Jump to content
BulForum.com

Battlefield server needed

TicaL

Recommended Posts

mi shtoto sigorno nema koi da igrae na BattleField .... shtoto si4ki cukame RtCW:ET :P ta koi she trugne battlefield ??!?!?!?!

P.S. mislq 4e na toq post ne mu e tuk mqstoto

mi shtoto sigorno nema koi da igrae na BattleField .... shtoto si4ki cukame RtCW:ET  ta koi she trugne battlefield ??!?!?!?!

KOI STE TEIA VSI4KI BE, IA SE PREBROITE I SE STROITE! i ako ti si mislitelia na taia cialata grupa zemi se grymni po dobre, 6toto mislite ti ni6to ne struvat. 6to ne si smeni6 nickname-a na typanar. a?

pi4 ne sum trugnal da se zaqjdam , shto vie ne se prebroite i da se stroite i togava dori az moje da pusna server na battle field ako se suberete pove4e ot 10 4oveka ......

TicaL said:
mi shtoto sigorno nema koi da igrae na BattleField .... shtoto si4ki cukame RtCW:ET  ta koi she trugne battlefield ??!?!?!?!

KOI STE TEIA VSI4KI BE, IA SE PREBROITE I SE STROITE! i ako ti si mislitelia na taia cialata grupa zemi se grymni po dobre, 6toto mislite ti ni6to ne struvat. 6to ne si smeni6 nickname-a na typanar. a?

A we BattleField e super neskoposana igra.Ne4e sam golqm fen na ET ma pone po qk multiplayer pada ot BF :punk

predi da izleze battlefield ne igraeh 3dps igri, battlefield me vpe4atli s radikalnoto si otno6enie kym gamerskite zelania, a imeno da moze da kara6 ma6ini i tyi..., ne znam za6to u bg mnogo hora govoriat 4e e nekoposana igra, pri polozenie 4e e n1 po igraene v cial sviat, ako ma6inite(pc) vi sa zle ok, az ia cykam perfektno na p3 933Mhz s Geforce 4 se.

TicaL said:
predi da izleze battlefield ne igraeh 3dps igri, battlefield me vpe4atli s radikalnoto si otno6enie kym gamerskite zelania, a imeno da moze da kara6 ma6ini i tyi..., ne znam za6to u bg mnogo hora govoriat 4e e nekoposana igra, pri polozenie 4e e n1 po igraene v cial sviat, ako ma6inite(pc) vi sa zle ok, az ia cykam perfektno na p3 933Mhz s Geforce 4 se.

To vinagi e taka kakvoto e populqrno vav America ili drugade iz sveta tuka e bokluk ot opit go znam

P.S No vse pak BF si e golqm bokluk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...