Jump to content
BulForum.com

Problem sus NFS 5 pod Xp

Undyning

Recommended Posts

Super tupa rabota NFS 5 ne mi vurvi pod Xp i neznam kakvo stava az sum sus XP profecional i imam Abitski driveri za6toto takava mi e VGA i ne trugva slagam i suvmesimosta koqto ima XP i davam na Win 98 no pak ne stava.Ako nqkoi moge da mi kage nqkuv patch ili ne6to sus koeto da q podkaram za6toto prosto tazi igra mnogo mi haresva ne 4e NFS 6 ne e luda no tazi vse o6te si mi haresva.Ako nqkoi nameri patch ili igra ta koqto da si downloadna i 6te vurvi pod Xp ne ka da mi dade nqkuv link Mersi :rolleyes:

Problema se reshava do kolkoto znam - kato iztriesh edin dll file sled kato si install-nal gama.Ne mi se obiasniava sega zashto go ima tozi problem s tazi igra pri win2000 i XP.No fila ako ne se laja beshe gimme.dll.Trieshgo i triabva da ti tragne. :)

Problema se reshava do kolkoto znam - kato iztriesh edin dll file sled kato si install-nal gama.Ne mi se obiasniava sega zashto go ima tozi problem s tazi igra pri win2000 i XP.No fila ako ne se laja beshe gimme.dll.Trieshgo i triabva da ti tragne. :)

Ne e vqrno za Win2000 nikav .dll trqbva da tegli6 installva6 Crackva6 i playva6 tva e pri Win2000

Po tozi vapros moje i malko da po sporim.Znachi igrata ia instalirvam - crack-vamia -vsichko tochno kakto kazvash.Puskam ia tragva samo che zarejda adcki bavno i vsichko e adski bavno.Pravil samo go niakolko pati i efekta e sashtia.Kogato nakraia si vleznah v neta i si go prochetoh.Remove-nah si go tozi file i vsichko se opravi.Neznam ,no pri men,a i ne samo primen beshe taka zashtoto vav foruma ot koito go biah proche ne biah samo az sas tozi problem.Raztarsise i ti i shte razberesh zashto NFS 5 dava takav lag parvonachalno pod Win2000.

• 1 year later...

Възникна ми проблем с играта. Преди на ГФ2 MX400 никви проблеми, обаче сега, незнам по ква причина буквите в менюто ми са размазани едвам ги рачитам. Като тръгна да играя не мога да управлявам колата и въобще не зацепва. Някой да е имал такъв проблем, да ми каже някой с FX карта

I az imah syshtiq problem pod XP (vsichko vyrvheshe bavno) - svalih edin patch i vsichko e na 6. Kazva se "NFS Cracked Update 3.5 (Play Online).exe" ot nqkakyv nemski server beshe ama nqmam link. 100% mozhesh da si go namerish :)

А ти с ква карта си, щото аз не ти говора за бавно ами размазани букви. Един човек с Титаниум 4200 имал същия проблем и ми каза че играта не върви на новите карти с 8x

А ти с ква карта си, щото аз не ти говора за бавно ами размазани букви. Един човек с Титаниум 4200 имал същия проблем и ми каза че играта не върви на новите карти с 8x

На GF FX 5600XT под Windows XP Pro SP1a върви без проблем. Не виждам защо играта да не върви на карти с AGP 8x.

Относоно gimme.dll файла, имаше някакъв проблем и на мен ми се е случвало на GF 2 Ti пак под XP играта тръгва да зарежда и там си остава и по едно врем те изхвърля в Windows-а със съобщението "Virtual Memory Low" и то при положение, че е настроена на 1.8 GB. :blink: и имам 512 RAM. Ако е такъв проблема се проверява дали го има този фаил gimme.dll в директорията на играта и най-лесно е да се преименува (не е нужно да се трие)!

Ако играта върви много бавно (да и това ми се е случвало) трябва да се пробва с други драйвери това е.

Иначе под FX-а никакви проблеми с включен Antialiasing!!!

Абе дайте с десен бутон в-ху иконата на играта properties-->compatibilyti--->run this program in compatibility mod for и си избирате win98 може и да се оправи :)

Абе дайте с десен бутон в-ху иконата на играта properties-->compatibilyti--->run this program in compatibility mod for и си избирате win98 може и да се оправи :)

не се оправя, тва беше първото което пробвах :)

С кой драйвъри си и също коя версия е играта ти Porsche Unleashed или Porsche 2000

Как да изключа Antialiasing

Значи първо Porsche Unleashed и Porsche 2000 са имената, под които играта се разпространява в САЩ и Европа иначе си е една и съща игра. Относно версията значи нямам проблем както с оригиналната версия, тази която е на диска както и с версия 3.5, която доколкото знам е последната версия.

За драйвера на видеото - играл съм без проблем с 56.64 и с 56.72.

Само не разбрах защо искаш да изключваш Antialiasing-а? Той включен ли ти е ? И ако е включен значи явно ти си го включил от настройките на драйвера. В играта не може да се включва и изключва.

Ако на някой му трябва мога да upload-на Patch v3.5, това май е последния официален update.

Значи оправих играта, като включих Antialising. Бил е изключен наистина. Обаче има няколко настройки и незнам на коя да го сложа. Значи 2x, 2xQ, 4x, 6xS, 8x. На кое от тези да го остава

За Antialiasing-а трябва да пробваш на кои настройки играта ти върви най-добре. Можеш и да не го използваш така ще имаш повече fps. Аз лично ползвам 6xS.

aa_example.jpg

Иначе зависимостта е следната:

2х - Performance

2xQ :D

4x

6xS B)

8x - Image Quality (Very Low Performance) :cry С две думи на всяка нова игра гледаш Slide Show :wacko: Обаче на NFS 3, 4, 5 и дори 6 върви супер :P .

Пробвай на 2xQ да видиш как ще ти върви, но както казах може и да не ползваш ти си преценяваш, макар че има огромна разлика, когато е включено.

Да няма да е включено, но просто пробвах да вида нали ще тръгне играта. На сингъл може но на мулти забива още преди да зареди състезанието

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...