Faust Posted May 17, 2003 Share Posted May 17, 2003 Като видях, че има и линукс тест, много се зарадвах, но изглежда нещо не работи както трябва.Успях да го стартирам, макар и в малко прозорче се влизаше във всички менюта и си настроих нещата.След това реших да вляза в сървъра, отначало всичко се зареди, видях коя е картата, името на сървъра, но след това започна едно чакане, което завърши с изхвърляне в конзолата.Някой успял ли е да я подкара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 17, 2003 Share Posted May 17, 2003 mi az sym q igral do sega samo v linux ponqkoga igrata izliza sled zavyrshvane na edna karta kato trygne da zarejda sledvashtata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted May 18, 2003 Author Share Posted May 18, 2003 mi az sym q igral do sega samo v linuxponqkoga igrata izliza sled zavyrshvane na edna karta kato trygne da zarejda sledvashtata Sys_LoadDll(cgame) succeeded! LOADING... collision map Received signal 15, exiting... Shutdown tty console Ето това ми дава, преди да ме изхвърли.И още един гаден проблем, като се стартира се стартира в прозорец и една часто от екрана остава във черти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted May 18, 2003 Share Posted May 18, 2003 da ponqkoga i s Received signal 15 izliza, tva i na samiq server se sluhva, toi syshto e na linux ta po princip e vyzmojno, no taq greshka e tvyrde obshta za da moje da se napravi nqkyv izvod za tvoq sluchai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted May 18, 2003 Author Share Posted May 18, 2003 da ponqkoga i s Received signal 15 izliza, tva i na samiq server se sluhva, toi syshto e na linuxta po princip e vyzmojno, no taq greshka e tvyrde obshta za da moje da se napravi nqkyv izvod za tvoq sluchai Да, но при мен го дава винаги и изглежда е след зареждането на някакв collision map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.