elle89 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Предложението на Michal не е лоша идея, но след като темата е такава,аз отговарям-свръхегоизма, лицемерието,завистта,неспособността на някои индивиди да се радват на чуждото щастие и късмет...тва ми идва на ум в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Дразни ме простотията. И това, че всеки си хвърля боклуците/билетите/фасовете където им падне, пък после се оплакват колко мръсно било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Айде пак гониме михаля... Има напредък, не спомена колко много обича фалафел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ааа и забравих да кажа, че още съм влюбен във farrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ааа и забравих да кажа, че още съм влюбен във farrell Е това ме дразни в хората!!! Иначе напоследък се ядосвам на разни девойки, които не знаят какво искат, но го искат точно тук и на момента.. Преди си мислех, че разбирам жените, ся кво стана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 В каква заблуда си живял, не е истина. Те жените сами не могат да се разберат, ти ще ги разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 В каква заблуда си живял, не е истина. Те жените сами не могат да се разберат, ти ще ги разбереш Имаше един период, в който сякаш почти бях убеден, че има грам яснота в главите им.. 1 грам в на всичките главите, не по грам.. Но явно не е така Пфф.. не ги мразя толкова....... Тоест само по някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 role playing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Е това ме дразни в хората!!! Кое по конкретно? Сподели с нас, моля те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Кое по конкретно? Сподели с нас, моля те. Това че си достатъчно жалък да дрънкаш постоянно,че си влюбен във farrel, очаквайки може би да ти обърне някакво внимание или да направиш някакво впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Дразни ме зелената кожа на марсианците, лигите дето текат от вещиците и другите чудовища, готините кльощави красавици дето са по-силни от мене и сигурно вдигат по 120 кила на лежанка, които така блъскат яко лошите, че им откъртват ченето с едно круше... мразя "politically correct" хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Лицемерието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Това че си достатъчно жалък да дрънкаш постоянно,че си влюбен във farrel, очаквайки може би да ти обърне някакво внимание или да направиш някакво впечатление... Не виждам защо трябва да съм жалък като постоянно дрънкам, че съм влюбен във farrell, теб явно би те притеснило това, щото си комплексиран, но аз не виждам нищо лошо в това. А това какво очаквам няма как да го знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 дразни ме това че хората не гледат себе си а тръгнали да коментират другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 дразни ме това че хората не гледат себе си а тръгнали да коментират другите Това за мен е доста гадно и грубо, но е явление поне при 80% от населението ни. Пък като се замисля, че всеки човек по един или друг повод е обсъдил някои друг процентите може и да са доста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Това за мен е доста гадно и грубо, но е явление поне при 80% от населението ни.Пък като се замисля, че всеки човек по един или друг повод е обсъдил някои друг процентите може и да са доста повече. никой не е перфектен ама нека поне да се опитаме да намалим тея 80% не да ги увеличаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 От кога хората са станали толкова ... не мислят изобщо , ти му говориш нещо и някак си човека срещу теб променя казаното и изобщо не те разбира . Като говоря с такъв човек се чувствам сякаш пикая срещу вятъра . Вчера целият ден ми беше такъв . п.п. На дърво да кажа какво е нужно да се направи , ще ме разбере по-добре от някои хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.