verno i che pomejdu si imat goliama vryzka..

ama tia 160 lv vkliuchvane deto gi davashne ne znam za kakvo sa. Nito modem kupuvsh nito nishto..

I kato niamsh dogovor, utre "niakoi" shte gi podgoni de razdavat net bez licenz i she vi sprat vsichki i hodete se jalvaite deto si iskate :))

Vsishki sa minali s iadovete si pokrai tia filtrirani portove, niama kak. Vsichko si leji na parite.

Ako si mislish che sht enamerish niakoi po-dobyr inet dostavchik za momenta, jestoko se lyjesh.

Prosto go priemi. ;)

Langame sushto filtrirat portowe dokolkoto znam. Pri tiah shemata e slednata : Garow prodawa samo net, ne se zanimawa s puskane na kebeli i takiwa raboti, tezi deto wzimat neta ot nego, po 25 lv, go prodawat po 35 i se grijat za okabeliawaneto i t.n. na razni kwartali ili chasti ot kwartali. Te si imat sobstweni imena kato LautaNet, HyperNet i podobni. Az sum goworil s choweka koito se zanimawa s mrejata za moia kwartal i toi mi kaza che filtrirat portowete. Za nashe dobro i t.n. Purwo obeshtawashe da pusne kabeli do nas. Posle kaza che mnogo daleche mu bilo, ako iskam da mi sloji wireless ama niama da mi struwa 160 lv samo :)

Sushto taka i drugo ima : edin priatel chaka ot predi nowa godina da go wkluchat, jivee blizo do ulica Bogomil, koeto si e pochti na centura - i chaka weche 5 meseca !!! Toi mai weche se otkaza - wika niama da hoda da im se molia da mi wzemat 200 lv ia !!!

Tva ne e atestat za sravnenie, zashtoto i az 4akah tolkova, za da me vurjat evrocom...i vseki pat kato zvanqh me preprashtaha nalqvo i nadqsno...a kato hodih li4no mi davaha telefon na koito da proverqvam...awe ala bala ti kazvam i tukmo bqh reshil da se otkazvam, kogato sled 4 meseca i neshto doidoha do tursqt shahtite zad bloka...

istina e oba4e, 4e evrocom sa po-stabilni ot lang-game e i ako opravqt localniq ve4e shte e savsem drugo neshto...no pak za vsi4ko se iska pari i vreme ;)

Istinata e che Evrokom sashto imat treski za dialane, no za razlika ot drugite (takiva obache NIAMA) te veche imat pusnata optika iz cialo selo. :woot

Edinstvenoto, koeto im triabva v momenta e "malko" upgrade na kanala (znam kakvo beshe predi godina i polovina - dve, i sega kak e) i da vdifgnat skorostta v lokalnata mreza. Tova sa neshtata deto imat nuzda ot "pipvane". :wir

Za support niama da govoria, zashtoto v BG support NIMA pri nikogo, prosto, takiva sa si ni bulgarskite uslovia. :confused

Chesno kazano Erokom niamat konkurencia, niama nikoi drug v cialo selo, koito da ima takiva vazmoznosti. Ako se poiavi, moze i da ima efekt, no ne mi se viarva.

Zasega obache niama druga alternativa. :beerchug

Dreamer said:
Как бееее, лангейм са конкуренция :))))))))))

Дриймър,лангейм наистина са конкуренция.В Евроком станахме много маймуни на един клон и хората почнаха да се чудят дали ще продължите да бъдете толкова стабилни( :huh: ) колкото досега. Пък и не знам колко хора ще се притесняват за на лангейм лицензите,след като при тях явно е по евтино. Последно: ще има ли 139 или не ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...