LadyBlue Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 елементарното мислене Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 , че ме дразни неспиращата уста на някои хора, ръсеща само критики Абсолютно пичове дето си мислят че всичко им е ясно Май става въпрос за хората - балони.И нека попитам - на теб ти е приятно някакъв нахакан лигльо със златна верига (с дебелината на кучешки синджир), последен модел телефон, хубава кола (за която мама и тати са работили), да си представя, че светът е негов?На мен лично не ми е...И определено не страдам от липса на самочувствие, дали е с покритие или без, няма аз да преценя.Малко са хората, които могат по някакъв начин да ме предизвикат със самочувствието си (с покритие!), евентуално да ме амбицират да ги "достигна".Хубаво е всеки да има реална самооценка, тоест не подоценка или надоценка.Това,че някой си мисли, че е на върха, далеч не го изпраща там...ако това му носи душевен мир, добре, нека мисли така. Не обичам да споря, но не обичам и крайните мнения (това не пречи да приемам мнението на всеки (не за свое).Пробвай и ти мн си прав и на мен ми пада пердето когато някое от тъй наречените "гъзарчета" си мисли че света е негов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Злобата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 чуждопоклончивоста на някои хора, какт и овчето мислене на доста други също ме дразни че много лесно хората се влияят много лесно от медиите и от мненията на други хора, а не мислят с главите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Злобата... ...и лицемерието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 чуждопоклончивоста на някои хора, какт и овчето мислене на доста други Така нареченият "синдром на овцете" е много разпространен в моя крас. Дори се опитват да ме привлекат в стадото по един или друг начин, но как да се движа с хора, които не уважавам дори! Отвратително е някой да каже една дума и след него цяла глутница да повторят същото уж защото мислят така, а всъщност изобщо не могат да мислят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 draznqt me horata koito gledat samo sebe si egoistite ob6to vzeto takiva koito te lujat bez da im puka takiva koito se vuzpolzvat ot drugite i vsekvi takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 mrazq da mi govorqt zad garba i mrazq hora,koito se pravqt na tupi a ne sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 аз пък мразя "топ секретността" на някои хора не всяко нещо ,което знаеш трябва да пазиш в тайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Аз пък мразя като някой се опитва да ме има за "канарче", ама не се усеща как прекалява и сам се забатачва Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Наглостта, която достига до предела на търпимото, а и малко отгоре. Надменността, когато се мислиш за нещо повече от другите, било заради парите (които на всичкото отгоре не са твои, а на мама и/или тате) или за нещо друго Тъпотията, когато съзнателно правиш супер големи глупости без ясна цел Интригантството, което явно сега е на мода Ревността, когато е безпочвена и натрапваща се Грубостта, защото има и други далеч по-цивилизовани начини да се постигат нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 У хората най-много ме дразнят нещата, които виждам у себе си. Именно защото осъзнавам, че и аз притежавам тези черти. И виждайки ги в действие се мотивирам да се подобря самия себе си. И ако приема нещо като своя отрицателна черта - приемам я и у околните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Oнова постоянство, с което ми повтарят, че съм си провалила бъдещето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 продължава да ме дразни елементарното мислене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Елементарното мислене е хубаво нещо. Елементарно мислене -> елементарни хора -> eлементарни проблеми -> елементарни решения... и всичко е скара-бира и поп-фолк! Йе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Глупостта Ниската обща култура Наглостта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borkata1 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 От всичко най - много Нахалството.След това глупостта и оргомното безпочвено самочувствие на някои Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 единстве но само най много може да ме изкара от контрол и кожата ми ЛАЖАТА никога не мога да понасям човек който ме лажи в очите а напоследак започна да става често и се чуда дали на челото ми не пише балуш или малоумник.Другата най гадна черта е лицемерието и надменноста и самочуствието което си придобиват хората след като не са се гледали в огледалото всичко друго мога да прегладна но тези неща немога Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Не ми харесва инатът,когато си доказал правотата си,нахалството, лъжата от човек който ме лъже в очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Мразя хора, които прекъсват другите.. А иначе, Скорпи, тия дето се вземат на сериозно мен пък много ме кефят Мразя и пияни жени, мразя и някви надути льольовци, дето се надуват, защото имат пари, пък мозък горкия той - мухлясял. Мразя и хора, които закъсняват. Мразя някви психясали личности на някаква тема - коли, политика, мотори и пр. Сигурно имате познати, които говорят едно и също по няколко седмици. Мразя като ида някъде на дискотека да видя някви мадами с ботуши, къса поличка и нагоре лятен потник.. А още повече ме дразнят селяните (не говоря такива дето са родени в Белащица, Ягодово,Куртово Конаре) нямам против това, кой къде е роден, а имам против селския манталитет, майна.. Много ме дразнят и прости хора, в смисъл необразовани.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Безхаберието, самозаблуждението, неуважението към себе си и към другите, липсата на възпитание у подрастващото поколение, нечистоплътните хора, стадното поведение, липсата на стремеж за развитие, праволинейността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Уф като прочетох всичко и си помислих как се мразим, ненавиждаме, и дразним помежду си. Тъжна работа. Аз нищо не мразя у хората, но пък има разбира се куп неща, които ме нервират и дразнят: лицемерието, лъжата, подценяването, липсата на приятелсво между хората, липсата на нормални разговори. Интересно, че тъпотията у хората никога не ме е дразнеала, нито пък ограничеността или нахалството... Даже са ме забавлявали понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Уф като прочетох всичко и си помислих как се мразим, ненавиждаме, и дразним помежду си. Тъжна работа. Аз нищо не мразя у хората, но пък има разбира се куп неща, които ме нервират и дразнят: лицемерието, лъжата, подценяването, липсата на приятелсво между хората, липсата на нормални разговори. Интересно, че тъпотията у хората никога не ме е дразнеала, нито пък ограничеността или нахалството... Даже са ме забавлявали понякога. Дразнещо е да съм толко готен понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 WE HATE PEOPLE WHO REMIND US OF OURSELVES Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Дразнещо е да съм толко готен понякога Готен и неграмотен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.