jorkata Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 та интересува ме дали може да се върже един лаптоп който няма лан,има усб .. да го ържа за мойто ПЦ,да си хвърлям файлове и т.н.,чрез USB2USB кабел и ако е възможно,как точно,с какъв софтуер и т.н. може да стане?мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 http://www.usb.org/faq/ Наблегни на http://www.usb.org/faq/ans2#q1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 RIP,мерси за инфото,значи доколкото разбрах ми трябва само специален кабел USB2USB Bridge .. а какъв софтуер ще трябва,ще трябва ли някакъв въобще .. някой има ли идея .. също намерих само в eshop.bg такъв кабел,27лв,но няма в наличност .. ?? къде да търся ? ЕДИТ:намерих случайно и тозитози софт,предполагам има и още сходни програми .. за сега проблема е само кабела .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 В Гигахерц имат мисля питаи за USB link кабел или нещо такова за цена немога да кажа в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 В Гигахерц имат мисля питаи за USB link кабел или нещо такова за цена немога да кажа в момента някакви кординати,тел и адрес .. сори,мързи ме за търся сега къде беше темата за фирмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Вече си имаме такава тема,.........Възможно ли е да се свържат?, два компютъра през USB? някакви кординати,тел и адрес .. сори,мързи ме за търся сега къде беше темата за фирмите Да е търсиш че тя винаги си стои на първата страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 някакви кординати,тел и адрес .. сори,мързи ме за търся сега къде беше темата за фирмите <{POST_SNAPBACK}> Ами там където преди имаше дюнарник до ПУ на улицата от ПУ към центъра абе еи тва е мисля : Address: 4000 Plovdiv, 13B Opalchenska str., tel./fax: +359 32 631259 на другия им магазин Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 ок,мерси на всички за помоща @little - пробвах да търся за подобна тема,но явно не съм използвал правилните ключови думи ... извинявам се за което утре ще проверя във ВАЛИ и в ГИГАХЕРЦ .. ако купя,ще пиша да кажа от къде и колко,ако не - пак ще пиша абе с една дума няма оттърване от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.