jorkata Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 значи аз имах такова преди,но го продадох и сега пак ми трябва за един GSM,няма значение марки,модели и т.н. .. до 20-30лв макс и искам да го пробвам преди да го купя дали става с въпросния GSM.чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 40 лв., ако си съгласен пиши. Адски красив, в стил Макинтош , с кабел 1 метър, връзва се на USB-то. Чисто нов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 a bluetooth не става ли на тоя телефон ? щото струва 45лв пак ако има и bluetooth няма смисъл да дадеш 40лв за IrDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Блутуут е сто пъти по-добре.Ако телефона ти го поддържа по-добре се насочи към него. Имам ги и двете, но след като си купих блутуута другото изобщо не го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 28, 2004 Author Share Posted September 28, 2004 ами не,едно че не поддържа,а дори и да поддържаше аз няма да го ползвам само с един GSM .. IrDa ще е .. @simbata - вече имам оферта за чисто нов за 30лв,40 лв ми се виждат много .. ако си склонен да паднеш от цената,може да говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Повече от 35-36 немога да спадна, щото го взех преди две седмици за 50, не съм го използвал почти, само да видя как работи (перфектно).Ако си съгласен пиши, но си помисли (чак с рима го издокарах ) Помисли си добре защото, както казах, този дето го имам е адски удобен и е нов! На много добра марка е - Sigmatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 imam edin,kojto se vruzva na dunnata platka,ima si skobi4ka za zadniq panel na komputara. davam go za 22 lv, po4ti nov e. ako iska6 pi6i pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Повече от 35-36 немога да спадна, щото го взех преди две седмици за 50, не съм го използвал почти, само да видя как работи (перфектно).Ако си съгласен пиши, но си помисли (чак с рима го издокарах )Помисли си добре защото, както казах, този дето го имам е адски удобен и е нов! На много добра марка е - Sigmatel <{POST_SNAPBACK}> Аз също имам такъв, но го взех за 34 лева от ЕРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.