Jump to content
BulForum.com

Музика, на която се разцепвате ;)

Valkyre

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

и аз се кефя на Dope reach squad :punk >>>Няма такава песен :P

и на Within Temptation...някой ако е слушал Enter :)

и по Savage Garden си падам >>>Truly Madly Deeply

и на Evanescence се кефя>>>всичко :)

охо-сетих се за една разкъртваща песен на Врабчетата-Бански на Лалета :lol:

game feat lil'scrappy-southside

Lil'Scrappy feat Lil'Jon - Head Bussa

Trillville Ft. Cutty - Some Cut

Ciara Ft. Missy Elliott - 1 2 Step

кефат ме и на 50centa няма нужда да споменавам кои те са си извсни

на Shyne някой песни

зависи от настроението ми

аа сетих се за една чалга :)

Преслава-Дяволска Жена ха ха

То тука само метали сте се сабрали маина.Аиде и феновете на транса,клубната музика и техното се обадят то не може така верно че и жиците са си здрави,но това определено не е единствената музика на която можеш да издивееш тотално :music :music :music :music :punk :punk :punk :punk

То тука само метали сте се сабрали маина.Аиде и феновете на транса,клубната музика и техното се обадят то не може така верно че и жиците са си здрави,но това определено не е единствената музика на която можеш да издивееш тотално :music :music :music :music :punk :punk :punk :punk

TRANCE i dnb v posledno vreme me otnasqt nadale4e , hora, slu6aite CYAN

Edited by Baba_qga

Мен пък ме отнасят надалече TOOL - най-уникалната група на света. Просто нямат равни. Отнасят ме и Nevermore, Dream Theater, Stabbing Westward, Alice In Chains и още много други.

Днес отново слушах последния албум на Cradle of Filth и много му се изкефих. Тези хора винаги ми действат добре.

Абе, музиката зависи от настроението. Снощи например се смазах с Kreator и Death :punk Понякога ми се слуша progressive, понякога класическо heavy, друг път trash или death. Понякога ме радват и нео метъл групите... а и неща които нямат общо с метъла.

offtopic: А последните постове са доста "неметални", аз затова реших отново да се намеся :D :P

PS. Как щях да забравя един човек, чиито вокали са тотално разцепващи - KING DIAMOND!!! :woot :devil :punk

Keti Garbi-Esena Mono.......

Разцепвам се, разцепвам се... ми де да знам, много са песните, които ме карат да извидявам... Но най-свежото попълнение в плейлиста ми е кавърът на германците EvEr EvE на песента House of the rising sun - оригиналът е на Animals. Кефят ме и даркуейв банди като Тайп Оу Негатийв :ph34r: ииии.. Муунспел, както и онея каламбури Boney neM - страшни гавъри правят :punk (има разлика между Boney M и Boney neM!!! :angry: )

Iced Earth-My own savior :punk

Rammstein-Engel;Oomph!-Augen auf;Bad Religion-The defense;System of a down-Toxicity;Nine inch nails-Closer.......

също полудявам на сичко на Tiesto,Narcotic thrust,Delirium :punk