RaptoR Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=WP5GlfF2rB4&index=119&list=PL7828BE30DBAD7CE3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 In Memoriam На този ден ни напуска най-чувствената китара - Гари Мур Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Добре че все пак от време на време поглеждам по малко телевизия... Попаднах на едно интервю в с невероятната сладурка Нина Николина и на фон вървеше тази невероятна песен, която си въобразих, че е нова. А тя се оказа от 2017. И никъде не съм чул за нея, дори и по радиата, които често слушам напоследък, защото повече карам един бус, отколкото колата си... За сметка на това през 15 мин се чува парчето на мазния турчин ТАМАМ ТАМАМ... Изненадващо трудно открих текста на песента: Ој Јано Јано, убава Јано од едната страна Јано сонце те грее од другата страна Јано јасна месечина Сиромаси бевме Јано, сега сме зенгини само кое фајде Јано, што сме зенгини кога од срцето Јано, ти порода немаш Дали е од Бога Јано или е од чинка дали е од тебе Јано или е од мене одговара Јана, убава Јана Ој Стојане, стопанине, мили мој Стојане ниту е од Бога Стојан, ниту е од чинка ниту е од тебе Стојан, ниту е од мене туку ме е мене Стојан, мајка проколнала мајка проколнала Стојан, плела говорила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 34 minutes ago, RaptoR said: И никъде не съм чул за нея, дори и по радиата, които често слушам напоследък, защото повече карам един бус, отколкото колата си... За сметка на това през 15 мин се чува парчето на мазния турчин ТАМАМ ТАМАМ... Грешно радио слушаш ;). За Пловдив честотата е 104.3. През годините съм подценявал Apocalyptica. Добре, че ходя по много концерти и успявам да поправя такива пропуски. edit: За тези които не знаят да поясня. Apocalyptica свирят на челота + барабани. Не малка част от песните им са само инструментали. Това парче страшно много ми харесва: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 8 minutes ago, netrootbg said: Грешно радио слушаш ;). За Пловдив честотата е 104.3. Нещо не ме разбра - като казвам радио нямам предвид една станция. Слушам Витоша, Енджой, Меджик, Фреш, Сити, БГ радио, Радио 1. За къде 2 години все трябваше да я чуя някъде тази прекрасна песен, вместо това какви ли не помии се въртят буквално през минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Който си плаща, него го въртят по радиото/телевизията.... Отдавна не се пускат парчета на принципа "това ще стане хит" безвъзмездно. Вече няма нищо "за идеята". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 7 hours ago, RaptoR said: Добре че все пак от време на време поглеждам по малко телевизия... Попаднах на едно интервю в с невероятната сладурка Нина Николина Хех тъкмо днес в стария апартамент намерих един брой на Playboy с Нина Николина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 10 hours ago, charmock said: Хех тъкмо днес в стария апартамент намерих един брой на Playboy с Нина Николина... Няма да те питам как така имаш такова списание и как баш днес го намери това с Нина Николина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Ами просто го имам от някъде...може да съм го купувал, може някой да ми го е дал, а вчера го намерих, щото разчиствахме стария апартамент след смъртта на бащата на жена ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Както винаги ВЕЛИК!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Rammstein пак искачат с ебати албума: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 ASTRAL PROJECTION - Mahadeva (version original 95) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasettoo Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 BG Ethno House mixed by DJ DIAN SOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts