Jump to content
BulForum.com

Новият Волфенщайн под Линукс?

Faust

Recommended Posts

Като видях, че има и линукс тест, много се зарадвах, но изглежда нещо не работи както трябва.Успях да го стартирам, макар и в малко прозорче се влизаше във всички менюта и си настроих нещата.След това реших да вляза в сървъра, отначало всичко се зареди, видях коя е картата, името на сървъра, но след това започна едно чакане, което завърши с изхвърляне в конзолата.Някой успял ли е да я подкара?

mi az sym q igral do sega samo v linux

ponqkoga igrata izliza sled zavyrshvane na edna karta kato trygne da zarejda sledvashtata

Sys_LoadDll(cgame) succeeded!

LOADING... collision map

Received signal 15, exiting...

Shutdown tty console

Ето това ми дава, преди да ме изхвърли.И още един гаден проблем, като се стартира се стартира в прозорец и една часто от екрана остава във черти.

da ponqkoga i s Received signal 15 izliza, tva i na samiq server se sluhva, toi syshto e na linux

ta po princip e vyzmojno, no taq greshka e tvyrde obshta za da moje da se napravi nqkyv izvod za tvoq sluchai

da ponqkoga i s Received signal 15 izliza, tva i na samiq server se sluhva, toi syshto e na linux

ta po princip e vyzmojno, no taq greshka e tvyrde obshta za da moje da se napravi nqkyv izvod za tvoq sluchai

Да, но при мен го дава винаги и изглежда е след зареждането на някакв collision map.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...